Θεσσαλονίκη : Συνελήφθη ο "ληστής με το κατσαβίδι"


Θεσσαλονίκη : Συνελήφθη ο "ληστής με το κατσαβίδι"
Συνελήφθη ο άντρας που "μπούκαρε" το απόγευμα της Δευτέρας με κατσαβίδι σε κατάστημα καφέ - ψιλικών για να αρπάξει ένα... κρουασάν.
Το περιστατικό έγινε περίπου στις 19.30 σε κατάστημα take away που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Εγνατία. Ο άντρας φέρεται να πήρε το προϊόν από το ράφι του καταστήματος και όταν του ζήτησαν να πληρώσει έβγαλε ένα κατσαβίδι και απείλησε τον ιδιοκτήτη, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Οι αστυνομικοί που συνέλεξαν μαρτυρίες από το προσωπικό του καταστήματος, κατάφεραν να εντοπίσουν τον 53χρονο λίγη ώρα μετά το συμβάν και να του περάσουν χειροπέδες. Στην κατοχή του βρέθηκε και το κατσαβίδι που φέρεται να χρησιμοποίησε για να απειλήσει τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Εκτός από την περιγραφή του ατόμου από αυτόπτες μάρτυρες, οι αστυνομικοί είχαν στη διάθεσή τους και βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος οι οποίες είχαν καταγράψει καρέ - καρέ τις κινήσεις του μεσήλικα άντρα.
Σημειώνεται ότι το συμβάν έγινε σε κατάστημα που βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία της Καμάρας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη