Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 17 Ιουλίου


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 17 Ιουλίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, οι δικοί σου άνθρωποι σήμερα, με τα Τρίγωνα του Ήλιου και του Ερμή, με τον Ποσειδώνα, σου δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους κάθε στιγμή της ημέρας! Απολαμβάνεις ήρεμη και ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, ηρεμία και σιγουριά! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, θα λύσεις πολλά παρελθοντικά προβλήματα

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στο ερωτικό σου παρελθόν, αφού επιστρέφει στην ζωή σου και ζητάει επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις τρυφερότητα, ρομαντικές στιγμές, αφοσίωση από το ταίρι σου και πολλά ερωτόλογα!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, ένα γεγονός σήμερα, θα επαναφέρει την σιγουριά σου! Οικονομικά, πιθανόν να σε απασχολήσουν έξοδα, που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, η ημέρα υπόσχεται χαρμόσυνες επικοινωνίες και μετακινήσεις! Είσαι πολύ συμπαθής και αγαπητός, στους κοινωνικούς κύκλους που ανήκεις και έτσι, μπορείς να αποκτήσεις αυτό που επιθυμείς! Επιπλέον, χάρη στα Τρίγωνα του Ήλιου και του Ερμή, με τον Ποσειδώνα, θα βελτιώσεις σχέσεις με αδέρφια και γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθει ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα από το άτομο που σε ενδιαφέρει, γεγονός που σου δίνει χαρά! Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου και εσύ, απολαμβάνετε νέα ξεκινήματα, βόλτες, συζητήσεις και γενικά, ανανέωση της σχέσης σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτη επαγγελματική και οικονομική εύνοια θα έχεις! Πάρε πρωτοβουλίες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, με τα Τρίγωνα του Ήλιου και του Ερμή, με τον Ποσειδώνα, είναι η κατάλληλη ημέρα να αποβάλλεις από την ζωή σου τοξικές και κουραστικές κοινωνικές σχέσεις! Πρέπει να επιλέξεις να περάσεις όμορφες και στιγμές με άτομα που πραγματικά αγαπάς και σε αγαπούν! Το μόνο που πρέπει να αποφύγεις, είναι η τάση σου για ισχυρογνωμοσύνη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά με το ταίρι σου και κάνετε μαζί σχέδια για το άμεσο κοινό σας μέλλον! Αν είσαι ελεύθερος, μία παρελθοντική ερωτική ιστορία, επιστρέφει στην ζωή σου και θα ζωντανέψει ξανά, η ελπίδα σου για επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, ίσως είσαι αφηρημένος σήμερα, γεγονός που θα φέρει αρνητικές συνέπειες! Οικονομικά, παρασύρεσαι σε αλόγιστα έξοδα, λόγω της ανάγκης σου για ανεμελιά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, με τα Τρίγωνα του Ήλιου και του Ερμή, με τον Ποσειδώνα σήμερα, θα νιώσεις πλήρης ικανοποίηση, από οποιαδήποτε διαπροσωπική σου σχέση και επαφή! Ο τρόπος που επικοινωνείς είναι αξιολάτρευτος και σε βοηθά να αυξήσεις τις πιθανότητες εκπλήρωσης ενός ονείρου ή στόχου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα έχεις μεγάλες πιθανότητες να βρεις τον έρωτα της ζωής σου, είτε κατακτώντας το άτομο που θες, είτε κάνοντας μία νέα ενδιαφέρουσα και γλυκιά γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις τρυφερές και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, όπως και στον οικονομικό τομέα, θα εκπληρωθούν πολλές από τις επιθυμίες σου!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, με τα σημερινά Τρίγωνα του Ήλιου και του Ερμή, με τον Ποσειδώνα, οφείλεις να ακολουθείς την διαίσθηση και το ένστικτο σου, σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα! Έχεις την ισχυρή ικανότητα να διαβάζεις τις προθέσεις των γύρω σου και να κατανοείς απόλυτα κάποιες καταστάσεις! Παρασκηνιακές δράσεις και επικοινωνίες, ευνοούνται ιδιαίτερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, αισθάνεσαι πολύ θετικά, όμορφα και ρομαντικά, λόγω της καλοπροαίρετης συμπεριφοράς του άλλου σου μισού! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα θα φέρει ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα, από έναν έρωτα παρελθοντικό και ανεκπλήρωτο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Παρασκηνιακές συζητήσεις στην δουλειά, σε ευνοούν πολύ! Οικονομικά, παρασύρεσαι και κάνεις σπατάλες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα τα Τρίγωνα του Ήλιου και του Ερμή, με τον Ποσειδώνα, σε ωθεί σε αλλαγές που θες καιρό να γίνουν και στην εκπλήρωση υψηλών και σημαντικών στόχων! Έχεις όραμα και θέληση, χαρακτηριστικά που θα φέρει γρήγορες και απόλυτα θετικές εξελίξεις στην ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας από το φιλικό σου κύκλο, μετά από διακριτικό φλερτ. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις θετικές αλλαγές στην σχέση σου με το ταίρι σου, αλλά και πολλές ψυχαγωγικές στιγμές μαζί του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες συγκυρίες και αλλαγές που ούτε καν περίμενες, εξυπηρετούν απόλυτα τους εργασιακούς και οικονομικούς σου σκοπούς!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, ευνοούνται την σημερινή ημέρα, με τα Τρίγωνα του Ήλιου και του Ερμή, με τον Ποσειδώνα, η εξομάλυνση οικογενειακών σχέσεων, επίλυση παλαιών προβλημάτων, θέματα σπιτιού, ψυχολογία και βελτίωση κοινωνικής εικόνας! Η διαίσθηση σου ενισχύεται και για τον λόγο αυτό, πρέπει να την ακούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρετε με το έτερον ήμισυ, να κάνετε αρκετά σπουδαία βήματα που θα ευνοήσουν την πορεία της σχέσης σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα σε φλερτάρει και ίσως ξεκινήσει κάτι μεταξύ σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά και στον οικονομικό τομέα, θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις, αρκεί να αρπάξεις ευκαιρίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, με τα σημερινά Τρίγωνα του Ήλιου και του Ερμή, με τον Ποσειδώνα, είσαι απόλυτα δημοφιλής σήμερα στους κοινωνικούς σου κύκλους, γεγονός που πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτείς! Η τύχη είναι σαφέστατα με το μέρος σου κι έτσι, πετυχαίνεις υψηλούς στόχους και εκπληρώνεις μεγάλα όνειρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις άπειρες γνωριμίες και ασταμάτητο φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις την επικοινωνία με το ταίρι σου και με συζήτηση, βρίσκετε μαζί λύσεις για τυχόν προβλήματα της σχέσης σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, οι ξεχωριστές ιδέες σου, σου δίνουν δημιουργικές λύσεις στα εργασιακά σου θέματα! Οικονομικά, είναι η κατάλληλη ημέρα για συμβόλαια και υπογραφές!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα, με τα Τρίγωνα του Ήλιου και του Ερμή, με τον Ποσειδώνα, οφείλεις να εκμεταλλευτείς με κάθε τρόπο το σοφό μυαλό σου, όπως και την διορατικότητα σου, ώστε να πετύχεις πολλά από αυτά που θες καιρό τώρα! Φρόντισε μόνο, να μην διατυμπανίζεις την επιτυχία σου παντού, διότι υπάρχουν άνθρωποι που σε φθονούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την ζήλια την σημερινή ημέρα! Ωστόσο, δεν θα λείψουν οι καυτές σεξουαλικές στιγμές με το άλλο σου μισό, όπως τον πρώτο καιρό της σχέσης σου! Αν είσαι ελεύθερος, η ενισχυμένη σου γοητεία, θα φέρει κατακτήσεις στον δρόμο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, μία αποκάλυψη, θα ευνοήσει την ανέλιξη και την πρόοδο σου! Οικονομικά θα έχεις σίγουρα εύνοια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα με τα Τρίγωνα του Ήλιου και του Ερμή, με τον Ποσειδώνα, βελτιώνεις, ενδυναμώνεις και διορθώνεις κάθε προβληματική διαπροσωπική σχέση και συναναστροφή! Έρχεσαι ξανά κοντά, με άτομα που είχες απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό και γενικά, απολαμβάνεις χαρμόσυνες συναντήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις σπουδαία βήματα με το ταίρι σου και η σχέση σας θα ενδυναμωθεί! Αν είσαι ελεύθερος, μία νέα συναρπαστική γνωριμία, ενδεχομένως στο άμεσο μέλλον, να οδηγήσει σε μία όμορφη και ρομαντική σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο εργασιακός τομέας ευνοείται σήμερα, κυρίως λόγω της ικανότητας σου να συνεργάζεσαι αρμονικά με τους γύρω σου! Οικονομικά, μην κάνεις τόσα έξοδα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, σήμερα τα Τρίγωνα του Ήλιου και του Ερμή, με τον Ποσειδώνα, θα σου προσφέρουν ανανεωμένη εμφάνιση, λάμψη, ενέργεια και δυναμισμό! Κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί στην επικοινωνιακή γοητεία σου και στις αξιοθαύμαστες ιδέες σου! Οργανώνεις ορθά τον χρόνο σου, βρίσκεις λύσεις και τακτοποιείς υποχρεώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το εργασιακό περιβάλλον, θα σου φανερώσει, το κρυφό του πάθος για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις παθιασμένες στιγμές με το έτερον σου ήμισυ και ανανεώνετε την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα θα υπάρξει εύνοια, αρκεί να εκμεταλλευτείς την δημιουργικότητα σου και τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν! Οικονομικά, με σωστό προγραμματισμό, θα πάνε όλα καλά!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα πραγματικά φίλε Ιχθύ, είναι μία ευνοϊκή και τυχερή ημέρα για εσένα, με τα Τρίγωνα του Ήλιου και του Ερμή, με τον Ποσειδώνα! Είσαι αγαπητός, περιζήτητος, ξεχωριστός, εντυπωσιακός και δημιουργικός, χαρακτηριστικά που θα σε οδηγήσουν σε εκπλήρωση επιθυμιών και στόχων! Ιδανική στιγμή για διασκέδαση και κοινωνική δραστηριότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, δεν προλαβαίνεις να μετρήσεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές και εξομολογήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συναισθηματική και ερωτική πληρότητα με το ταίρι σου, ανανεώνοντας την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, είσαι άψογος συνεργάτης και σταδιακά όλα κι όλοι θα είναι υπέρ σου! Οικονομικά, ευνοείσαι πολύ στα τυχερά παιχνίδια την σημερινή ημέρα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη