Ανδρας αυτοκτόνησε σε σπίτι συγγενών, ενώ βρίσκονταν σε διακοπές

Τραγικό τέλος είχε το ταξίδι ενός 41χρονου Έλληνα στην Αυστραλία, καθώς κατά την διάρκεια των διακοπών του στην Μελβούρνη αυτοκτόνησε. Ο νεαρός άνδρας έμενε σε συγγενείς του και θα επέστρεφε στη χώρα μας στις 15 Σεπτεμβρίου.

Ο 41χρονος, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Νέος Κόσμος», στις επικοινωνίες που είχε με τους δικούς του ανθρώπους στην Ελλάδα αλλά και στις αναρτήσεις του στα social media, έλεγε ότι περνούσε «υπέροχα» στην Αυστραλία. Για άγνωστους λόγους έως τώρα ο 41χρονος αποφάσισε, ενώ βρισκόταν στη Μελβούρνη να θέσει τέλος στην ζωή του.

«Μας είναι ακόμα αδύνατο να αποδεχθούμε πως δεν είναι ζωντανός» λέει η αδερφή του 41χρονου. «Τον περιμέναμε με ανυπομονησία να έρθει στην Ελλάδα και να μοιραστεί μαζί μας τις εμπειρίες του από το ταξίδι» προσθέτει.

«Τώρα περιμένουμε να μας στείλουν την σορό του για να τον ενταφιάσουμε» δήλωσε στο «Νέο Κόσμο» η αδελφή του 41χρονου αυτόχειρα.
«Ενημερωθήκαμε από ιατροδικαστή της Μελβούρνης ότι ο αδελφό μου έβαλε τέλος στην ζωή του. Τα αίτια δεν τα γνωρίζουμε. Μας είπαν ότι έκαναν εξονυχιστική έρευνα» πρόσθεσε.

Η αδελφή του 41χρονου επεσήμανε επίσης ότι το Ελληνικό Προξενείο της Μελβούρνης έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μεταφερθεί η σορός στην Ελλάδα. «Ελπίζουμε αυτό να γίνει σύντομα» πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια του θανόντος δε θέλησε να δημοσιοποιηθεί το όνομά του κι άλλα στοιχεία για την υπόθεση αυτή, ενώ ο 41χρονος είχε χάσει τον πατέρα του πριν μερικά χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη