Tα ζώδια σήμερα Τετάρτη 13 Ιουλίου


Tα ζώδια σήμερα Τετάρτη 13 Ιουλίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, η Πανσέληνος στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σε προειδοποιεί για συνετή και ώριμη συμπεριφορά και επιστράτευση της λογικής, ιδίως σε θέματα κοινωνικής εικόνας! Ευτυχώς που οι ταυτόχρονες όψεις, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου και το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, θα φέρουν ευχάριστες επικοινωνίες και εδραίωση στα κεκτημένα σου!


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προετοιμάσου να κλονιστεί η εμπιστοσύνη μεταξύ εσένα και του άλλου σου μισού, λόγω υποσχέσεων που δεν τηρήθηκαν!! Αν είσαι ελεύθερος, ορισμένα γεγονότα που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα σε προσγειώσουν και θα σε απογοητεύσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δυσκολίες θα έχεις σήμερα στα επαγγελματικά σου ζητήματα! Οικονομικά, θα υπάρξουν ορισμένες απώλειες, κυρίως λόγω κακής διαχείρισης!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, η Πανσέληνος στο Ζώδιο του Αιγόκερω, θα φέρει αναποδιές σε επαφές, σχέσεις από απόσταση, εξωτερικό, σπουδές και μετακινήσεις! Ευτυχώς που οι ταυτόχρονες όψεις, το Τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου και το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, θα φέρουν ανάκτηση αυτοεκτίμηση και μία ανέλπιστα καλή είδηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ορισμένες υποθέσεις διαψεύδονται με στενάχωρο τρόπο, για το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, η τάση σου για έπαρση και απαιτητικότητα, ενισχύει αυταπάτες που έχουν να κάνουν με την σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, πρέπει άμεσα να κόψεις τις σπατάλες! Στην καριέρα, όλα βαίνουν καλώς!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, η Πανσέληνος στο Ζώδιο του Αιγόκερω, θα φέρει έντονες καταστάσεις, μετά από δυσάρεστες αποκαλύψεις! Ευτυχώς που οι ταυτόχρονες όψεις, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου και το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, θα φέρουν σταθερότητα, ικανοποίηση και ψυχική ηρεμία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα φέρνει απογοητεύσεις, αφού και πάλι επιλέγεις τον λάθος άνθρωπο να φλερτάρεις! Αν είσαι δεσμευμένος, υπάρχει ο κίνδυνος αποκάλυψης μίας απαγορευμένης αγάπης, γεγονός που θα φέρει προβλήματα στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά θα έρθουν κάποιοι προβληματισμοί και αναποδιές! Στην καριέρα, θα έρθουν παρεξηγήσεις με συνεργάτες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, η Πανσέληνος στο Ζώδιο του Αιγόκερω σήμερα, φέρνει σοβαρές ρήξεις σε διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Ευτυχώς που οι ταυτόχρονες όψεις, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου και το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, θα φέρουν ψυχολογική ισορροπία και χαρά μέσα από φιλικές συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα αναθεωρήσεις, ό,τι μέχρι τώρα είχες δεδομένο στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην στηριχτείς σε μία νέα γνωριμία σήμερα! Δώσε της τον χρόνο που της αρμόζει, πριν κάνεις βήματα σημαντικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι εργασιακές σχέσεις κλονίζονται από νεύρα και παρεξηγήσεις! Οικονομικά, πες όχι σε υπογραφές και συμφωνίες την σημερινή ημέρα!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, με την Πανσέληνος στο Ζώδιο του Αιγόκερω, αισθάνεσαι εξαντλημένος, γιατί οι μέρες αυτές θα φέρουν περισσότερες υποχρεώσεις και τρεξίματα στην καθημερινότητα σου! Ευτυχώς που οι ταυτόχρονες όψεις, το Τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου και το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, θα φέρουν, βοήθεια από φίλους και βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν ορισμένες εξελίξεις που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, οι οποίες θα σε απογοητεύσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, αρκετές θα είναι οι κόντρες με το άλλο σου μισό σήμερα, κυρίως λόγω ζήλιας και κτητικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά τα προβλήματα, στον τομέα της καριέρας σήμερα! Κάνε υπομονή! Οικονομικά, θα έρθουν απώλειες, αν δεν σταματήσεις τις σπατάλες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, η Πανσέληνος στο Ζώδιο του Αιγόκερω, θα σε ωθήσει σε λάθη και σε νευρικές, εγωιστικές και οξύθυμες συμπεριφορές στον κοινωνικό σου περίγυρο! Ευτυχώς που οι ταυτόχρονες όψεις, το Τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου και το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, θα φέρουν σταθερές βάσεις στην ζωή σου, αλλά και τύχη σε μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά νέες γνωριμίες! Επιπλέον, απέφυγε το επιπόλαιο φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να περιορίσεις συναισθηματικά ξεσπάσματα, απαιτήσεις και τάσεις εγωισμού από το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πες όχι σε καυγάδες και τάση για επικράτηση, στο χώρο της δουλειάς! Οικονομικά, θα προκύψουν μικρά, αλλά πιεστικά έξοδα σήμερα!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Πανσέληνος στο Ζώδιο του Αιγόκερω, επηρεάζει άμεσα οικογενειακές σχέσεις και θέματα σπιτιού! Ευτυχώς που οι ταυτόχρονες όψεις, το Τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου και το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, θα φέρουν κοινωνικότητα, τύχη, αλλά και εκπλήρωση μίας βαθιάς επιθυμίας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα θα σε παρασύρει σε παρελθοντικούς ή ανεκπλήρωτους έρωτες! Αν είσαι δεσμευμένος, πριν από κάθε σου κίνηση, να συμβουλεύεσαι την λογική και όχι την καρδιά, για να μην κάνεις λάθη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα υπάρξουν ορισμένες οικονομικές απογοητεύσεις! Στην καριέρα, ορισμένα άτομα θα σε εκνευρίσουν και ίσως δημιουργηθούν εντάσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, η Πανσέληνος στο Ζώδιο του Αιγόκερω, θα φέρει αρκετά προβλήματα σε επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις! Ευτυχώς που οι ταυτόχρονες όψεις, το Τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου και το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, θα φέρουν ωφέλιμες αποκαλύψεις, αλλά και ξαφνικές λύσεις σε προβληματικές διαπροσωπικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου κλονίζεται αρκετά σήμερα, από δυσάρεστες αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος απέφυγε νέα ξεκινήματα σήμερα και μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια και υποσχέσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρα, θα υπάρξουν απομυθοποιήσεις κάποιων συνεργασιών ή συναδέλφων! Οικονομικά, βρίσκεις λύσεις σε αρκετούς από τους προβληματισμούς σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, η σημερινή Πανσέληνος στο Ζώδιο του Αιγόκερω, θα σου δημιουργήσει αρκετές ανασφάλειες, ιδίως όσον αφορά τα κεκτημένα σου και τις αξίες σου! Ευτυχώς που οι ταυτόχρονες όψεις, το Τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου και το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, θα φέρουν σταθερότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και πρακτικές λύσεις, στην καθημερινότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι σε νέες πιο αξιόλογες επιλογές, αφού κουράστηκες από τον τρόπο που σου φέρεται το άτομο που έως τώρα σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, θα αναθεωρήσεις κάποια πράγματα στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα έρθουν αποκαλύψεις λαθών, όπως και πιέσεις από ανωτέρους! Οικονομικά, πρέπει οπωσδήποτε σήμερα, να αναδιοργανωθείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, με την σημερινή Πανσέληνος στο Ζώδιο του στο δικό σου ζώδιο, θα πρέπει να αποφύγεις καταλυτικές εξελίξεις, αλλά και ρήξεις, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ευτυχώς που οι ταυτόχρονες όψεις, το Τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου και το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, θα φέρουν κλείσιμο εκκρεμοτήτων και βελτιωμένη κοινωνική φήμη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, αρκετές από τις προσδοκίες σου θα ναυαγήσουν και το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα σε απογοητεύσει! Αν είσαι δεσμευμένος, θα κλονιστεί η σχέση σου με το έτερον σου ήμισυ, γεγονός που θα σε αναγκάσει να πάρεις κάποιες απαραίτητες και δύσκολες αποφάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, αλλά και στα οικονομικά σου, έρχονται αναπόφευκτες και δυσάρεστες αλλαγές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, η Πανσέληνος στο Ζώδιο του Αιγόκερω, θα φέρει αρκετή εσωτερική αναστάτωση και θα βγάλει στην επιφάνεια παλαιά άγχη και φοβίες! Ευτυχώς που οι ταυτόχρονες όψεις, το Τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου και το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, θα φέρουν σταθερότητα στις κοινωνικές σου σχέσεις και ξαφνικές χαρές στην οικογένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος και ακόμα ενδιαφέρεσαι για έναν έρωτα του παρελθόντος, μην κάνεις κίνηση σήμερα, διότι αναμένονται απογοητεύσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε εκρήξεις ζήλιας και απαιτητικότητας, γιατί θα έρθουν ρήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, σήμερα ορισμένα λάθος έξοδα που έκανες, θα φέρουν τις αρνητικές τους συνέπειες! Στην δουλειά απογοητεύεσαι, αφού ορισμένες συμφωνίες, δεν τηρούνται.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, η Πανσέληνος στο Ζώδιο του Αιγόκερω σήμερα, θα φέρει αναποδιές στις φιλικές και κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Ευτυχώς που οι ταυτόχρονες όψεις, το Τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου και το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, θα φέρουν λύσεις στο σπίτι και την οικογένεια, ιδίως στις σχέσεις σου με αδέρφια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε έρωτες που δεν υπόσχονται μέλλον και σταθερότητα, απλά λόγω ασυγκράτητου πάθους! Αν είσαι δεσμευμένος, την σημερινή ημέρα, οφείλεις να αποφύγεις καυγάδες, ρήξεις και εγωιστικές συμπεριφορές στην σχέση σου, με το έτερον σου ήμισυ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα ίσως να υπάρξουν κάποια προβλήματα με συναδέλφους ή συνεργάτες! Τα οικονομικά σου δεν θα έχουν μεταβολές την σημερινή ημέρα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη