Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 1 Αυγούστου


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 1 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά


Καλό Μήνα! Φίλε Κριέ, σήμερα με την Σύνοδο Άρη-Ουρανού, οφείλεις να είσαι πιο προστατευτικός και προσεκτικός με τα κεκτημένα σου, αφού έρχονται ορισμένες ανατροπές και αρνητικές αλλαγές, που ενδεχομένως να φέρουν απώλειες! Επιπλέον, πρέπει να αποβάλλεις ισχυρογνωμοσύνη και ξεροκεφαλιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, να είσαι υποχωρητικός με το άλλο σου μισό και να πεις όχι στην ζήλια αλλά και στην κτητικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, μην ξεγελιέσαι από μεγάλα λόγια και μην μπερδεύεις την αγάπη με το σeξ, έχοντας μεγάλες προσδοκίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, θα κάνεις λάθη από βιασύνη ή αφηρημάδα! Οικονομικά, περιόρισε την τάση σου για αλόγιστη σπατάλη!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Καλό Μήνα! Φίλε Ταύρε, με την Σύνοδο Άρη-Ουρανού στο δικό σου ζώδιο, πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ την συμπεριφορά σου, τον αυθορμητισμό σου, την οξυθυμία σου και τα ξεσπάσματα σου σε όλες τις σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου! Επιπλέον, προσπάθησε να μην βιάζεσαι, αφού σήμερα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και υπομονετικός!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες απρόσμενες καταστάσεις, θα σου φέρουν καυγάδες και ίσως ρήξεις σοβαρές με το ταίρι σου, γι’ αυτό μείνει ψύχραιμος οπωσδήποτε! Αν είσαι ελεύθερος, δεν είναι η κατάλληλη ημέρα, για νέες γνωριμίες, νέες σχέσεις και ξεκινήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα υπάρξουν ξαφνικές αρνητικές αλλαγές που θα σε αγχώσουν και θα σε πανικοβάλλουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Καλό Μήνα! Αρκετά τα ψυχολογικά και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα την σημερινή ημέρα φίλε Δίδυμε, λόγω της Συνόδου Άρη-Ουρανού! Σε βασανίζουν άγχη, φοβίες και εσωτερικός αναβρασμός, λόγω ορισμένων ξαφνικών συγκυριών και ανατρεπτικών γεγονότων! Επιπλέον, τα μυστικά σου κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος παρασύρεσαι σε απαγορευμένες ερωτικές σχέσεις! Ωστόσο, καλύτερα να το αποφύγεις, διότι έρχονται ξαφνικές αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, μείνε μακριά από ανεκπλήρωτους ή πρώην έρωτες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι εργασιακές σου υποχρεώσεις αυξάνονται απρόσμενα και αγχώνεσαι! Οικονομικά, θα μετανιώσεις σήμερα για κάποια υπερβολικά έξοδα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καλό Μήνα! Την σημερινή ημέρα, πρέπει οπωσδήποτε να είσαι πολύ προσεκτικός στις επικοινωνίες και τις συναναστροφές σου με τους φίλους σου, αγαπητέ Καρκίνε! Με την Σύνοδο Άρη-Ουρανού, περιόρισε οπωσδήποτε τα ξεσπάσματα σου, για να μην υπάρξουν οριστικές ρήξεις στους φιλικούς σου κύκλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην αμελείς το έτερον ήμισυ, για χάρη φιλικών και κοινωνικών συναναστροφών. Αν είσαι ελεύθερος, είσαι προκλητικός κατά την διάρκεια ενός φλερτ και ενδεχομένως να εκτεθείς ανεπανόρθωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ορισμένα σχέδια σου ανατρέπονται! Οικονομικά, μην κάνεις αλόγιστες σπατάλες σήμερα!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Καλό Μήνα! Φίλε Λέοντα, η σημερινή ημέρα, θέλει οπωσδήποτε προσοχή από μέρους σου, λόγω της Συνόδου Άρη-Ουρανού! Με λάθη στην συμπεριφορά σου, εκτίθεσαι, γι’αυτό φρόντισε να μην χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα και την φήμη σου! Η σταθερότητα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, κλονίζεται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έρχονται αναπόφευκτες ρήξεις στην σχέση σου με το έτερον ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, θες έντονες εμπειρίες στον έρωτα, αλλά με την παρορμητική σου συμπεριφορά, χαλάς την εικόνα σου, όσον αφορά το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έρχονται ισχυρές ανατροπές στα επαγγελματικά σου! Ορισμένα απρόσμενα οικονομικά προβλήματα σε αναστατώνουν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Καλό Μήνα! Αγαπητέ Παρθένε, λόγω της σημερινής Συνόδου Άρη-Ουρανού, το παρακάνεις σε λάθη σε επικοινωνίες και επαφές! Επιπλέον, φέρεσαι κάπως ανώριμα και επιπόλαια και πολύ πιθανόν, να έχεις άσχημες συνέπειες ιδίως στην κοινωνική ζωή. Προσπάθησε να προσέχεις όλες σου τις μετακινήσεις και κυρίως την οδήγηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ορισμένες συζητήσεις με το έτερον σου ήμισυ, θα σε φέρουν στα όρια σου! Αν είσαι ελεύθερος, λόγω αυθορμητισμού και υπεραισιοδοξίας, χάνεις ευκαιρίες για αξιόλογες κατακτήσεις και θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την σημερινή ημέρα, εργασιακά και οικονομικά ζητήματα, θέλουν προσοχή! Όχι σε συμφωνίες και υπογραφές!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Καλό Μήνα! Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με την Σύνοδο Άρη-Ουρανού, ξυπνάει ο συγκαλυμμένος θυμός σου και η καχυποψία σου! Οφείλεις να προστατέψεις τον εαυτό σου, την ψυχολογική ηρεμία σου και κυρίως τις σπουδαίες για εσένα διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Ξαφνικές αποκαλύψεις, θα σου φέρουν την αλήθεια μπροστά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, συγκράτησε οπωσδήποτε κόντρες, ζήλιες και υπερβολικές απαιτήσεις, γιατί τα πράγματα είναι εύθραυστα. Σεξουαλικές παρεκκλίσεις και ρίσκα είναι ότι χειρότερο τώρα και πολύ πιθανόν να κάνεις πράγματα, που αργότερα θα μετανιώσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή χρειάζεται η οικονομική σου διαχείριση! Τακτοποίησε οφειλές και εκκρεμότητες, όσο είναι καιρός! Όχι σε καυγάδες εντός του εργασιακού χώρου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Καλό Μήνα! Φίλε Σκορπιέ, η σημερινή Σύνοδος Άρη-Ουρανού, σε αφορά άμεσα και θέλει οπωσδήποτε προσοχή από μέρους σου! Στις σημαντικές για εσένα, διαπροσωπικές σχέσεις, θα έρθουν ανατροπές, απρόσμενα γεγονότα και ξαφνικές αλλαγές, που ενδεχομένως να προκαλέσουν ισχυρές ρήξεις και ίσως και τελειωτικές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ορισμένες καταστάσεις στην σχέση σου, έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και ίσως οι εκρήξεις σου, να φέρουν ρήξεις και αρνητικές συνέπειες, γι’ αυτό συγκρατήσου! Αν είσαι ελεύθερος, μην μπλέκεσαι σε ερωτικές ιστορίες που ξέρεις από την αρχή, πως είναι λάθος επιλογές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η συμπεριφορά σου απέναντι στους συναδέλφους σου, θα φέρει μεγάλα προβλήματα! Οικονομικά, είσαι υπερβολικά επιρρεπής σε λάθος αγορές!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Καλό Μήνα! Αγαπητέ Τοξότη, φρόντισε με την Σύνοδο Άρη-Ουρανού να ξεκουράζεσαι επαρκώς και να φροντίζεις όπως πρέπει τον εαυτό σου! Η ημέρα θα φέρει εκκρεμότητες, υποχρεώσεις, πρακτικά προβλήματα και τρεξίματα που θα σε αγχώσουν πολύ! Επιπλέον, μακριά σήμερα από αλλαγές στην εμφάνιση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μεταφέρεις τα επαγγελματικά σου προβλήματα στην σχέση σου και ξεσπάς πάνω στο έτερον ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, το ερωτικό σου ενδιαφέρον για κάποιον συνάδελφο ή συνεργάτη, θα σε εκθέσει στο εργασιακό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, η βιασύνη και η αφηρημάδα, ίσως σε παρασύρουν σε λάθη στην δουλειά! Ένα οικονομικό απρόσμενο πρόβλημα έρχεται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Καλό Μήνα! Φίλε Αιγόκερε, σήμερα με Σύνοδο Άρη-Ουρανού, μην παρασύρεσαι στην τάση σου για έπαρση, εγωκεντρισμό, επιπολαιότητα και απληστία στην κοινωνική σου ζωή, αλλά και σε όλες σου τις συναναστροφές, γιατί πολύ πιθανόν να δημιουργήσεις ρήξεις που θα χαλάσουν την καλή σου φήμη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, προστάτεψε την καλή σου ερωτική φήμη στις ερωτικές σου επαφές. Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις οπωσδήποτε το παράνομο παιχνίδι, γιατί θα έρθουν αποκαλύψεις που θα βλάψουν την σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πες όχι στο υπερβολικό άγχος και την σύγχυση, εξαιτίας ενός οικονομικού ή εργασιακού προβλήματος που προκύπτει τώρα ξαφνικά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Καλό Μήνα! Φίλε Υδροχόε, με την Σύνοδο Άρη-Ουρανού, πες όχι σε ρήξεις, εκρήξεις, τσακωμούς και παράλογες επαναστατικές συμπεριφορές και αντιδράσεις, στον χώρο του σπιτιού και στην οικογένεια. Επιπλέον, κάποια παρελθοντικά προβλήματα, που νόμιζες ότι είχαν λυθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην επαναφέρεις παλαιά προβλήματα και καυγάδες χωρίς ουσιαστική αιτία, διότι θα έχεις σίγουρα ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, πες οπωσδήποτε όχι, σε έναν έρωτα από τα παλιά, που σε παρασύρει λόγω πάθους, διότι θα πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, μετρίασε ισχυρογνωμοσύνη και πείσματα! Απρόσμενα έξοδα προκύπτουν, που αφορούν το σπίτι!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα σου φέρει σίγουρη επιτυχία και εύνοια στην καθημερινότητα σου και θα γλυκάνει με πολλούς τρόπους την καθημερινότητα σου! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ερμή-Κρόνου, σε προειδοποιεί να αποφύγεις αλλαγές στην εμφάνιση σου, διότι θα το μετανιώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην είσαι τόσο ψυχρός με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι μόνο με ουσιαστικές και σοβαρές ερωτικές προτάσεις πλέον και έτσι, μπορείς να αναμένεις μία αξιόλογη νέα γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ήρθε η ώρα να καταπλήξεις τους με τις αποδόσεις σου! Οικονομικά, τα προβλήματα λαμβάνουν τέλος, επιτέλους!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη