Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 29 Αυγούστου


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 29 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να διορθώσεις παρελθοντικά σου λάθη, να πλησιάσεις ξανά πρόσωπα που είχατε απομακρυνθεί για οποιονδήποτε λόγο, όπως και για να ανανεώσεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες σημαντικές γνωριμίες και επαφές! Ο τομέας των διαπροσωπικών σου σχέσεων, πάει από το καλό στο καλύτερο!


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με το ταίρι σου μέσω της επικοινωνιακής οδού! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μια μεγάλη ευκαιρία, για έναρξη μίας νέας σταθερής σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις σαφέστατα αρμονία και ισορροπία στον εργασιακό, όπως και τον οικονομικό τομέα! Κατάλληλη ημέρα για νέες συνεργασίες, υπογραφές ή συμφωνίες!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε, θα μπορέσεις την σημερινή ημέρα, να απολαύσεις άνεση και ηρεμία που εδώ και καιρό χρειαζόσουν! Τακτοποιείς επιτέλους εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, βελτιώνεις την καθημερινότητα σου και βρίσκεις σημαντικές, πρακτικές λύσεις σε κάθε σου πρόβλημα! Ιδανική ημέρα, για ανανέωση εμφάνισης, αλλά και για απαλλαγή από βλαβερές συνήθειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην γκρινιάζεις για ανούσιες λεπτομέρειές, γεγονός που θα απογοητεύσει το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε έναν έρωτα μέσα από τον εργασιακό σου χώρο, διότι υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη καριέρα, εκπληρώνεις αυτά που θες, λόγω σκληρής δουλειάς και ώριμης αντιμετώπισης! Οικονομικά, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα απολαύσεις και θα ευχαριστηθείς μία ημέρα, γεμάτη διασκέδαση και χαρούμενες στιγμές! Ιδανική στιγμή, για να προβάλλεις έτσι όπως θες τον εαυτό σου και να ασχοληθείς με την βελτίωση της φήμης σου! Επιπλέον, η ημέρα ενδείκνυται και για δημιουργική ενασχόληση με παιδιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η ημέρα θα σου προσφέρει αρκετές στιγμές πάθους και ρομαντισμού, όπως και πολλές διασκεδαστικές στιγμές με το έτερον ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, το φλερτ σήμερα σε ανανεώνει και σου ενισχύει την αυτοπεποίθηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες καταστάσεις στον εργασιακό τομέα, σου δίνουν ένα ισχυρό κίνητρο για να πετύχεις υψηλούς στόχους! Οικονομικά, περιόρισε την γενναιοδωρία σου, διότι αργά ή γρήγορα θα ξεμείνεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, η ημέρα είναι ιδανική, για να απαλλαγείς, από κάθε αμφιβολία, αβεβαιότητα, άγχος και ανασφάλεια! Θα επικεντρωθείς εν τω μεταξύ, στο σπίτι και την οικογένεια και έτσι θα μπορέσουν να βελτιωθούν και να εξομαλυνθούν οικογενειακές σχέσεις! Πολλές ευκαιρίες θα έχεις επίσης, για να διώξεις από την ζωή σου τοξικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι από το παρελθόν σου, διότι παλαιοί έρωτες θα σε πληγώσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις τόσες υποχωρήσεις, γιατί αδικείς τον εαυτό σου! Διεκδίκησε και εσύ τα «θέλω» σου, από το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον εργασιακό τομέα και θα καταφέρεις να βελτιώσεις κατά πολύ την απόδοση σου! Οικονομικά έχεις ένα άγχος, πως δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα έξοδα του σπιτιού, αφού την σημερινή ημέρα, θα έρθουν κι άλλες υποχρεώσεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα μπορείς να αναμένεις μία ευχάριστη και κεφάτη ημέρα, για εσένα! Επικοινωνίες, συναντήσεις, ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, μετακινήσεις, αποφάσεις, νέα ξεκινήματα και συζητήσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα! Επιπλέον, διορθώνεις σχέσεις με αδέρφια και γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, βρίσκετε επιτέλους με το έτερον ήμισυ, τις απαραίτητες επικοινωνιακές ισορροπίες! Αν είσαι ελεύθερος, θα χορτάσεις, εξομολογήσεις φλερτ, γοητευτικές γνωριμίες και ερωτικές καυτές επικοινωνίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον χώρο της καριέρας, τα γεγονότα που θα προκύψουν, θα εξυπηρετήσουν ποικιλοτρόπως τους στόχους και τους σκοπούς σου! Οικονομικά, μην κάνεις περισσότερα έξοδα απ’ όσα πρέπει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα επικεντρωθείς στην προστασία και την διατήρηση των κεκτημένων σου, όπως και σε ό,τι έχει αξία για εσένα, αλλά και στα υλικά σου αγαθά! Οι δράσεις σου είναι ώριμες και απόλυτα βασισμένες, στην βαθιά σημερινή σου ανάγκη για σταθερότητα, αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση, σιγουριά και ασφάλεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ένα πρόσωπο που δεν περίμενες καν, θα σου δώσει ένα ισχυρό δείγμα ενδιαφέροντος προς εσένα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις πως το έτερον ήμισυ, θα προσπαθήσει με διάφορους τρόπους, να ηρεμήσει τα πνεύματα μεταξύ σας! Σεβάσου το!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, αποφασίζεις να βγάλεις από τον δρόμο σου ανταγωνιστές που σου κάνουν ζημιά! Οικονομικά, θα έχεις μία μεγάλη ευκαιρία για αύξηση εσόδων!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Φίλε Ζυγέ, σήμερα σε χαρακτηρίζει δυναμικότητα, λάμψη, αυτοπεποίθηση, ενθουσιασμός και θάρρος! Η φλογερή σου προσωπικότητα, δεν μένει απαρατήρητη από τους άλλους, που πραγματικά σε θαυμάζουν και στο δείχνουν σε κάθε ευκαιρία! Περιόρισε μόνο την τάση σου για έπαρση και σνομπισμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις ασταμάτητα, με αυτοπεποίθηση και το απολαμβάνεις στο έπακρο! Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς υπέροχα με το άλλο σου μισό και επιπλέον, βρίσκετε λύσεις σε πολλά από τα προβλήματα της σχέσης σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, αποδίδεις τέλεια, λαμβάνεις δράση και έχεις πολλές δυνατότητες για να αγγίξεις επιτυχία! Οικονομικά, πρέπει να σταματήσεις άμεσα τα ανούσια έξοδα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα επικεντρώνεσαι στις ψυχολογικές και συναισθηματικές σου ανάγκες! Ήρθε η στιγμή, να αναγνωρίσεις συνειδητά τις επιθυμίες σου και να κάνεις εκ νέου σχέδια σημαντικά για το μέλλον! Ενισχύεται η ευαισθησία σου και η διαίσθηση σου, χαρακτηριστικά που θα σε βοηθήσουν να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να αναμένεις κάποιες μικρές απογοητεύσεις από το άλλο σου μισό, αφού άλλα περιμένεις και άλλα κάνει! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά, φλερτ και νέες γνωριμίες, πριν αποδείξουν έμπρακτα την αξία τους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, πες όχι μυστικοπάθεια και ίντριγκες, γιατί πολύ πιθανόν να σου προκαλέσουν μεγάλα προβλήματα! Οικονομικά, πρέπει να αποφύγεις δανεικά! Είτε να πάρεις, είτε να δώσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, σήμερα οι κοινωνικές σου επαφές και σχέσεις, θα χαρακτηρίζονται από κίνηση, χαρά και ενθουσιασμό! Οι φίλοι σε στηρίζουν με ποικίλους τρόπους και έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά, αφού σου αποδεικνύουν την έγνοια τους για εσένα, αλλά και την αξιοπιστία τους! Επίσης, η ημέρα είναι ιδανική και κάθε είδους αλλαγή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου να εκφράσεις ενδιαφέρον σε ένα νέο πρόσωπο, που ούτε καν περίμενες! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε τις προκλητικές και νευρικές συμπεριφορές απέναντι στο έτερον σου ήμισυ, γιατί δεν θα γλιτώσετε τον τσακωμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, επικοινωνείς με συνεργάτες και συναδέλφους τέλεια! Οικονομικά, ίσως ξοδέψεις χρήματα χωρίς να το σκεφτείς πρώτα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα επικεντρώνεσαι στο σπίτι και στην οικογένεια σου και πολύ ορθά πράττεις, αφού τώρα, θα μπορέσεις να βρεις αρκετές λύσεις σε οικιακά και οικογενειακά ζητήματα! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, θα πάρεις πολλές σωστές αποφάσεις, λόγω της ισχυρής σου διαίσθησης! Ιδανική ημέρα για αλλαγή διακόσμησης σπιτιού!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις αξιόλογες γνωριμίες και κατακτήσεις, αρκεί να παραμείνεις ώριμος και σοβαρός! Αν είσαι δεσμευμένος, η ψυχρή σου στάση, απέναντι στο άλλο σου μισό, θα σας απομακρύνει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά και οικονομικά, προωθείς με επιτυχία στόχους και εκπληρώνεις φιλοδοξίες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα η οξυδέρκεια και η γρήγορη σκέψη σου, θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στο κοινωνικό σου περιβάλλον! Η ευγενική σου συμπεριφορά και οι τίμιες αντιδράσεις σου, σε καθιστούν απόλυτα περιζήτητο, δημοφιλή και αγαπητό στις συναναστροφές σου! Επιπλέον, σήμερα ευνοούνται πολύ και οι μετακινήσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις ασταμάτητα και απολαμβάνεις νέες εμπειρίες και περιπέτεια στην ερωτική σου ζωή! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να βρεις τον χρόνο που χρειάζεται η σχέση σου την σημερινή ημέρα και να επιδιώξεις συζήτηση με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, πέφτεις σε λάθη, λόγω ανεμελιάς και επιπολαιότητας! Οικονομικά, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, έχεις σήμερα πειθώ, ένστικτο και διορατικότητα, χαρακτηριστικά που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Επίσης, η αποκάλυψη μίας παρασκηνιακής και μυστικής κατάστασης που σε αφορά, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι γίνεται πραγματικά στο περιβάλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, το μυστήριο και η σεξουαλικότητα που εκπέμπεις θα σου φέρει αξιόλογες και γοητευτικές κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις παθιασμένες στιγμές, αλλά και καυγάδες για λόγους ζήλιας και κτητικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, αναδεικνύεις τις ικανότητες σου και την δημιουργικότητα σου! Οικονομικά, θα έχεις απρόσμενες θετικές εξελίξεις!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη