Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 28 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 28 Αυγούστου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, μπορεί η μέρα να φέρει ψυχαγωγικές στιγμές και διασκεδάσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει, πως δεν πρέπει να αφεθείς και να φέρεσαι ανώριμα και επιπόλαια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Μην παρασύρεσαι σε εγωκεντρικές συμπεριφορές και επικοινωνιακή έπαρση, λόγω της Αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις την σχέση σου με τρυφερότητα, ρομαντισμό και πάθος, ωστόσο η τάση σου για ανώριμη συμπεριφορά και εγωισμό, θα φέρει προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να αποφύγεις υπερβολές κατά την διάρκεια ενός φλερτ, ώστε να μην εκτεθείς!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, απέφυγε ανταγωνιστικές συμπεριφορές, γιατί θα βγεις χαμένος! Οικονομικά ξοδεύεις πολλά και ανούσια, γι’ αυτό προσοχή!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, επικεντρώνεσαι σήμερα στις βαθιές σου επιθυμίες, τους ουσιαστικούς σκοπούς σου και τους μεγαλεπήβολους στόχους σου, που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου και την οικογένεια σου! Πιθανόν την σημερινή ημέρα, να κλονιστούν κάποιες οικογενειακές σχέσεις, λόγω της Αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος προσπάθησε να συζητήσεις ώριμα με το άλλο σου μισό για τα προβλήματα που προϋπήρχαν, χωρίς νεύρα, ξεσπάσματα και γκρίνιες! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να σε απασχολήσει σήμερα, ένας έρωτας από το παρελθόν, αλλά θα απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σου! Οικονομικά, προκύπτουν κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, λόγω της σημερινής Αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου, υπάρχει έντονα η πιθανότητα, να κλονιστούν, οι κοινωνικές επαφές σου, οι επικοινωνίες σου, οι μετακινήσεις σου, οι συμφωνίες σου και οι σχέσεις σου με αδέλφια και γείτονες! Μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες και μην μπλέκεις σε κουτσομπολιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, διατήρησε συναισθηματική και ουσιαστική επικοινωνία με το ταίρι σου και μην παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια ή προσβολές λόγω νεύρων! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σήμερα και αναλώνεσαι σε σχέσεις πιο επιφανειακές, απλά και μόνο για την το φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, οι εξελίξεις είναι αρκετά μπερδεμένες, κυρίως όσον αφορά σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες! Οικονομικά, απέφυγε συμφωνίες, συμβόλαια και υπογραφές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα ξεχωρίζεις για ενισχυμένη σου ώριμη γοητεία! Ωστόσο, το παρακάνεις με απαιτητικότητα και ισχυρογνωμοσύνη, γεγονός που θα φέρει προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Η Αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου, σε παρασύρει σε δογματική συμπεριφορά και θεωρείς δεδομένες σχέσεις και καταστάσεις, γεγονός που θα φέρει απώλειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να περιορίσεις ζήλια και κτητικότητα, γιατί σίγουρα θα οδηγήσουν την σχέση σου σε ρήξη! Αν είσαι ελεύθερος, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις στα ερωτικά σου θέματα, ωστόσο μην ενθουσιαστείς με μία νέα γνωριμία την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θέματα, οι αργοί σου ρυθμοί είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο! Στα οικονομικά θα πρέπει να κόψεις τις άσκοπες σπατάλες, γιατί θα έχεις απώλειες!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, η σημερινή ημέρα θέλει αρκετή προσοχή, αφού η όψη της ημέρας σε αφορά άμεσα! Οφείλεις να προστατέψεις ό,τι σου έχει δώσει το σύμπαν την τελευταία περίοδο ώστε να καταφέρεις να τα κρατήσεις στην ζωή σου! Η Αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου, σε παρασύρει σε σοβαρά λάθη που δύσκολα διορθώνονται και επιπλέον φέρνει ρήξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ένα δυσάρεστο νέο, που αφορά το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις το παιχνίδι του έρωτα, αλλά θα είσαι μάλλον κάπως επιπόλαιος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν, σήμερα γίνονται ιδιαίτερα πιεστικές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, η σημερινή ημέρα, επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στις βαθιές σου επιθυμίες και τις πραγματικές σου ανάγκες! Δυστυχώς κάποια προβλήματα σε βαραίνουν ακόμα, λόγω της Αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου, αφού άγχος, φοβίες και ανασφάλειες, σε βασανίζουν και πάλι! Προσπάθησε επίσης, να αποφύγεις παρασκηνιακές επικοινωνίες και δράσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην επιτρέψεις στο πάθος σου να σε οδηγήσει σε ένα παράνομο απαγορευμένο έρωτα! Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να σταματήσεις να στηρίζεσαι σε ψευδαισθήσεις και ουτοπίες, που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί αλλιώς θα απογοητευτείς πολύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, είναι αρκετά τα προβλήματα και ίσως αγχώνεσαι σήμερα. Οικονομικά, βρες τώρα λύσεις σε προβλήματα που σε βασανίζουν!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στον σημαντικό για εσένα, φιλικό τομέα! Παρασύρεσαι σε ξεσπάσματα και σε εγωιστικές συμπεριφορές απέναντι στους φίλους σου, λόγω της Αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου, προκαλώντας ρήξεις και κόντρες, χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να σταματήσεις άμεσα την προκλητική συμπεριφορά απέναντι στο έτερον σου ήμισυ, για να μην προκληθούν ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μία νέα γνωριμία, μέσα από φιλικές συναναστροφές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε επαφές, συνεργασίες και συμφωνίες σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα λόγω της Αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου, θα πρέπει να αναμένεις ορισμένες δυσάρεστες εξελίξεις σε αρκετούς από τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Φρόντισε να συγκρατηθείς και να μην παρασύρεσαι σε επιπόλαιες συμπεριφορές και βιαστικά λάθη, διότι θα καταστρέψεις την κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, βάλε προτεραιότητα την ουσιαστική ερωτική δέσμευση και μην παρασύρεσαι σε ανούσιο και αχαλίνωτο φλερτ, που σε εκθέτει! Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ και το ταίρι σου, ασχολείστε μόνο με πρακτικά θέματα, παραγκωνίζοντας το συναίσθημα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, τα πράγματα εξελίσσονται τελείως διαφορετικά απ’ό,τι περίμενες και προσγειώνεσαι απότομα. Οικονομικά, οφείλεις να περιορίσεις τις σπατάλες και θα δεις πως αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, σήμερα κάποιες καταστάσεις και ορισμένα γεγονότα, που θα έρθουν μέσα από συνομιλίες, συναναστροφές, συναντήσεις, συζητήσεις και μετακινήσεις, θα σου φέρουν προβλήματα λόγω της Αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου! Επιπλέον, προσοχή χρειάζονται και οι μετακινήσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται νέες γνωριμίες, ευχάριστα νέα, ραντεβού και φλερτ! Φρόντισε μόνο να αξιοποιήσεις σωστά και ώριμα τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, πριν εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις, με το άλλο σου μισό, ώστε να μην υπάρξουν προστριβές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, απέφυγε συμφωνίες και νέα ξεκινήματα σήμερα! Οικονομικά πετυχαίνεις έναν υψηλό στόχο, αρκεί να κόψεις άμεσα, τα περιττά έξοδα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα κάποιοι προβληματισμοί, εντείνονται και σε ταλαιπωρούν. Δυστυχώς το ταλέντο της διορατικότητας, η σοφία και η πειθώ σου, δεν σε βοηθούν για να γλιτώσεις τις κακοτοπιές! Με την Αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου, θα έρθουν αποκαλύψεις, που θα δυσκολέψουν την καθημερινότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθείς με άσχημους τρόπους να πάρεις στα χέρια σου, τον έλεγχο στην σχέση σου και μην προσπαθείς συνεχώς να χειραγωγείς το ταίρι σου, γιατί θα τον απογοητεύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, σε χαρακτηρίζει ακαταμάχητη γοητεία, γεγονός που σε βοηθά να σαγηνεύσεις με ευκολία, το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιήσεις οφειλές και οικονομικές εκκρεμότητες! Επαγγελματικά, αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, που αφορούν τις συναδελφικές σου σχέσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα η Αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου, θα σε αναγκάσει να δεις κάποιες αρνητικές αλήθειες, που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Αναμένονται εντάσεις και ρήξεις, γι’αυτό καλό θα ήταν, να αποφύγεις σημαντικές και τελεσίδικες συζητήσεις και αποφάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να κρατήσεις οπωσδήποτε χαμηλούς τους τόνους στην σχέση σου, αν δεν θες να έρθεις σε ρήξη με το έτερον σου ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος έρχονται σίγουρα νέες γνωριμίες, αλλά καλύτερα απέφυγε νέα ξεκινήματα και ερωτικές αποφάσεις σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, προστάτεψε συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις, παραμένοντας σοβαρός και έντιμος! Οικονομικά, δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για σημαντικές αποφάσεις και υπογραφές!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, θα πρέπει να αναμένεις πολλά προβλήματα και αναποδιές στην καθημερινότητα σου, την σημερινή ημέρα! Κόψε άμεσα κακές συνήθειες σου και περιόρισε βιαστικά λάθη, που σε ωθεί να κάνεις η Αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου και τακτοποίησε άμεσα εκκρεμότητες και υποχρεώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι με κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, αλλά πρέπει να προσέξεις πολύ, ώστε να μην γίνουν λάθη και εκτεθείς στην δουλειά! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε την τάση σου για απόμακρη και ψυχρή συμπεριφορά προς το ταίρι σου, διότι θα σας απομακρύνει συναισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα έρθουν αρκετές αναποδιές, γι’ αυτό φρόντισε να διατηρείς την ωριμότητα και την σοβαρότητα σου! Οικονομικά, ίσως υπάρξουν κάποια έξτρα έξοδα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη