Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 31 Αυγούστου


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 31 Αυγούστου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, ετοιμάσου να διεκδικήσεις όπως πρέπει τους στόχους σου και να τους πετύχεις με περίσσια ευκολία! Η καλοπροαίρετη συμπεριφορά σου και η σωστή συνεργασία σου με τους άλλους, θα σου φέρει μόνο θετικές συνέπειες! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, βελτιώνονται και εξομαλύνονται!


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις μία μεγάλη ευκαιρία, να διορθώσεις και να βελτιώσεις την σχέση σου με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις και οι γνωριμίες θα είναι άπειρες και άκρως συναρπαστικές και γοητευτικές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, θα έχεις ωφέλιμη βοήθεια από ένα συνάδελφο ή συνεργάτη! Οικονομικά, θα προκύψουν απρόσμενα, αλλά μικρά έξοδα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα αναγκάζεσαι να ανασυντάξεις δυνάμεις, ώστε να ασχοληθείς όπως πρέπει, με όλα σου τα καθήκοντα, τις υποχρεώσεις, τις εκκρεμότητες και τις ευθύνες σου, αφού απαιτούν άμεση τακτοποίηση! Επιπλέον, ιδανική ημέρα, για να ασχοληθείς με την βελτίωση της εξωτερικής σου εμφάνισης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μαζί με το έτερον ήμισυ, λύνετε υποθέσεις που είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα και αφορούν την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, το ερωτικό σου ενδιαφέρον, για ένα συνάδελφο ή συνεργάτη, βρίσκει επιτέλους ανταπόκριση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, καλωσορίζεις μία ημέρα που θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες, να πετύχεις κάθε είδους στόχο! Οικονομικά, μην αναβάλλεις υποχρεώσεις που πρέπει τώρα να διευθετηθούν!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, ετοιμάσου για μία ημέρα, γεμάτη χαρούμενες και ευχάριστες στιγμές, γεμάτες ανεμελιά και απολαύσεις! Θα προβάλλεις άψογα τον εαυτό σου, τα ταλέντα σου, την δημιουργικότητα και την λάμψη σου! Ήρθε η ώρα, να υλοποιήσεις σχέδια και ιδέες επιτυχώς! Επιπλέον, με ποικίλους τρόπους, προκαλείς τον θαυμασμό του κοινωνικού σου περιβάλλοντος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνετε με ποικίλους τρόπους την σχέση σας με το άλλο σου μισό, περνάτε πολύ όμορφα μαζί και έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές, νέες γνωριμίες και ερωτικές εξομολογήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα έχεις σίγουρα εύνοια, αρκεί να αποφύγεις υπερβολές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα καλό θα ήταν, να επικεντρωθείς στο παρελθόν σου, στις εμπειρίες σου και στα μαθήματα που πήρες από παλαιά γεγονότα! Θα δεις, πως με αυτό τον τρόπο, θα μπορέσεις να εξομαλύνεις και να διορθώσεις οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις! Επιπλέον, υποθέσεις που αφορούν το σπίτι και γενικά ακίνητα, έχουν εύνοια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις την επιστροφή ενός παλαιού έρωτα στην ζωή σου. Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα θα προσφέρει ρομαντισμό, τρυφερότητα και συναίσθημα στην σχέση ή τον γάμο σου! Επιπλέον μαζί, λύνεται παλαιά προβλήματα σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, θα έχεις επιτυχία, αρκεί να μην γκρινιάζεις για τα πάντα! Οικονομικά, θα υπάρξει άγχος και ανασφάλεια, κυρίως λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα η ημέρα υπόσχεται πετυχημένες επικοινωνίες και μετακινήσεις! Εκφράζεις όπως πρέπει τις σκέψεις και τις ιδέες σου, απολαμβάνεις χαρμόσυνα τηλεφωνήματα και μηνύματα, αλλά και ευχάριστες συναντήσεις! Κάθε κοινωνική σου συναναστροφή, θα έχει μόνο θετικές εξελίξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα χορτάσεις κατακτήσεις, φλερτ, εξομολογήσεις και νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ξαφνικά ευχάριστα νέα, από το άλλο σου μισό, ενώ θα καταφέρετε μέσα από συζητήσεις, να βρείτε λύσεις σε τυχόν προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο εργασιακός τομέας, απαιτεί την προσοχή και τον ορθολογισμό σου! Οικονομικά, είναι η κατάλληλη ημέρα, για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα επικεντρώνεσαι στα υλικά σου αγαθά, στα υπάρχοντα σου, στα κεκτημένα σου και σε ό,τι έχει ουσιαστική αξία για την ζωή σου! Ορισμένα γεγονότα και συγκυρίες, θα φέρουν και πάλι την ηρεμία στην καθημερινότητα σου και θα επαναφέρουν την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει μεγάλη περίπτωση, για παθιασμένες στιγμές, με έρωτα του παρελθόντος! Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι τόσο κτητικός, προς το άλλο σου μισό, γιατί πολύ πιθανόν να καταπιεστεί! Ο τομέας ωστόσο που θα ευνοείται σήμερα, είναι αυτός της κρεβατοκάμαρας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα επιτέλους, θα αισθανθείς ασφάλεια και σταθερότητα, στον εργασιακό τομέα! Οικονομικά, βρίσκεις τρόπους για να βγάλεις επιπλέον χρήματα!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, οι διαπροσωπικές σου επαφές και σχέσεις, ενδυναμώνονται! Επιπλέον, η τύχη είναι με το μέρος σου, όσον αφορά την εκπλήρωση επιθυμιών και στόχων! Προσπάθησε μόνο, να μην είσαι εγωκεντρικός και απαιτητικός, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, στις συναναστροφές σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, δεν σταματάς να μετράς θαυμαστές και κατακτήσεις! Ανακτάς αυτοπεποίθηση και αισθάνεσαι υπέροχα! ! Αν είσαι δεσμευμένος, θα αισθανθείς τέλεια με το ταίρι σου, την σημερινή ημέρα! Ανανεώνετε την σχέση σας με ποικίλους τρόπους και με παθιασμένες καυτές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, κάθε δράση σου, θα έχει το αποτέλεσμα που επιθυμείς! Οικονομικά, ξοδεύεις υπερβολικά και ίσως το μετανιώσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να δράσεις και να κινηθείς παρασκηνιακά, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου και να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου! Καλύτερα να αποφύγεις τις ανούσιες κοινωνικές συναναστροφές, γεγονός που θα λειτουργήσει ωφέλιμα για εσένα, προκειμένου να πάρεις σωστές αποφάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μάλλον εξιδανίκευσες μία νέα γνωριμία και σήμερα προσγειώνεσαι απότομα! Αν είσαι δεσμευμένος, παρασύρεσαι σε μία κρυφή και παράνομη ερωτική ιστορία! Φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός, διότι κινδυνεύεις από αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, σήμερα θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος με τις επικείμενες εξελίξεις! Επαγγελματικά, κάνεις λαθάκια λόγω αφηρημάδας, γεγονός που θα σου προκαλέσει προβλήματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα βάζεις προτεραιότητα τον φιλικό τομέα, όπως και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις. Οι φίλοι σου, σε βοηθούν με συμβουλές, αλλά και με πράξεις, για την επίτευξη ενός σπουδαίου σου στόχου και την εκπλήρωση ενός μεγαλεπήβολου ονείρου! Ιδανική ημέρα, για αλλαγές και νέα ξεκινήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για ευχάριστες και διασκεδαστικές στιγμές με το έτερον ήμισυ, ανανεώνοντας την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν σήμερα, να ξεκινήσεις μία νέα ερωτική σχέση, με ένα άτομο που προέρχεται από τον φιλικό σου κύκλο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον οικονομικό και τον επαγγελματικό τομέα, στόχοι επιτυγχάνονται απρόσμενα και φανερώνονται ξαφνικές ευκαιρίες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, για να πετύχεις μέσα από συναναστροφές, βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας! Επιπλέον, πετυχαίνεις υψηλές φιλοδοξίες και κερδίζεις τον θαυμασμό και τον σεβασμό του κοινωνικού σου περίγυρου! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις σήμερα, είναι η τάση σου για εγωκεντρισμό και απολυτότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα μπορέσεις να βάλεις πιο γερές βάσεις στην σχέση σου, την σημερινή ημέρα! Αν είσαι ελεύθερος, ένα πρόσωπο μέσα στην δουλειά, θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον σου και ίσως έτσι, γεννηθεί ένα νέο ειδύλλιο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, είναι σίγουρη η επιτυχία σήμερα, σε ό,τι κι αν κάνεις! Οικονομικά, θα υπάρξει εύνοια, αφού έχεις οργανωθεί ήδη όπως πρέπει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, μία ημέρα γεμάτη τύχη και καλοπέραση είναι εδώ, για εσένα! Καταφέρνεις να ξεφύγεις από την ρουτίνα και την μονοτονία της πεζής καθημερινότητας και θα έχεις πολλές ευκαιρίες, να κάνεις θετικές αλλαγές, σε διάφορους τομείς της ζωής σου! Ιδανική ημέρα, για μετακινήσεις, περιπέτεια και διασκέδαση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, αφέσου σε νέες, συναρπαστικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, είτε μέσα από το διαδίκτυο, είτε κατά την διάρκεια μίας εξόδου! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σε μία έξοδο ψυχαγωγίας με το άλλο σου μισό, που πραγματικά θα ανανεώσει την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, πετυχαίνεις στόχους. αφού φανερώνεις τις νέες, συναρπαστικές και έξυπνες ιδέες σου! Οικονομικά, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για συμφωνίες, συμβόλαια και υπογραφές!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή ημέρα θα είναι μεταμορφωτική για την ζωή σου! Αλλάζεις τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι να πράγματα και έχεις πλέον διαφορετικό τρόπο σκέψεις! Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, να βάλεις τέλος σε τοξικές καταστάσεις και σχέσεις, με συμμάχους την διορατικότητα και την πειθώ σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε εκρήξεις ζήλιας, λόγω αδικαιολόγητης καχυποψίας! Αν είσαι ελεύθερος, αποκαλύπτεται ένας κρυφός σου θαυμαστής την σημερινή ημέρα, γεγονός που αλλάζει την καθημερινότητα σου και βελτιώνει την διάθεση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, έρχονται λύσεις, σε εκκρεμότητες και δάνεια! Στην καριέρα, αντιμετωπίζεις ψυχρότητα στις συναδελφικές σου σχέσεις!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη