«Ο Τζόνι Ντεπ πάσχει από στυτική δυσλειτουργία»


«Ο Τζόνι Ντεπ πάσχει από στυτική δυσλειτουργία», αναφέρουν έγγραφα από τη δίκη με την Άμπερ Χερντ
Υποστήριξαν πως, επειδή δεν μπορούσε να ελέγξει τον θυμό του, εξαιτίας της κατάστασης, την είχε βιάσει με ένα μπουκάλι

Ο Τζόνι Ντεπ πάσχει από στυτική δυσλειτουργία, υποστηρίζουν οι δικηγόροι της Άμπερ Χερντ σε πρόσφατα δικαστικά έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας το Σαββατοκύριακο.
Σύμφωνα με την «Page Six» που έχει στην κατοχή της τα συγκεκριμένα δικαστικά έγγραφα, η ηθοποιός σε μια κατάθεσή της στις 28 Μαρτίου υποστήριξε ότι η υποτιθέμενη ασθένεια μπορεί να συνέβαλε στην «υποτιθέμενη» βίαιη συμπεριφορά του πρώην συζύγου της.

«Αν και ο κύριος Ντεπ προτιμά να μην αποκαλύψει το πρόβλημα με τη στυτική δυσλειτουργία του, η κατάσταση αυτή ταυτίζεται απολύτως με τη σeξουαλική βία, συμπεριλαμβανομένου του θυμού του κυρίου Ντεπ και της χρήσης ενός μπουκαλιού, με το οποίο βίασε την Άμπερ Χερντ», αναφέρεται στα έγγραφα.
Ο Ντεπ από την πλευρά του έχει αρνηθεί τους ισχυρισμούς της Χερντ για βιασμό και σeξουαλική βία.

Οι δικηγόροι της Χερντ συνέχισαν να ισχυρίζονται ότι το υποτιθέμενο πρόβλημα που είχε ο Ντεπ με τη σeξουαλική του ζωή, τον έκανε πιο εύκολα βίαιο και ευέξαπτο. Ακόμα και ικανό να «καταφύγει σε μπουκάλι».
Τον Μάιο, η 36χρονη Χερντ ξέσπασε σε δάκρυα κατά τη διάρκεια της δίκης, καθώς κατέθεσε ότι ο 59χρονος σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» φέρεται να τη βίασε με ένα μπουκάλι και να την απείλησε πως θα της «χαρακώσει» το πρόσωπο με αυτό, κατά τη διάρκεια ενός καυγά τον Μάρτιο του 2015.

«Δεν ήξερα αν το μπουκάλι που είχε μέσα μου ήταν σπασμένο», είπε, αναπνέοντας με δυσκολία καθώς συγκρατούσε τα δάκρυά της. «Δεν μπορούσα να το νιώσω. Δεν μπορούσα να αισθανθώ τίποτα».

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, το υποτιθέμενο περιστατικό συνέβη στην Αυστραλία κατά τη διάρκεια του ίδιου καυγά που άφησε τον Ντεπ με κομμένο δάχτυλο - κάτι που ισχυρίστηκε στο εδώλιο ότι συνέβη όταν η Χερντ πέταξε ένα μπουκάλι εναντίον του. Οι δυο τους τότε ήταν μόλις ένα μήνα παντρεμένοι.
Κατά τη διάρκεια της αντεξέτασης, ο δικηγόρος του Ντεπ εξέτασε τη Χερντ για την υποτιθέμενη σeξουαλική επίθεση, για την οποία η πρωταγωνίστρια του «Justice League» παραδέχτηκε ότι δεν ζήτησε ιατρική βοήθεια.

«Όπως πάντα έλεγα, δεν θυμάμαι ακριβώς τι συνέβη πρώτα, ούτε τη σειρά», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η πλευρά του Τζόνι Ντεπ αρνήθηκε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη