Ερχεται "ψυχρή εισβολή", σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου


Ραγδαία θα αλλάξει ο καιρός όπως προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου. Σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, θα εκδηλωθούν βροχές με πολύ αισθητή υποχώρηση του υδράργυρου.

Ο Σάκης Αρναούτογλου παρουσιάζοντας τον καιρό του Σαββατοκύριακου (10 – 11.09.2022) έκανε λόγο για γερή ψυχρή «κατεβασιά» τα προσεχή 24ωρα. Ειδικότερα, γι’ αυτό το διήμερο, ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ ανέφερε ότι στα δυτικά της χώρας ίσως υπάρξουν ορισμένες καταιγίδες το Σάββατο (10.09.2022), ενώ το μεσημέρι προς το απόγευμα ενδεχομένως να υπάρξουν τοπικές μπόρες και στα ορεινά της Αττικής, όπου η θερμοκρασία θα κυμανθεί κοντά στους 35 με 36 βαθμούς.

Βροχές ίσως δουν και περιοχές της Θεσσαλονίκης, ενώ από τη Δευτέρα (12.09.2022) ο υδράργυρος θα σημειώσει πτώση και νέα άνοδος αναμένεται προς το τέλος της εβδομάδας.
Ωστόσο, όπως εξήγησε ο Σάκης Αρναούτογλου στους χάρτες του, από την επόμενη Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου, ίσως έρθει μία γερή «κατεβασιά» ψυχρού αέρα από τη Βόρεια Ευρώπη. Η ψυχρή εισβολή θα ρίξει αισθητά τη θερμοκρασία το διήμερο 19 – 20 του μήνα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη