Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 13/9


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 13/9


ΚΡΙΟΣΓενικά

Φίλε Κριέ, η Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο και σίγουρα έχεις διάθεση να εκμεταλλευτείς με κάθε τρόπο τον δυναμισμό σου, την λάμψη σου και το θάρρος σου, σε κάθε σου δραστηριότητα! Το μόνο που ίσως πρέπει να προσέξεις είναι η τάση σου, να παρασύρεσαι σε νεύρα, απαιτήσεις, ακόμα και συμπεριφορές έπαρσης!


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος και ερωτισμό, αρκετές φορές μέσα στην ημέρα με το ταίρι σου! Ωστόσο απέφυγε παρορμητικότητα, εγωισμούς και νεύρα! Αν είσαι ελεύθερος, μην διστάσεις να κάνεις εσύ τώρα το πρώτο βήμα, παίρνοντας πρωτοβουλίες, ώστε να πλησιάσεις, το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά άρπαξε όλες τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν και θα έχεις επιτυχία σήμερα! Οικονομικά πες όχι στα περιττά έξοδα, που αργότερα οι συνέπειες τους θα σε αγχώσουν!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, αυξάνεται σήμερα η διαίσθηση σου και η διορατικότητα σου, οι οποίες θα σου δώσουν αρκετές λύσεις και θα σου ανοίξουν δρόμους, σε θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό και ίσως σε άγχωναν! Επιπλέον, παρασκηνιακές κινήσεις, επαφές και δράσεις, ευνοούνται τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε υποχωρητική συμπεριφορά και υπερβολική δοτικότητα, απέναντι στο ταίρι σου, χάνοντας την περηφάνια σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην πιστεύεις μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, που θα σε ωθήσουν να κάνεις όνειρα και τελικά να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προστάτεψε τα μυστικά σου, για να αποφύγεις προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν από την αποκάλυψη τους, στον εργασιακό τομέα! Οικονομικά, έρχονται λύσεις που σε απαλλάσσουν από το άγχος!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα πολλοί θα είναι οι φίλοι που θα επιδιώξουν την συντροφιά σου, αλλά και άλλοι που θα σε βοηθήσουν λεκτικά ή έμπρακτα, όσον αφορά τους στόχους και τους σκοπούς σου! Αν τους ακούσεις, θα καταφέρεις να απαλλαχτείς από μία δυσκολία, λόγω μίας σπουδαίας συμβουλής, ενός πολύ καλού σου φίλου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και ανανεώνεις την σχέση σου και περνώντας υπέροχα με το ταίρι σου! Το μόνο ίσως που θα πρέπει να προσέξεις και να περιορίσεις, είναι τα νεύρα και τα ξεσπάσματα σου! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι πανέτοιμος για αλλαγή πλεύσης! Μπορεί να σε ενδιαφέρει ένα συγκεκριμένο άτομο, αλλά σήμερα χωρίς να το περιμένεις, ένα άλλο νέο πρόσωπο θα μπει στη ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, εκμεταλλεύεσαι τις έξυπνες ιδέες σου, τις εκφράζεις και αυτό σε οδηγεί στην επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά, θα προκύψουν κάποια μικρά ξαφνικά έξοδα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, καταφέρνεις σήμερα και τραβάς πάνω σου το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό των γύρω σου και έτσι επαναφέρεται το κέφι και η καλή σου διάθεση! Λάμπεις, εκπληρώνεις στόχους και φιλοδοξίες, βάζεις γερές και ουσιαστικές βάσεις στα θέματα που σε απασχολούν και βελτιώνεις στο έπακρο την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να δείξεις με πράξεις την υπευθυνότητα, την εντιμότητα και την αγάπη σου στο ταίρι σου, ώστε να νιώσει ξανά σίγουρος και ήρεμος στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να έρθει τώρα, μία αξιόλογη νέα γνωριμία, που θα εξελιχθεί σε μία σοβαρή και σταθερή σχέση, πολλά υποσχόμενη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά καταφέρνεις να πετύχεις φιλοδοξίες και αναδειχθείς επαγγελματικά! Οικονομικά, να αναμένεις μόνο καλές εξελίξεις κι αυτή χάρη στην σωστή σου διαχείριση!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, ξεχωρίζεις σήμερα, για το κέφι σου, το επικοινωνιακό σου ταλέντο, αλλά και την εξυπνάδα σου! Εκμεταλλεύεσαι τις αξιοθαύμαστες ιδέες σου και καταφέρνεις με την καλοπροαίρετη και κεφάτη συμπεριφορά σου, να γίνεις ιδιαίτερα περιζήτητος, δημοφιλής και ιδιαίτερα αγαπητός στους κοινωνικούς σου κύκλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μπόλικες νέες γνωριμίες, φλερτ, επαφές και μηνύματα, ερωτική περιπέτεια και ανεμελιά! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να κάνεις μία εποικοδομητική και ωφέλιμη συζήτηση με το άλλο σου μισό, ώστε να βρείτε από κοινού λύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός, αλλά και ο οικονομικός τομέας, χρειάζεται αρκετή προσοχή σήμερα, διότι είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε λάθος κινήσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα καλό θα ήταν να μην εμπιστεύεσαι εύκολα τους άλλους, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα τους! Εκμεταλλεύσου στο έπακρο, την αυξημένη σου διαίσθηση και διορατικότητα, ώστε να κάνεις πάρεις σωστές αποφάσεις και να ανακαλύψεις τι συμβαίνει κρυφά στο περιβάλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις σεξουαλική εύνοια και πάθος, με το ταίρι σου κάθε στιγμή! Αν είσαι ελεύθερος, λόγω της ισχυρής γοητείας σου, της σεξουαλικής σου αύρας και του μυστηρίου που αποπνέεις, καταφέρνεις να σαγηνεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά πετυχαίνεις με την δυναμική απόδοση σου και την διορατικότητα σου! Στα οικονομικά, έρχονται θετικές εξελίξεις και λύσεις!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Φίλε Ζυγέ, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, για να συνειδητοποιήσεις και παραδεχθείς τα λάθη σου, να πλησιάσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί λόγω διαφωνιών ή καυγάδων, όπως και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και νέα πρόσωπα στην ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με το άλλο σου μισό και απολαμβάνετε μαζί, πολλές τρυφερές και ρομαντικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, λόγω της ανανεωμένης εξωτερικής σου εμφάνισης και του μοναδικού σου στυλ, κερδίζεις αξιόλογες κατακτήσεις και θαυμαστές! Ναι, υπάρχει μεγάλη περίπτωση σήμερα, να γνωρίσεις το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιτυχία θα έχουν σήμερα οι συναδελφικές σου σχέσεις, χάρη στην διαλλακτικότητα σου! Οικονομικά, απέφυγε βιαστικές αποφάσεις, που πιθανόν αργότερα να μετανιώσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για ενασχολήσεις ευεξίας, διατροφής, άσκησης και ψυχικής ενδυνάμωσης. Επιπλέον στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, είσαι ιδιαίτερα αγαπητός, κυρίως για την βοήθεια που προσφέρεις στους γύρω σου! Διεκπεραιώνεις υποχρεώσεις, τακτοποιείς τις δουλειές σου, κλείνεις εκκρεμότητες και βελτιώνεις την εμφάνιση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας ξυπνά μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, που σε συναρπάζει, αρκεί να προσέξεις τους χειρισμούς σου, ώστε να μην εκτεθείς σε συνεργάτες και συναδέλφους! Αν είσαι δεσμευμένος, μην γκρινιάζεις χωρίς λόγο συνεχώς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ανταμείβεσαι για την σκληρή δουλειά και καταφέρνεις σίγουρα επαγγελματικούς στόχους και σκοπούς! Οικονομικά, κλείνεις εκκρεμότητες που εδώ και καιρό, έπρεπε να διεκπεραιωθούν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σου και αυτό σου δίνει επιπλέον λάμψη και αυτοεκτίμηση! Μπες στη δράση και ζήσε την σημερινή ημέρα με κέφι, πάθος, θάρρος και θέληση! Μπορείς να απολαύσεις χωρίς κανένα δισταγμό, στιγμές καλοπέρασης και διασκέδασης, να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους, να επικεντρωθείς σε δημιουργική απασχόληση με τα παιδιά, να προβάλλεις την προσωπικότητα σου και να ξεχωρίσεις από το πλήθος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου χαρακτηρίζεται από πάθος, έντονο συναίσθημα, χαρά, αυθορμητισμό, ειλικρίνεια, κέφι και πάθος! Αλλαγή και βελτίωση θα χαρακτηρίσουν τον δεσμό σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές και μόνο επιτυχία στις ερωτικές συναναστροφές σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς εύκολα σήμερα, να πετύχεις σημαντικές φιλοδοξίες και στόχους, προβάλλοντας τα ταλέντα και τις ικανότητες σου! Οικονομικά έχεις τύχη, αρκεί να μην παρασυρθείς σε υπερβολές και ρίσκα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα παραδόξως, θα είσαι σίγουρα πιο συναισθηματικός και ευαίσθητος, απ’ όσο είσαι συνήθως! Θα επικεντρωθείς σήμερα, στο σπίτι και την οικογένεια σου, κυρίως διότι οι σημερινές καταστάσεις και γεγονότα θα το απαιτήσουν! Επιπλέον, καλό θα ήταν να στηρίζεσαι στην διαίσθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε εντάσεις και γκρίνια και κάνε μία εκ βάθους εποικοδομητική και συναισθηματική συζήτηση με το άλλο σου μισό, ώστε να λύσετε τώρα τις διαφορές σας! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι από τις απόψεις και τις γνώμες των άλλων και μην αφήνεις τους γύρω σου, να ορίζουν την ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα κάποιες συγκυρίες στον επαγγελματικό τομέα, θα σε βοηθήσουν να βελτιωθείς ως επαγγελματίας και αυτό θα φέρει επιτυχία! Οικονομικά υπάρχει άγχος, για κάποια έξοδα του σπιτιού!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, ετοιμάσου για μία αισιόδοξη και απόλυτα χαρούμενη ημέρα! Θα νιώσεις περιζήτητος, δημοφιλής και αγαπητός! Οι γύρω σου θα είναι ιδιαίτερα ζεστοί και καλοπροαίρετοι μαζί σου, γεγονός που θα σου προσφέρει αυτοπεποίθηση! Ξεχωρίζεις για την προσαρμοστικότητα σου, αλλά και τις ξεχωριστές πρωτοπόρες ιδέες σου, σε κάθε σου δραστηριότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φιλικές και κοινωνικές συναναστροφές, θα σου αρπάξεις πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ερωτικές επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα και φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και συμφωνείς επιτέλους με αυτά που σκέφτεται και αισθάνεται το ταίρι σου, όπως και εκείνο μαζί σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ένας μεγαλεπήβολος στόχος σου, πραγματοποιείται! Οικονομικά, μάλλον το παρακάνεις με τα υπερβολικά ανούσια έξοδα, για λόγους καλοπέρασης!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, σήμερα μπορείς να αναμένεις ουσιαστικό ενδιαφέρον των γύρων σου και οι αντιδράσεις σου σε αυτό το γεγονός, θα είναι η ανάδειξη των προσόντων σου και φυσικά η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης σου! Ήρθε η στιγμή, οι κόποι σου να ανταμειφθούν, αρκεί να έχεις δουλέψει για τα όνειρα και τους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε σήμερα να αποφύγεις εντάσεις και γκρίνιες χωρίς λόγο και ουσία, ιδίως αν βασίζονται στη ζήλια! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται κάποια μηνύματα από ένα άτομο, που ενδιαφέρεται για σένα καιρό τώρα! Ωστόσο, θα είσαι μάλλον επιφυλακτικός απέναντι του, αφού δεν σου ανοίγεται όσο θα ήθελες και σου δημιουργεί ανασφάλεια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα γίνουν σήμερα κάποια απαραίτητα ξεκαθαρίσματα θετικά ή και αρνητικά! Οικονομικά, μπορείς να αναμένεις απρόσμενη αύξηση εσόδων!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη