Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 15 Αυγούστου


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 15 ΑυγούστουΚΡΙΟΣ

Γενικά

Χρόνια Πολλά! Φίλε Κριέ, σήμερα με την Σελήνη είναι στο δικό σου Ζώδιο, θα έχεις οπωσδήποτε επιτυχία στις δράσεις σου, λόγω της γοργής, αποφασιστικής και έξυπνης κίνησης σου! Πείθεις με ευκολία, τους συνομιλητές σου και γοητεύεις μέσα από συζητήσεις και επαφές, αρκεί να αποφύγεις ανόητα ξεσπάσματα και παράλογη απαιτητικότητα!


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε ανούσιες κόντρες με το άλλο σου μισό, και αντ’ αυτού ενίσχυσε το ερωτικό κλίμα στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε το πρόσωπο που ποθείς και θα δεις πως θα έχεις σίγουρα ανταπόκριση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει να αποφύγεις καυγάδες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον! Οικονομικά, πες όχι σε βιαστικές οικονομικές αποφάσεις ή δράσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Χρόνια Πολλά! Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα αποφεύγεις την έντονη κοινωνική ζωή, αφού δεν έχεις πια την ανάγκη να εκφράσεις σκέψεις, αισθήματα και απόψεις! Ενδεχομένως οι γύρω σου να απορήσουν ή και να παρεξηγήσουν την συμπεριφορά σου, αλλά εσύ μην πτοείσαι, αφού η ημέρα είναι η κατάλληλη για ενδοσκόπηση και ηρεμία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πρόσεξε μην απογοητευτείς, λόγω ψευδαισθήσεων και ευπιστίας, ιδίως σε παρελθοντικούς έρωτες! Αν είσαι δεσμευμένος, αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να αντισταθείς, σε κάτι παρασκηνιακό και απαγορευμένο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι επιρρεπής σε λάθη στην δουλειά και οφείλεις να προσέχεις! Οικονομικά, πρέπει να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Χρόνια Πολλά! Φίλε Δίδυμε, σήμερα ξεχωρίζεις, για την οξυδέρκεια και ισχυρή επικοινωνιακή γοητεία σου, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, συναναστροφές, δραστηριότητες και επαφές! Αρκετές από τις γνώριμες καταστάσεις της καθημερινότητας σου, αλλάζουν σήμερα και βελτιώνονται σε μεγάλο βαθμό! Με την βοήθεια των φίλων σου, καταφέρνεις και εκπληρώνεις, ένα μεγάλο σου στόχο ή και όνειρο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θα σου κάνει μία ευχάριστη έκπληξη! Αν είσαι ελεύθερος, το φλερτ θα έρθει μέσα από φιλικές συναναστροφές! Μία νέα γνωριμία θα σε συναρπάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες σου βελτιώνονται στο έπακρο, στον τομέα της καριέρας! Στις οικονομικές σου συναλλαγές, παίρνεις λανθασμένες αυθόρμητες αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Χρόνια Πολλά! Φίλε Καρκίνε, σήμερα ξέρεις επιτέλους τι θες από την ζωή σου και σήμερα μπορείς να το καταφέρεις με ευκολία! Αντιμετωπίζεις όπως πρέπει τις καταστάσεις, τα γεγονότα, αλλά και τις κοινωνικές σου επαφές! Σίγουρα την σημερινή ημέρα, προκαλείς τον θαυμασμό και τον σεβασμό των άλλων και έτσι βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, γκρίνια, παράπονα και μουρμούρα, θα φέρει απομάκρυνση μεταξύ εσένα και του άλλου σου μισού. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία, για μια νέα σταθερή και σοβαρή σχέση! Επιπλέον , θα δεχθείς φλερτ, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πετυχαίνεις σήμερα στόχους και υλοποιείς σχέδια στον επαγγελματικό τομέα! Οικονομικά, νιώθεις επιτέλους ασφαλής!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Χρόνια Πολλά! Σήμερα φίλε Λέοντα, ετοιμάσου για χαρμόσυνες επαφές, συναναστροφές και επικοινωνίες την σημερινή ημέρα! Καλύπτεις την παροντική σου ανάγκη για περιπέτεια, κοινωνικότητα, επικοινωνία και αλλαγές! Επιπλέον τύχη, θα έχεις σε κάθε είδους μετακίνηση! Ιδανική στιγμή, να οργανώσεις ένα ταξίδι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου απολαμβάνει την ζωηρή και ανανεωμένη συμπεριφορά σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις ερωτική τύχη, νέες γνωριμίες και φλερτ! Επιπλέον, το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα επικοινωνήσει μαζί σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, αλλά και στα οικονομικά σου ζητήματα, μειώνεις το άγχος, αφού διαπιστώνεις πως αρκετοί από τους στόχους σου, πραγματοποιούνται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Χρόνια Πολλά! Φίλε Παρθένε, σήμερα θα εκπληρώνεις στόχους και υλοποιείς σχέδια! Είναι η κατάλληλη ημέρα, για να επιδιώξεις μία συζήτηση, που θα βγει σίγουρα υπέρ σου, αφού θα σε βοηθήσουν η πειθώ και η διορατικότητά σου! Έχεις πλέον τον απόλυτο έλεγχο, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές και παράλληλη εκπληρώνεις βαθιές επιθυμίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι στο σεξ και το πάθος με το έτερον σου ήμισυ σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, η σχέση σου, θα είναι αδιαμφισβήτητα η προτεραιότητά σου την σημερινή ημέρα και θα βάλεις όλα τα άλλα σε δεύτερη μοίρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, κάνε άμεσα τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα σε συνεργάτες και συναδέλφους! Οικονομικά, θα βρεθούν λύσεις ακόμα και για παρελθοντικά προβλήματα!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Χρόνια Πολλά! Φίλε Ζυγέ, πες αντίο στην μοναξιά την σημερινή ημέρα! Πολλά πρόσωπα, επιδιώκουν να είναι δίπλα σου και να σε έχουν στο περιβάλλον τους! Όλα κυλούν όπως επιθυμείς και με αρμονία, πράγμα που θα εξυπηρετήσει τους σκοπούς σου! Πάρε τον χρόνο σου, ώστε να παρθούν οι σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με δικούς σου ανθρώπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις σήμερα να βρεις τις σωστές ισορροπίες, στην σχέση σου και αυτό θα ενδυναμώσει την αγάπη σας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία, με ένα άτομο σοβαρό και έντιμο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βελτιώνονται οι συναδελφικές σου σχέσεις και συνεργασίες σου, στον επαγγελματικό τομέα! Οικονομικά, κάνεις ορισμένα λάθη στην διαχείριση κυρίως!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Χρόνια Πολλά! Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα επικοινωνείς εποικοδομητικά και οι άλλοι σε ευγνωμονούν με ποικίλους τρόπους! Η καλύτερη ημέρα, για να επιδιώξεις αλλαγές στην εμφάνιση σου και να απαλλαχθείς από κάθε είδους κακιά συνήθεια! Επιπλέον, διεκπεραιώνεις πολλές από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το εργασιακό σου περιβάλλον, θα σε φλερτάρει! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σε μία συζήτηση με το έτερον ήμισυ, ώστε να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας, αποτελεσματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, η απόδοσή σου βελτιώνεται στο έπακρο! Οικονομικά, αγχώνεσαι πολύ χωρίς λόγο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Χρόνια Πολλά! Φίλε Τοξότη, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, προκειμένου να πετύχεις υψηλούς στόχους και σκοπούς! Η τύχη είναι σαφέστατα με το μέρος σου και είναι σίγουρο το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο σου! Άρπαξε κάθε ευκαιρία για καλοπέραση και ψυχαγωγία, αφού τα γεγονότα της ημέρας, θα φέρουν αισιοδοξία, χαρά, διασκεδαστικές στιγμές και δημιουργικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές, ερωτική τύχη και «παιχνίδι»! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις την σημερινή ημέρα, πάθος, τρυφερότητα, ρομαντισμό και ψυχαγωγία με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές και οικονομικές κινήσεις και δράσεις, θα έχουν σήμερα επιτυχία σίγουρα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Χρόνια Πολλά! Φίλε Αιγόκερε, σήμερα επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου, στο σπίτι και την οικογένεια! Βελτιώνεις συγγενικές σχέσεις και βρίσκεις λύσεις σε οικιακά θέματα! Το ένστικτο και η διαίσθηση σου εντείνονται, με αποτέλεσμα να καταλαβαίνεις ή ακόμα και να μαντεύεις, αρκετές από τις προθέσεις των ατόμων που σε περιβάλλουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δένεσαι πιο πολύ συναισθηματικά με το ταίρι σου και διορθώνετε παλαιά προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου! Η επανασύνδεση είναι κοντά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευχάριστο επαγγελματικό περιβάλλον, απολαμβάνεις! Οικονομικά, πετυχαίνεις στόχους με ευκολία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Χρόνια Πολλά! Φίλε Υδροχόε, σήμερα ετοιμάσου για κοινωνικότητα και πολλές ευχάριστες επικοινωνίες! Η εκπλήρωση των στόχων και η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων της καθημερινότητας σου, είναι πλέον εύκολη υπόθεση! Άρπαξε τις ευκαιρίες που θα έρθουν, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή, αλλά και για να κάνεις ευχάριστες μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να δείξεις στη σχέση σου, υπευθυνότητα, αξιοπιστία και συναίσθημα!! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μπόλικες γνωριμίες, ερωτικές επαφές, μηνύματα και φλερτ και αισθάνεσαι απόλυτα επιθυμητός!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την σημερινή ημέρα, οφείλεις να είσαι πιο διαλλακτικός με συνεργάτες και συναδέλφους! Ορισμένα μικρά έξοδα, θα είναι προσωρινά, οπότε μην αγχώνεσαι!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Χρόνια Πολλά! Σήμερα φίλε Ιχθύ, θα αισθανθείς πολύ πιο ήρεμος και θα ανακτήσεις αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, λόγω των συγκυριών που θα προκύψουν! Υποδέχεσαι αρκετές λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν καιρό τώρα! Καταστάσεις και γεγονότα όμως, απαιτούν από εσένα σοβαρότητα και εντιμότητα, κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις στην σχέση ή τον γάμο σου, ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Αν είσαι ελεύθερος, μην είσαι τόσο ντροπαλός και συνεσταλμένος απέναντι σε ένα καινούργιο φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, έρχονται νέες λύσεις και ιδέες! Οικονομικά, επίσης θα έχεις τύχη!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη