Παράνομο δεσμό με την 36χρονη που κατέσφαξε, είχε ο 37χρονος φονιάς


Ενώπιον του Ανακριτή πρόκειται να απολογηθεί ο λαθρομετανάστης από το Μπαγκλαντές ως δράστης δολοφονίας της ομοεθνούς ερωμένης του στην Κυψέλη

Αντιμέτωπος με το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και του πλημμελήματος της οπλοφορίας – οπλοχρησίας ο 37χρονος λαθρομετανάστης από το Μπαγκλαντές μετά την προθεσμία που έλαβε καλείται (31/08) να απολογηθεί.

Ο δράστης φέρεται στην απολογία του ενώπιων των Αστυνομικών της Ασφάλειας να παραδέχθηκε »Ναι, εγώ τη σκότωσα. Μου χρωστούσε 20.000 ευρώ. Με κορόιδευε και δε σκόπευε να μου τα δώσει πίσω. Δε μετανιώνω για αυτό που έκανα« χωρίς ίχνος μεταμέλειας .

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο κατηγορούμενος ομολόγησε την πράξη του, προτάσσοντας ως κίνητρο οικονομική διαφορά που είχε με την ερωμένη του και θύμα της δολοφονίας.

Οι δύο λαθρομετανάστες από το Μπαγκλαντές είχαν αναπτύξει παράνομο ερωτικό δεσμό καθώς δούλευαν μαζί σε επιχείρηση ενώ η 36χρονη ήταν παντρεμένη. Καθώς ο Μπαγκλαντές σύζυγος του θύματος ήταν άνεργος τον συντηρούσε η σύζυγός του, η οποία δανειζόταν χρήματα από το δολοφόνο και εραστή της.

Όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, είχε διαθέσει στην ερωμένη του #€20.000, και στη μεταξύ τους συνάντησή η 36χρονη του ζήτησε να χωρίσουν. Η απόφασή της αυτή και η άρνηση αποδοχής της οφειλής της, προκάλεσε την οργή του και με μαχαίρι που κατείχε τη δολοφόνησε εν ψυχρώ .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη