Η Νεσχάν Μουλαζίμ παντρεύτηκε τον Στέλιο Πολογεώργη στη Μύκονο.


Η Νεσχάν Μουλαζίμ παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιάς Στέλιο Πολογεώργη στη Μύκονο.
Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του νησιού των ανέμων, ενώ κουμπάρες ήταν η Βασιλική Τσεκούρα και η Ευγενία Γκιζέλη.

Το ζευγάρι που μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας, μετά από πολλές αναβολές κατάφεραν να προγραμματίσουν σήμερα το μεσημέρι τον πολιτικό τους γάμο και να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο και η Νεσχάν Μουλαζίμ με τον επιχειρηματία Στέλιο Πολογεώργη μοιράστηκαν τη σημαντική αυτή στιγμή, με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η Νεσχάν Μουλαζίμ ήταν να παντρευτεί πριν δύο χρόνια, όμως ο κορωνοϊός ανέβαλλε τα σχέδιά τους, ενώ όπως είχε αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της, αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που ο γάμος τους ακυρώθηκε μιας και την πρώτη φορά δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω πένθους που είχε η οικογένειά της.«Ακυρώσαμε την πρώτη φορά το γάμο, γιατί χάσαμε τον θείο μου και εκεί που αποφασίσαμε να το αφήσουμε γιατί είχε πένθος η οικογένειά μου και δεν θα μπορούσε να έρθει, απανωτά χάσαμε και τον πεθερό μου μετά από 20 ημέρες διαφορά. Τότε ήταν διπλό χτύπημα και δεν θα μπορούσαμε να τον κάνουμε τον γάμο. Ας φύγει με το καλό ο κορωνοϊός και πρώτα ο θεός θα κάνουμε τον γάμο του χρόνου. Δεν έχω απελπιστεί, ούτε στεναχωρηθεί γιατί από τη στιγμή που είμαι καλά με τον άνθρωπό μου, όλα μας πάνε στη ζωή, υγεία έχουμε και τους ανθρώπους που αγαπάμε. Θέλουμε να κάνουμε ένα παιδάκι για να ολοκληρώσει την αγάπη μας» ήταν τα λόγια της τότε, στην εκπομπή Happy Day.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη