Tα ζώδια σήμερα Παρασκευή 15 Ιουλίου


Tα ζώδια σήμερα Παρασκευή 15 Ιουλίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Κριέ, θα πρέπει να αναμένεις αρκετές αλλαγές και ίσως αρχικά σε αποσυντονίσουν! Ωστόσο, με την βοήθεια των φίλων σου, καταφέρνεις και εκπληρώνεις, ένα μεγάλο στόχο ή όνειρο και προσαρμόζεσαι στην εκάστοτε νέα, απροσδόκητη κατάσταση! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα κάνεις θετικές αλλαγές στην ζωή σου!


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην σχέση σου, οι συμβουλές των φίλων σου, είναι αυτές που θα σου δώσουν την λύση! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φιλικές επαφές θα υπάρξουν ευκαιρίες για μία νέα γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες και οι συναδελφικές σου σχέσεις στην καριέρα, θα φέρουν την επιτυχία! Στις οικονομικά σου, κάνεις κάποια απρόσεχτα λάθη, που θα μετανιώσεις αργά ή γρήγορα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε, ορισμένα από τα πρακτικά σου προβλήματα, θα λυθούν σήμερα, λόγω της ώριμης αντιμετώπισης σου! Ανταμείβεσαι την σημερινή ημέρα, με βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης! Καταφέρνεις να έχεις δίπλα σου, μόνο πρόσωπα που πραγματικά σε σέβονται και σε εκτιμούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε ψυχρή και δεσποτική συμπεριφορά, απέναντι στο ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις σήμερα να επικεντρωθείς σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από το εργασιακό σου χώρο και θα έχεις ανταπόκριση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πετυχαίνεις σήμερα εύκολα, μεγαλεπήβολους στόχους και φιλοδοξίες στην τομέα της εργασίας! Οικονομικά, τακτοποιούνται υποχρεώσεις και διεκπεραιώνονται εκκρεμότητες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, οφείλεις να εκμεταλλευτείς την τύχη και την αισιοδοξία σου, σε κάθε στόχο που έχεις θέσει! Προσοχή μόνο χρειάζεται, η τάση σου για κυνισμό και προκλητικότητα στα λόγια σου, ιδίως όταν κάνεις χιούμορ, διότι ενδεχομένως να προκαλέσει παρεξηγήσεις στις συναναστροφές σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για σίγουρη βελτίωση επικοινωνίας με το έτερον ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες, φλερτ, ερωτικά μηνύματα, εξομολογήσεις, νέα ξεκινήματα και τηλεφωνήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πετυχαίνεις σήμερα αρκετούς στόχους στην δουλειά! Οικονομικά, κάνεις σπατάλες, αλλά έχεις τύχη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, επιθυμίες πραγματοποιούνται μέσα από επαφές και επικοινωνίες, λόγω της ισχυρής πειθούς σου και της διορατικότητας σου! Πες όχι στην σημερινή ημέρα, την έντονη κοινωνική ζωή και τα πολλά ανούσια λόγια με τους άλλους και θα μπορέσεις με αυτόν τον τρόπο, να πετύχεις πιο εύκολα στόχους και σχέδια, αφού μαντεύεις τις προθέσεις των γύρω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι από το έντονο πάθος σου και μπλέκεις πάλι σε μία λάθος ερωτική ιστορία! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ερωτισμό, καυτές στιγμές, σεξουαλικότητα και πάθος με το ταίρι σου! Απέφυγε ωστόσο, εκρήξεις ζήλιας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, έρχεται μία λύση από το πουθενά! Επαγγελματικά, γίνονται τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα με συνεργάτες και συναδέλφους!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα όλα κυλούν ακριβώς όπως επιθυμείς, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πάρεις τις ορθές αποφάσεις και να περάσεις ευχάριστες στιγμές, με τους δικούς σου ανθρώπους! Οι δύσκολες καταστάσεις λαμβάνουν τέλος, όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και οι λύσεις έρχονται από το πουθενά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θα σε περιποιηθεί και θα σε φροντίσει και έτσι θα νιώθεις ξανά σιγουριά για την αγάπη του και την αφοσίωση του! Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου ζωή θα βρει τις απαραίτητες ισορροπίες και είναι πολύ πιθανόν, η έναρξη μίας νέας, πολλά υποσχόμενης σχέσης την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για εργασιακές ή οικονομικές συμφωνίες, που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, αλλά και για καινούργια ξεκινήματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες σου, αλλά και να πετύχεις πολλούς υψηλούς και σημαντικούς στόχους, που καιρό τώρα θες να εκπληρώσεις! Επιπλέον, είναι η ιδανική στιγμή για να ασχοληθείς με την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης και της εμφάνισης σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, δεν πρέπει πια να γοητεύεσαι από τα μεγάλα λόγια και υποσχέσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συζητήσεις με το άλλο σου μισό, να βρείτε λύσεις, για αρκετά προβλήματα της σχέσης σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, μπορείς να αναμένεις εργασιακές επιτυχίες, αλλά και οικονομικές λύσεις, αρκεί να δράσεις!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Σήμερα φίλε Ζυγέ, η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου, γι’ αυτό μην διστάσεις στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις νέα ξεκινήματα! Ανταποκρίνεσαι άψογα σε κάθε κατάσταση, κυρίως λόγω της δυναμικής και αποτελεσματικής σου δράσης! Μπορείς να αναμένεις ενθουσιασμό, αισιοδοξία, συναισθηματική ανανέωση, χαρά και καλοπέραση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις κατακτήσεις, επιτυχίες, φλερτ και θαυμαστές και πολλές ερωτικές εξομολογήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε σήμερα να δίνεις την απαραίτητη σημασία στις επιθυμίες και τις ανάγκες του άλλου σου μισού, αν θες να βρείτε ισορροπίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι θαρραλέες σου αποφάσεις, στον εργασιακό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα φέρουν σήμερα την επιτυχία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, ένα οικογενειακό πρόβλημα ή μία προβληματική οικογενειακή σχέση, λύνεται σήμερα, λόγω της ώριμης και σοφής σου αντιμετώπισης! Οι αντιδράσεις σου, στον ευαίσθητο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, χαρακτηρίζονται από αποτελεσματικότητα Να έχεις δίπλα σου, μόνο αληθινούς ανθρώπους που πραγματικά σε αγαπούν και εμπιστεύεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε γκρίνια και μουρμούρα, απέναντι στο έτερον ήμισυ, επειδή σε πιάνουν οι ανασφάλειες σου! Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις σήμερα να επικεντρωθείς σε ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν, που τώρα σε προσεγγίζει και πάλι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς σήμερα και ανταποκρίνεσαι άψογα στις εργασιακές σου και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Τοξότη, η δράση, αλλά και οι ιδέες σου, χαρακτηρίζονται από σβελτάδα και αποτελεσματικότητα! Οι επαφές και οι επικοινωνίες σου είναι γρήγορες, αποτελεσματικές και εποικοδομητικές! Το μόνο που ίσως πρέπει να προσέξεις σήμερα, είναι η τάση σου για κουτσομπολιό και τα λάθη, λόγω βιασύνης, στην οδήγηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να είσαι περισσότερο υπεύθυνος, σοβαρός και έντιμος στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες, συναντήσεις και φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σωστή επικοινωνία και οι οξυδερκείς ιδέες σου, θα φέρουν επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά, θα προκύψουν κάποια έξοδα για μετακινήσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, προσπάθησε να μην είσαι απόλυτος στις απόψεις σου και τόσο επίμονος, απορρίπτοντας κατευθείαν την γνώμη των γύρω σου! Όπως και να’χει, την σημερινή ημέρα, μπορείς εύκολα να βρεις λύσεις για τα προβλήματα και τα θέματα που σε απασχολούν, όμως δώσε τον απαραίτητο χρόνο στις καταστάσεις για να στρώσουν και μην βιάζεσαι πιέζοντας καταστάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι σε ένα συγκεκριμένο άτομο το οποίο σε ενδιαφέρει! Ετοιμάσου να σου δώσει και εκείνος, δείγματα ενδιαφέροντος, έστω και με αργά βήματα! Αν είσαι δεσμευμένος ζητάς από την σχέση σου, ασφάλεια, σταθερότητα, αισθησιασμό και σιγουριά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι νέες ιδέες σε χρήμα, αλλά και δουλειά θα φέρουν λύσεις και εύνοια, γι’ αυτό μην διστάσεις στιγμή, να τις υλοποιήσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα, είναι στο δικό σου Ζώδιο φίλε Υδροχόε και πραγματικά, έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, λόγω της αποφασιστικής και άμεσης δράσης σου, αρκεί να αποφύγεις την τάση σου για έπαρση και ξεσπάσματα! Έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αν κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους, θα καταφέρεις, να έχεις επιτυχία σε διαπροσωπικές σχέσεις, συναναστροφές και επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς σήμερα να διεκδικήσεις αυτό το άτομο που θες και θα καταφέρεις εύκολα να τον γοητεύσεις και να τον σαγηνεύσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, η αυτοπεποίθηση σου, σε βοηθά την σημερινή ημέρα, να εκπληρώσεις ερωτικούς στόχους που αφορούν την σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην προκαλείς εντάσεις στο συναδελφικό σου σου περιβάλλον, απλά για λόγους εγωισμού! Οικονομικά, μην κάνεις σήμερα σημαντικές αγορές!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, προτίμησε την σημερινή ημέρα, να αποφύγεις κοινωνικές συναναστροφές και να κάνεις την ενδοσκόπηση σου! Φρόντισε να μείνεις ανεπηρέαστος από τις γνώμες των γύρω σου, γιατί όσα ακούς, δεν είναι έτσι όπως νομίζεις! Αντιθέτως, εμπιστέψου χωρίς δισταγμό, την ανεπτυγμένη σου διαίσθηση, πριν από κάθε απόφαση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε παράλληλους και απαγορευμένους έρωτες, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά, κολακευτικά και μεγάλα λόγια, γιατί θα απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή χρειάζεται σήμερα, σε λάθη σε δουλειά και χρήμα, γιατί οι συνέπειες, θα σε αγχώσουν!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη