Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 30 Αυγούστου


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 30 Αυγούστου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Κριέ, θα μπορέσεις να διορθώσεις, να εξομαλύνεις και να βελτιώσεις πολλές διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Είσαι ξανά ήρεμος, ικανοποιημένος και ευχαριστημένος, με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και απολαμβάνεις την παρέα των άλλων! Ωστόσο, προσπάθησε να μην είσαι τόσο αναποφάσιστος επί του παρόντος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία νέα γοητευτική γνωριμία, η οποία πιθανόν να εξελιχθεί σε μια όμορφη σχέση στο μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συντροφικότητα, γαλήνη, ρομαντισμό και συναίσθημα, αφού η σχέση σου με το ταίρι σου, βελτιώνεται στο έπακρο!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, οι βελτιωμένες συναδελφικές σου σχέσεις σε βοηθούν στους σκοπούς που έχεις! Οικονομικά, προσπάθησε να μην ξοδεύεις χωρίς μέτρο!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ταύρε, θα ενασχοληθείς περισσότερα με πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, ώστε να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις και τα τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις της ζωής σου! Η ημέρα, είναι επίσης ιδανική για γενική καθαριότητα στο σπίτι, ιατρικές εξετάσεις, φροντίδα κατοικίδιων και έναρξη διατροφής!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, αποδεικνύεις την αγάπη σου προς το άλλο σου μισό, εμπράκτως, με περιποίηση και φροντίδα και αυτός το αναγνωρίζει! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις φλερτ από ένα άτομο στο εργασιακό σου περιβάλλον, που ήδη εσένα σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, είσαι αποτελεσματικός και αυτό αναγνωρίζεται! Οικονομικά, τακτοποιείς εκκρεμότητες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, έχεις βελτιωμένη διάθεση και θες οπωσδήποτε να το ρίξεις έξω και να περάσεις πολύ όμορφα! Κοινωνικοποιείσαι, όλοι σε ζητούν και σε θέλουν στο άμεσο περιβάλλον τους κι έτσι, νιώθεις και πάλι αγαπητός και δημοφιλής! Όλα τα βλέμματα του θαυμασμού είναι στραμμένα επάνω σου, πράγμα που θα επαναφέρει την αυτοπεποίθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θα σου κάνει πολλά χατίρια, αποδεικνύοντας σου με κάθε τρόπο την αγάπη, το πάθος και τον έρωτα του για εσένα! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για ερωτική τύχη, κατακτήσεις, θαυμαστές και μπόλικο φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, ξεχωρίζεις από τους άλλους και πετυχαίνεις φιλοδοξίες! Οικονομικά, είσαι ευνοημένος, ωστόσο περιόρισε τα περιττά έξοδα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα επιλέγεις τον αγαπημένο σου χώρο! Την ασφάλεια και την ζεστασιά του σπιτιού σου! Η κοινωνική σου ζωή, μπαίνει σε δεύτερη μοίρα πια, αφού προτιμάς να ασχοληθείς και να φροντίσεις τα οικογενειακά σου θέματα! Επίσης, η σημερινή ημέρα, είναι ιδανική, για αλλαγή εσωτερικής διακόσμησης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις την μεγάλη ευκαιρία, μέσα από μία απρόσμενη επικοινωνία, για να επιδιώξεις επανασύνδεση με ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν! Αν είσαι δεσμευμένος, το άλλο σου μισό ίσως δυσκολευτεί σήμερα μαζί σου, αφού είσαι κάπως γκρινιάρης και παραπονιάρης χωρίς ουσιαστικό λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, είσαι αποτελεσματικός και πετυχαίνεις σκοπούς! Οικονομικά, έρχονται έξοδα ξαφνικά, για το σπίτι!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, την σημερινή ημέρα, θα καταφέρεις να ενδυναμώσεις, να αναζωπυρώσεις και να ανανεώσεις τους κοινωνικούς σου κύκλους! Άρπαξε όσο είναι καιρός, την ευκαιρία να επικοινωνήσεις, να συνομιλήσεις, να ανταλλάξεις πληροφορίες και να κάνεις εποικοδομητικές δημόσιες σχέσεις! Επιπλέον, να αναμένεις ευχάριστες μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, υποδέχεσαι νέες γνωριμίες και νέα πρόσωπα στην ζωή σου! Μία ημέρα, γεμάτη φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα να κάνεις με το έτερον σου ήμισυ, αυτήν την συζήτηση που επιθυμείς καιρό τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, ξοδεύεις δίχως αύριο, απλά για να περάσεις καλά, αλλά στο μέλλον το μετανιώνεις! Στον τομέα της δουλειάς, η ημέρα είναι ιδανική για συναντήσεις και συμφωνίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Παρθένε, επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου και την φροντίδα σου, στα κεκτημένα σου και στις ηθικές σου αξίες! Έχεις επιμονή, υπομονή και πειθώ, γεγονός που θα ωφελήσει κάθε σου διαπροσωπική επαφή και σχέση! Σταθεροποιείς καταστάσεις στην ζωή σου, αισθάνεσαι ασφαλής και απολαμβάνεις συναισθηματική και υλική πληρότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις αισθησιακές και καυτές στιγμές με το άλλο σου μισό! Ωστόσο, οφείλεις να περιορίσεις την κτητικότητα σου και την ζήλια σου! Αν είσαι ελεύθερος, ανακτάς αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, λόγω μίας νέας σου κατάκτησης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, πετυχαίνεις τον στόχο σου, έστω και αργά! Οικονομικά, έρχονται έξτρα έσοδα, από το πουθενά!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη είναι στο Ζώδιο σου και σίγουρα μπορείς να αναμένεις αρκετές θετικές και ευχάριστες εξελίξεις που σε αφορούν άμεσα και θα νιώσεις το επίκεντρο της προσοχής στο κοινωνικό σου περιβάλλον! Προωθείς όπως πρέπει τον βελτιωμένο εαυτό σου, τα σχέδια και τις ιδέες σου και έτσι, πετυχαίνεις τους στόχους και τους σκοπούς σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε εγωισμό, έπαρση και απαιτήσεις και θα δεις, πως θα μπορέσεις να απολαύσεις παθιασμένες και αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, ίσως ενθουσιαστείς με μία νέα γνωριμία, αλλά αργότερα να διαπιστώσεις πως δεν είναι αυτό που προσδοκούσες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, είσαι υπερβολικά παρορμητικός και αυθόρμητος, γεγονός που ίσως φέρει παρεξηγήσεις σε συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, περιόρισε τις υπερβολές στα έξοδα που κάνεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Σκορπιέ, πρέπει να συγκεντρωθείς στον εσωτερικό σου κόσμο, ώστε να βελτιώσεις την ψυχολογία σου και να εκπληρώσεις τις βαθιές σου επιθυμίες! Απαλλάσσεσαι από φοβίες, αβεβαιότητα και άγχος με ευκολία! Επίσης, είναι η ιδανική ημέρα για να κινηθείς και να επικοινωνήσεις παρασκηνιακά, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι στις ερωτικές αυταπάτες και ψευδαισθήσεις σήμερα, για να μην απογοητευτείς και για να μην πληγωθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να αποφύγεις κρυφές και παράνομες ερωτικές δραστηριότητες, γιατί θα έρθουν αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, είσαι πολύ αφηρημένος και κάνεις λάθη! Οικονομικά, μπορείς να αναμένεις θετικές εξελίξεις και μάλιστα απρόσμενα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, ο τομέας που θα επικεντρωθείς σήμερα, είναι σαφέστατα ο φιλικός! Βασίζεσαι στους φίλους σου και τις καταστάσεις που τους αφορούν και λαμβάνεις την βοήθεια τους! Πάρε δυναμικές αποφάσεις, άνοιξε το μυαλό σου, κοίτα μπροστά και κάνε αλλαγές, ώστε να πετύχεις έναν μεγαλεπήβολο στόχο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η τάση σου για ανεξαρτησία, σε καθιστά φαινομενικά απόμακρο απέναντι στο ταίρι σου, το οποίο παραπονιέται! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φιλικές και κοινωνικές επαφές, να αναμένεις κατακτήσεις, νέες γνωριμίες και φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, όπως και στα οικονομικά σου, έρχεται μία απρόσμενη είδηση που θα σου αλλάξει όλα τα δεδομένα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Αιγόκερε, θα έχεις άπειρες ευκαιρίες να πετύχεις υψηλούς στόχους και να εκπληρώσεις φιλοδοξίες! Η ανάγκη σου, για βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας, εκπληρώνεται επίσης, αφού απολαμβάνεις την εκτίμηση, τον θαυμασμό και τον σεβασμό του κοινωνικού σου περίγυρου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να αποφύγεις την σημερινή ημέρα ψυχρότητα, δογματισμούς και αρχηγικές τάσεις απέναντι στο ταίρι σου, διότι θα απογοητευτεί! Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι πλέον μόνο με μια αξιόλογη κατάκτηση σου μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον και επικεντρώνεσαι εκεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, πετυχαίνεις εύκολα σήμερα, κάθε στόχο και φιλοδοξίες! Οικονομικά, η ημέρα είναι κατάλληλη για συμφωνίες και συμβόλαια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, σήμερα αποφασίζεις να περάσεις την ημέρα με ανεμελιά και κέφι! Ασχολείσαι με τα χόμπι σου και κάνεις πράγματα που σε ψυχαγωγούν και σε ικανοποιούν! Κερδίζεις μέσα από κοινωνικές επαφές, επικοινωνία, συναναστροφές, πληροφορίες, συζητήσεις, συναντήσεις και μετακινήσεις κάθε είδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις ασύστολα σήμερα και έτσι υποδέχεσαι νέες συναρπαστικές γνωριμίες, που θα σε ανανεώσουν και θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πρότεινε μία συζήτηση στο ταίρι σου, για να βρείτε λύσεις σε τυχόν προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οφείλεις να είσαι προσεκτικός στον τομέα της καριέρας, αφού η οξυθυμία σου, μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις! Οικονομικά, θα έρθουν αρκετά ξαφνικά έξοδα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα ενισχύεις ακόμα περισσότερο την διορατικότητα, το ένστικτο και την διαίσθηση σου! Η παρατήρηση συμπεριφορών και κυρίως της γλώσσας του σώματος των άλλων, θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις ποιες ακριβώς είναι οι προθέσεις του συνομιλητή σου, απέναντι σε εσένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην είσαι τόσο ζηλιάρης, απαιτητικός και καταπιεστικός, απέναντι στο έτερον ήμισυ! Ωστόσο, ο τομέας της κρεβατοκάμαρας, είναι απόλυτα ευνοημένος! Αν είσαι ελεύθερος, γοητεύεις με περίσσια ευκολία το πρόσωπο που ποθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές σήμερα! Στον εργασιακό τομέα, η διορατικότητα σου, σε βοηθά να πετύχεις στόχους!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη