Απαγωγή και βιασμό κατήγγειλε η Αγγελική - Ειρήνη Καπετανάκη


Στην περιοχή της Σαρωνίδας εντοπίστηκε η 45χρονη Αγγελική – Ειρήνη Καπετανάκη που είχε εξαφανιστεί από τις 25 Ιουλίου, από την περιοχή του Αγίου Νικολάου στα Κάτω Πατήσια, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της.

Η 45χρονη μητέρα δυο παιδιών, κάλεσε η ίδια την αστυνομία όπου κατήγγειλε πως την απήγαγαν την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της και στη συνέχεια την μετέφεραν στη Σαρωνίδα, όπου και τη βίασαν.
τον τελευταίο χρόνο, η νεαρή μητέρα δύο παιδιών ζούσε με τον πατέρα της. Εκείνος ήταν που ανησύχησε από την πολύωρη απουσία της κι άρχισε να την αναζητά όταν την είδε να μην επιστρέφει από τη δουλειά της.

Ο πατέρας της Αγγελικής-Ειρήνης Καπετανάκη πήγε σε όλα τα μέρη που η κόρη του σύχναζε, όμως όταν το ψάξιμό του δεν απέδωσε καρπούς, ο άντρας απευθύνθηκε στις αρχές, με αποτέλεσμα να εκδοθεί Silver Alert για την εξαφάνιση της 45χρονης μάνας.

Όπως ανέφερε ο πατέρας της νεαρής γυναίκας, η Αγγελική-Ειρήνη Καπετανάκη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και ο ίδιος φοβάται ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αγγελική-Ειρήνη Καπετανάκη, πριν από έναν χρόνο είχε κατά λάθος βάλει φωτιά στο σπίτι της, με αποτέλεσμα η οικία της να καεί ολοσχερώς.

Το συγκεκριμένο ατύχημα και η απώλεια του σπιτιού της είχαν κοστίσει πολύ, με τον πατέρα της να προσπαθεί να στηρίξει τη 45χρονη γυναίκα και να τη βοηθήσει να την ξεπεράσει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη