Συζεί με τις 8 γυναίκες του και δηλώνουν ευτυχισμένοι


Κάποιοι θα πουν ότι θέλει να μοιάσει στον Χιου Χέφνερ, άλλοι πως απλά θέλει να ζει έτσι. Όπως και να 'χει, ο Άρθουρ Ούρσο ζει ή καλύτερα συζεί σε ένα ξεχωριστό κόσμο με τις 8... συντρόφους του.
Ο εκκεντρικός Βραζιλιάνος σταρ του Only Fans και Influencer έχει δημιουργήσει κυριολεκτικά την έπαυλη του έρωτα, μιας και μένει με την οικογένειά του, που αποτελείται από τις 8 πανέμορφες συζύγους του.
Ο Άρθουρ, ο οποίος κερδίζει πολλά χρήματα από τα βίντεό του στο Onlyfans, προσπαθεί να είναι «κύριος» στις συζυγικές του υποχρεώσεις, καθώς, όπως τόνισε σε συνέντευξή του στη «Sun», μέχρι και πρόγραμμα για σeξ έχει βγάλει, ώστε καμία από τις 8 συζύγους του να μην έχει παράπονο.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι που έχουν πρόβλημα με τη ζωή του Βραζιλιάνου και δεν είναι άλλοι από τους γείτονες, οι οποίοι έσπευσαν να του κάνουν ξεκάθαρο πως δεν τον θέλουν, αφού του άφησαν μήνυμα στον μαντρότοιχο του σπιτιού του, το οποίο έγραφε: «Δαιμονική οικογένεια, φύγε, δεν είστε ευπρόσδεκτοι».

«Θα μάθω ποιος το έκανε αυτό και θα κάνω τις κατάλληλες ενέργειες. Δεν κάνω τίποτα κακό φτιάχνοντας ένα σπίτι για μένα και τις γυναίκες μου. Θέλουμε απλώς να ζήσουμε ειρηνικά. Θεωρούμε ότι κάθε μορφή αγάπης είναι δίκαιη», ανέφερε ο Άρθουρ.


Ο Ουρσό ανέφερε στη «Sun»: «Από την εφηβεία μου ανακάλυψα ότι δεν γεννήθηκα για να είμαι μονογαμικός. Από αυτή την περίοδο άρχισα να εμβαθύνω στο θέμα».
Ο influencer θέλει να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την πολυμελή οικογένειά του, παρά το γεγονός πως έχει ήδη μία κόρη, ενώ δεν τον ενδιαφέρει ποια από τις γυναίκες του θα μείνει πρώτη έγκυος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη