Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 19 Ιουλίου


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 19 ΙουλίουΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ενδεχομένως να προκαλέσει προβλήματα, αν δεν παραμείνεις ψύχραιμος και ήρεμος! Φρόντισε να διαχειριστείς σωστά ορισμένα πράγματα στο σπίτι, ώστε να ενδυναμώσεις τις οικογενειακές σχέσεις και όχι να τις καταστρέψεις. Οφείλεις επιπλέον, να συγκρατηθείς και να μην γκρινιάζεις για παλαιά θέματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει οπωσδήποτε, να πεις όχι σε μία κίνηση προς ένα παρελθοντικό έρωτα τώρα, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό και πολύ πιθανόν να σε πληγώσει! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου ενδέχεται να παρουσιάσει κόντρες και συγκρούσεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το εμπόλεμο σκηνικό που υπάρχει στις συναδελφικές σχέσεις, σου χαλάει την διάθεση και σε φτάνει στα όρια σου! Οικονομικά πιέζεσαι πολύ γιατί προκύπτουν μεγάλα έξοδα στον χώρο του σπιτιού!


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, θα έχεις πολλές επιτυχίες, που αφορούν νέες γνωριμίες και κοινωνικές επαφές, χάρη στα εκφραστικά σου μέσα! Ωστόσο, το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, σε προειδοποιεί να μην είσαι ριψοκίνδυνος, εγωκεντρικός, αγενής, ανώριμος, επιπόλαιος και εριστικός. Πρόσεξε τι λες, που το λες και πως το λες, οπωσδήποτε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή μέρα, θα σου προσφέρει νέες γνωριμίες και πολλά ευχάριστα ερωτικά μηνύματα, αλλά μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, αφού είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθος! Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία σου με το άλλο σου μισό, γίνεται αιχμηρή, νευρική και έντονη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον εργασιακό τομέα, πρέπει να φερθείς σοφά και με ορθολογισμό, ώστε να πετύχεις αυτά που θες! Οικονομικά, πες όχι σήμερα σε υπογραφές και συμφωνίες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, με την σημερινή όψη Τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα, βασανίζεσαι από αβεβαιότητα και ανασφάλεια, αφού νιώθεις πως απειλούνται τα κεκτημένα σου και οι αξίες σου! Τα γεγονότα σήμερα, σου ξυπνούν το ένστικτο της επιβίωσης, αλλά και της ανάγκης για ανάδειξη της αξίας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε άμεσα τις απαιτήσεις, την ζήλια και την κτητικότητα σου, προς το έτερον σου ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, απορρίπτεις ανούσιο φλερτ! Δεν έχεις πια διάθεση για έρωτες με ημερομηνία λήξης και ψάχνεις μόνο σοβαρές προτάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, θα έχεις αναποδιές! Επαγγελματικά, οι αργοί σου ρυθμοί, θα φέρουν αρνητικές συνέπειες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, η σημερινή όψη Τετραγώνου Ήλιου-Πλούτωνα σε αφορά άμεσα και μπορεί να σου φέρει μεγάλες απώλειες, αν δεν προσέξεις, αν δεν συγκρατηθείς, αν δεν προστατέψεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές και δεν συγκρατήσεις την απληστία σου! Μακριά επίσης, από παιχνίδια εξουσίας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι από εμμονές, κακές σκέψεις και θυμό, διότι θα υπάρξουν ρήξεις με το έτερον ήμισυ. Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι και πάλι σε λάθος πρόσωπα! Οφείλεις να είσαι πιο καχύποπτος, απέναντι σε νέες γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, προσπάθησε να μην κάνεις λάθη, διότι θα υπάρχουν κυρώσεις! Οικονομικά κάνεις ανούσια έξοδα, που θα μετανιώσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα φίλε Λέοντα, με το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, πριν ακολουθήσεις την διαίσθηση σου, επιστράτευσε οπωσδήποτε την λογική σου! Χειρίσου όπως πρέπει και κυρίως με συνείδηση τις σκέψεις, τον συναισθηματικό και ψυχικό σου κόσμο, χωρίς να παρασύρεσαι σε αυθόρμητες δράσεις και νεύρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, όσο έντονη κι αν είναι μία κόντρα με το ταίρι σου, φρόντισε κατευνάσεις τα πνεύματα. Αν είσαι ελεύθερος, μην γυρνάς σε έναν έρωτα παλιό ή απωθημένο λόγω πάθους, γιατί θα αργά ή γρήγορα πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα πρέπει να αναμένεις συναδελφικές κόντρες σήμερα! Ένας από τους κυριότερους λόγους που αγχώνεσαι, είναι ο οικονομικός τομέας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, η όψη Τετραγώνου του Ήλιου με τον Πλούτωνα επηρεάζει άμεσα τις φιλίες σου! Θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις, μετά από μία έντονη παρεξήγηση, κάποιες φιλικές σου σχέσεις, ακόμα κι αν είναι σημαντικές και μακροχρόνιες! Για το λόγο αυτό, μείνε συγκρατημένος και ψύχραιμος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, κάποιο κρυφό πάθος μέσα από φιλικούς σου κύκλους, που εδώ και καιρό υπήρχε, τώρα αποκαλύπτεται! Θα πρέπει όμως να αποφύγεις προκλητική συμπεριφορά, ώστε να μην εκτεθείς και να μην παρεξηγηθείς! Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να πετύχεις τους στόχους που έχεις για την σχέση σου, αρκεί να δραστηριοποιηθείς σωστά και οπωσδήποτε με γνώμονα την εντιμότητα και την λογική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, αναρωτιέσαι τι δεν πάει καλά, χωρίς όμως να αναγνωρίζεις τα δικά σου λάθη, επαναλαμβάνοντας τα! Οικονομικά, σε χαρακτηρίζει ανασφάλεια και νευρικότητα, γεγονός που σε παρασύρει σε λάθος κινήσεις!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά
Φίλε Ζυγέ, η όψη Τετραγώνου του Ήλιου με τον Πλούτωνα, σε επηρεάζει πάρα πολύ και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι κι αν κάνεις την σημερινή ημέρα! Θα διαπιστώσεις, πως έχεις αρκετούς ανταγωνιστές ή ακόμα και εχθρούς, που θα θέλουν να σε βλάψουν και εσύ πρέπει να τους αντικρούσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ακόμα κι αν μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον υπάρχει ένα αρκετά ενδιαφέρον άτομο, μην μπερδεύεις ερωτική ζωή με δουλειά και φρόντισε να διατηρήσεις την καλή σου εικόνα κοινωνικά! Αν είσαι δεσμευμένος, μην μεταφέρεις στο άλλο σου μισό τα νεύρα σου από την δουλειά και επίσης , μην προσπαθείς να του επιβληθείς με κάθε τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, αλλά και στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν ανατροπές και αποκαλύψεις, που θα προκαλέσουν ζημιές και απώλειες! Προσοχή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, ο Ήλιος σήμερα, σχηματίζει Τετράγωνο με τον Πλούτωνα και επηρεάζει τον τομέα της ζωής σου, που σχετίζεται με τις μετακινήσεις σου! Αν λοιπόν σχεδιάζεις ένα ταξίδι, μία έξοδο ή μία εκδρομή, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός! Επίσης, από το Τετράγωνο αυτό, κλονίζονται οι κοινωνικές σου συναναστροφές, γι’αυτό απέφυγε σημαντικές γνωριμίες και συζητήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπαίνεις σε μία διαδικασία πειραματισμού, ο οποίος δεν θα σε ωφελήσει, αντίθετα θα σε εκθέσει! Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να περιμένεις καυτές στιγμές με το άλλο σου μισό, ωστόσο δεν πρέπει να το παρακάνεις σε νεύρα και ξεσπάσματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, κάνεις λάθη απανωτά, λόγω υπερβολικής σιγουριάς για τον εαυτό σου! Οικονομικά, ένα γεγονός σε αγχώνει και αλλάζεις στρατηγική!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, με το Τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σήμερα, θα χρειαστεί να έχεις ψυχική δύναμη, όπως και σωματική αντοχή, για να ανταπεξέλθεις σε δυσκολίες και εμπόδια που θα προκύψουν στην καθημερινότητα σου και θα σε εξαντλήσουν! Ό,τι κι αν κάνεις πάντως, βρες οπωσδήποτε χρόνο να ξεκουραστείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί τώρα να αντιμετωπίσεις μία κρίση που αφορά την σχέση σου και πιθανόν να σε βάλει σε μία διαδικασία εσωτερικού ψαξίματος σχετικά με τις ανάγκες σου, τις επιθυμίες σου, αλλά και το κατά πόσο τα αποκομίζεις από το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι και πάλι στο λάθος άτομο, που στο τέλος θα σε πληγώσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αν περιμένεις κάτι, αυτή τη περίοδο σε επάγγελμα ή χρήμα, θα το δεις να εξελίσσεται τελείως διαφορετικά από τον τρόπο που περίμενες! Προσαρμόσου στα νέα δεδομένα, πριν να είναι πολύ αργά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, το σημερινό Τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σήμερα, θα προκαλέσει ρήξεις, αν δεν συγκρατηθείς! Ορισμένες δύσκολες καταστάσεις θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό στην καθημερινότητα σου και θα σε φέρουν σε αρκετά δύσκολη θέση! Πρόσεξε πολύ λοιπόν, τις αντιδράσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος απέφυγε ρήξεις οπωσδήποτε! Αν είσαι ελεύθερος, λανθασμένα παρασύρεσαι σε αχαλίνωτα πάθη και περίεργες σχέσεις, που στο τέλος θα σε πληγώσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η επαγγελματική κρίση που ενδεχομένως θα βιώσεις σήμερα, βασίζεται σε σχέσεις συναδελφικές ή κλονισμένες συνεργασίες! Οικονομικά ξοδεύεις πολλά για άλλους και ενδεχομένως να το μετανιώσεις κάποτε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή όψη Τετραγώνου Ήλιου-Πλούτωνα που πραγματοποιείται σήμερα, σε αναγκάζει να βρεις πρακτικές λύσεις άμεσα και να οργανωθείς άψογα, για την βελτίωση της καθημερινότητας σου! Εκκρεμότητες, υποχρεώσεις, τρεξίματα, θέματα φυσικής κατάστασης και εμφάνισης, σε αγχώνουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος και υπάρχει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στη δουλειά, θα πρέπει σήμερα να κινηθείς παρασκηνιακά και πολύ προσεκτικά, για να μην εκτεθείς ανεπανόρθωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να διαμορφώσεις εντελώς διαφορετικά την καθημερινότητά της σχέσης σου και φρόντισε να μην παρασύρεσαι σε αυστηρή κριτική του άλλου σου μισού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, παράλληλα παρασύρεσαι λόγω έπαρσης και εγωισμού, σε παρορμητικά λάθη και γκάφες! Οικονομικά, είναι η ιδανική ημέρα σήμερα, για να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, με το σημερινό Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, πρέπει άμεσα να μειώσεις την τάση σου για έπαρση! Η ανάγκη σου, για προσωπική προβολή και για αποδοχή των άλλων γύρω σου, σε παρασύρει σε λάθη και υπερβολές! Όπως και να έχει, διατήρησε την λογική και την ωριμότητα σου, αν δεν θες να έχεις απώλειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να προσέξεις την τάση σου για λάθος πάθη και έρωτες, που στο τέλος σε πληγώνουν! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την ερωτική αυτή περίοδο, με καυτές παθιασμένες στιγμές με το έτερον σου ήμισυ και απέφυγε απαιτήσεις και κόντρες χωρίς όρια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, μην επιδεικνύεις τόσο την δύναμη και την υπεροχή σου, γιατί υπάρχουν και ανταγωνιστές, που θέλουν το κακό σου! Απέφυγε τυχερά παιχνίδια και οικονομικά ρίσκα, σήμερα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη