Θεσσαλονίκη : Στιγμές τρόμου για ντελιβερά που παρασύρθηκε από την πλημμύρα


Σε ποτάμια έχουν μετατραπεί δρόμοι σε πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης λόγω της κακοκαιρίας, με αποτέλεσμα ένας ντελιβεράς να παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά καθώς εκτελούσε παραγγελία εν μέσω καταιγίδας.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο,  ντελιβεράς παρασύρεται από τα νερά που έχουν καλύψει εντελώς τους δρόμους από τη σφοδρή καταιγίδα που έπληξε όλη την πόλη.
Ήδη καταγράφονται σοβαρά προβλήματα σε όλη την πόλη αφού έχουν πλημμυρίσει καταστήματα και πάρκινγκ ενώ η κυκλοφορία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης είναι – σχεδόν – απαγορευτική σε κάποια σημεία.
Παράλληλα, το τηλεφωνικό κέντρο του Πυροσβεστικού Σώματος δέχθηκε τουλάχιστον 80 κλήσεις κατά τη διάρκεια της καταιγίδας που ξέσπασε λίγο μετά τις 13:00.
Μέχρι αυτή την ώρα, κλιμάκια της Πυροσβεστικής έχουν επιχειρήσει για έξι αντλήσεις υδάτων, τρεις κοπές δέντρων άνω σε τρεις περιπτώσεις απομάκρυναν ογκώδη αντικείμενα τα οποία είχαν παρασυρθεί από την καταρρακτώδη βροχή.

Σύμφωνα με το Περιφερειακό Μετεωρολογικό Κέντρο Μακεδονίας, παρόμοια μπουρίνια παρατηρούνται από τα θαλάσσια τμήματα ανοιχτά της Χαλκιδικής, στο κέντρο, τα ανατολικά και κινούνται σύμφωνα με το ραντάρ στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών και του Κιλκίς.

Όπως αναφέρθηκε από το Μετεωρολογικό Κέντρο. ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα όλη τη διάρκεια του 24ωρου ενώ εξασθένηση των έντονων φαινομένων αναμένεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη