Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 14/8


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 14/8

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Κριέ, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, την αξία σου και την ήρεμη δύναμη σου! Αν αποφύγεις κτητικότητα και απαιτητικότητα, θα πετύχεις αρκετούς από τους σκοπούς σου! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα φέρει αρνητικά γεγονότα στην κοινωνική σου ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά με το ταίρι σου και αισθάνεσαι και πάλι, σίγουρος και ασφαλής! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία απρόσμενη επικοινωνία με ένα πρώην ταίρι σου!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ξέρεις να διαχειρίζεσαι ορθά τα οικονομικά σου και δεν αντιμετωπίζεις κανένα πρόβλημα! Στην καριέρα, πες όχι σε πείσματα και ισχυρογνωμοσύνη!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ταύρε, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, ξεχωρίζεις για το επικοινωνιακό σου ταλέντο και την δυναμική σου προσωπικότητα! Είσαι περιζήτητος και δημοφιλής στις κοινωνικές σου συναναστροφές και υποδέχεσαι χαρμόσυνα νέα! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα φέρει δυσκολίες στην οικογενειακή ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις χαρμόσυνες επαφές με το ερωτικό σου παρελθόν! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις ποικιλοτρόπως την σχέση ή τον γάμο σου και απολαμβάνετε με το άλλο σου μισό, πολλές καυτές σεξουαλικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ανυπομονησία και η έπαρση, θα σε ωθήσουν σε γκάφες επαγγελματικές! Οικονομικά, όλα θα πάνε τέλεια!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, ξεχωρίζεις σήμερα για την ανιδιοτέλεια σου, την ευαισθησία σου, την καλοσύνη σου και την ευσπλαχνία σου! Οι κοινωνικές σου επαφές και διαπροσωπικές σου σχέσεις, γλυκαίνουν και εξομαλύνονται! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα φέρει δυσκολίες στις σχέσεις σου με τα αδέρφια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μακριά από τα απαγορευμένα μονοπάτια του έρωτα, διότι αργά ή γρήγορα να αποκαλυφθείς! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο έρχεται από το παρελθόν σου και ο έρωτας σας, δεν θα είναι πια ανεκπλήρωτος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, θα υπάρξουν λάθη από βιασύνη ή αφηρημάδα! Οικονομικά, θα έχεις θετικές εξελίξεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, βελτιώνεις στο έπακρο τις φιλικές και κοινωνικές σου σχέσεις! Μπορείς να πετύχεις αρκετούς από τους μεγαλεπήβολους στόχους σου, την σημερινή ημέρα! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα φέρει δυσκολίες σε επικοινωνίες και μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες, φλερτ, αλλά και μία επικοινωνία με το ερωτικό σου παρελθόν! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σε συζητήσεις με το άλλο σου μισό, γιατί θα βρείτε σίγουρα λύσεις στα προβλήματα σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, θα έρθουν αποκαλύψεις που συμφέρουν τα συμφέροντα σου! Οικονομικά, πρέπει να σταματήσεις τα αλόγιστα έξοδα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα θα δεις πως οι γύρω σου σε θαυμάζουν και σε σέβονται! Το γεγονός αυτό, θα βοηθήσει πολύ την βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και της φήμης σου! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα φέρει ρήξεις και εμπόδια σε όλους τους τομείς της ζωής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι τόσο αυταρχικός με το έτερον σου ήμισυ, διότι έτσι, θα χαθεί το πάθος! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις αξιόλογες κατακτήσεις, λόγω της ορθής ικανότητας σου να προβάλλεσαι όπως πρέπει κοινωνικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Την σημερινή ημέρα, εκπληρώνεις επαγγελματικές φιλοδοξίες και πετυχαίνεις στόχους! Οικονομικά, θα έχεις εύνοια, αρκεί να είσαι τυπικός στις υποχρεώσεις σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα αγαπητέ Παρθένε, θα καταφέρεις μέσα από κοινωνικές συναναστροφές, συναντήσεις και μετακινήσεις, να απολαύσεις χαρές και ευχάριστες στιγμές! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα φέρει απογοητευτικές αποκαλύψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος και θέλεις να κάνεις μία σημαντική συζήτηση με το ταίρι σου, προσπάθησε την σημερινή ημέρα, να τον προσεγγίσεις και θα μπορέσεις να καθοδηγήσεις όπως θες την κουβέντα σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις επαφή με μία παλαιά αγάπη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το οξυδερκές μυαλό σου και οι αξιοθαύμαστες ιδέες σου, θα σου προσφέρουν επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά, απέφυγε ανούσιες σπατάλες την σημερινή ημέρα!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, οφείλεις να εκμεταλλευτείς την ισχυρή σου διορατικότητα και την πνευματική σου ευελιξία! Αντιλαμβάνεσαι εύκολα τις προθέσεις του άλλου και το ένστικτο σου δεν σε προδίδει! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα φέρει προβλήματα στον φιλικό τομέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σεξουαλικός τομέας, είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσένα σήμερα και μπορείς να αναμένεις πολλές καυτές στιγμές, με το έτερον ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να απολαύσεις μία βραδιά πάθους, με έναν πρώην έρωτα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες καταστάσεις στον εργασιακό τομέα, πιθανόν να σε έχουν αγχώσει, αλλά σήμερα θα ξεπεραστούν! Οικονομικά, απαλλάσσεσαι από δυσκολίες και άγχη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα την σημερινή ημέρα, θα καταφέρεις να επαναπροσεγγίσεις πρόσωπα που είχατε απομακρυνθεί και να εξομαλύνεις διαπροσωπικές σχέσεις, με ήρεμη συζήτηση! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα κλονίσει την κοινωνική σου εικόνα και την φήμη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν λόγια, νέα και συζητήσεις που θα σε ευχαριστήσουν πολύ! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες κατακτήσεις, αλλά και μία επιστροφή από το παρελθόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, θα καταφέρεις με ευκολία αυτό που θες στον επαγγελματικό τομέα! Οικονομικά, μην ρίχνεις ευθύνες και βάρη στους άλλους, για δικά σου λάθη!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Τοξότη, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, βελτιώνεις την ζωή σου, την ψυχολογία σου και την καθημερινότητα σου, με ποικίλους τρόπους! Ξεπερνάς παρελθοντικά άγχη και ανανεώνεις την εμφάνιση σου! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα φέρει δυσκολίες σε επικοινωνίες και μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι αποφασισμένος να κάνεις συζήτηση με το έτερον ήμισυ, για κάποια παράπονα σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις αξιόλογες κατακτήσεις, αλλά και μία μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα , μπορείς να αναμένεις, την απόλυτη επιτυχία στην καριέρα! Οικονομικά, τα έσοδα αυξάνονται, ενώ τα έξοδα μειώνονται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, θα περάσεις σίγουρα πολύ όμορφα σήμερα, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα! Αισιοδοξία, τύχη και ευχάριστες κοινωνικές επαφές, να αναμένεις! Ετοιμάσου για κάθε είδους απολαύσεις, χαρά και δημιουργικές ασχολίες! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα φέρει δυσάρεστες αποκαλύψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, αλλά και ερωτικά μηνύματα από άτομα του παρελθόντος! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ευχάριστες ειδήσεις, προτάσεις και εξομολογήσεις από το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις και ξεχωρίζεις μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον, με ποικίλους τρόπους! Οικονομικά, είσαι επιρρεπής σε σπατάλες, αλλά ευτυχώς η τύχη είναι με το μέρος σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η εύνοια σήμερα φίλε Υδροχόε, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα επικεντρώνεσαι συγγενικά σου πρόσωπα, αλλά και στο σπίτι. Μέσω της επικοινωνίες, βελτιώνεις οικογενειακές σχέσεις και βρίσκεις λύσεις κάθε είδους! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα αναταραχές στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα σε προσεγγίσει και πάλι ένας παλαιός έρωτας και θα σου δοθεί η μεγάλη ευκαιρία της επανασύνδεσης! Αν είσαι δεσμευμένος, το έτερον ήμισυ, αναγνωρίζει την καλοσύνη σου, την φροντίδα και την ευαισθησία σου και σε ερωτεύεται ξανά και ξανά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, τα άγχη για ορισμένα επαγγελματικά θέματα, πρέπει να κατανικηθούν, ώστε να προχωρήσεις! Οικονομικά, ένα πρόβλημα επιτέλους λύνεται!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ιχθύ, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, ξεχωρίζεις λόγω του επικοινωνιακού σου ταλέντου και του οξυδερκούς μυαλού σου! Πετυχαίνεις εύκολα σκοπούς και στόχους και αξιοποιείς αποτελεσματικά τις γνώσεις και τις πληροφορίες που έχεις! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα φέρει πρακτικά προβλήματα και άγχος για την καθημερινότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις ένα μήνυμα από το ερωτικό σου παρελθόν! Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς υπέροχα με το ταίρι σου και επιπλέον, συζητάτε και βρίσκετε λύσεις, σε όλα σας τα παρελθοντικά προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αναπτύσσεις και να βελτιώνεις τις δημόσιες σχέσεις σου, στον επαγγελματικό τομέα! Οικονομικά, πες όχι στο υπερβολικό άγχος, για ένα πρόβλημα που θα προκύψει σήμερα!


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη