Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, η Νέα Σελήνη στο απέναντι σου ζώδιο του Ζυγού, σηματοδοτεί θετικές αλλαγές, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ανάδρομο Ερμή, υπόσχονται πρακτικές λύσεις στην καθημερινότητα σου, ενώ η Αντίθεση Ήλιου-Δία σε ωθεί σε εγωκεντρικές συμπεριφορές στις συναναστροφές σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, τώρα είναι η ιδανικότερη περίοδος για να βρεις το άλλο σου μισό! Μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη, καμία νέα γνωριμία ή ερωτική επικοινωνία! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις, να λήξεις τσακωμούς και να βρεις την χρυσή τομή στην σχέση σου με το άλλο σου μισό!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα μια επαγγελματική συνεργασία ή μία συναδελφική σχέση, μπορεί να εξελιχθεί θετικά και να σου εξασφαλίσει την μελλοντική σου ευημερία, αλλά και οικονομικό κέρδος!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, λόγω της Νέας Σελήνης στον Ζυγό που πραγματοποιείται σήμερα, καταφέρνεις να βάλεις στην ζωή σου τάξη και να οργανώσεις σωστά την καθημερινότητά σου! Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ανάδρομο Ερμή, υπόσχονται διασκέδαση και καλή φήμη, ενώ η Αντίθεση Ήλιου-Δία σε ωθεί σε βιαστικά λάθη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ίσως υπάρξει ένα έντονο ερωτικό ενδιαφέρον στον χώρο της δουλειάς σου που πιθανόν να εκδηλωθεί τώρα και μάλιστα να εξελιχθεί! Αν είσαι δεσμευμένος, αφιέρωσε όσο περισσότερο χρόνο γίνεται στο έτερον σου ήμισυ, ακόμα κι αν είναι αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμά σου, διότι θα υπάρξουν παράπονα και γκρίνια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτα θετικές οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, αφού είτε περιμένεις μία απάντηση, είτε ένα νέο ξεκίνημα που καταφέρεις να το πετύχεις! Οικονομικά, θα υπάρξουν έξοδα, αλλά δε θα αγχωθείς, αφού είναι κάτι που περίμενες!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο φιλικό για σένα, ζώδιο του Ζυγού, σου δίνει την δυνατότητα την σημερινή ημέρα, να διασκεδάσεις, να προβάλλεις τον εαυτό σου και να κοινωνικοποιηθείς! Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ανάδρομο Ερμή, υπόσχονται οικογενειακή εύνοια, ενώ η Αντίθεση Ήλιου-Δία σε ωθεί σε έπαρση και απληστία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις υπέροχα μαζί με το ταίρι σου, αφού θα σου δείξει την αδυναμία του και δεν αποκλείεται να σου έρθει και ένα δωράκι από εκείνος! Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις σου σήμερα, θα είναι πολλές, αλλά και ιδιαίτερα αξιόλογες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, προβάλλεις την θετική πλευρά του επαγγελματία και φυσικά την αυξημένη δημιουργικότητα σου! Μην ξοδεύεις αλόγιστα, προκειμένου να γίνεις αρεστός στους άλλους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, υπόσχεται βελτίωση στην οικογένεια και στο σπίτι! Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ανάδρομο Ερμή, υπόσχονται εύνοια στις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις σου, ενώ η Αντίθεση Ήλιου-Δία σε ωθεί σε γκρίνια και μουρμούρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να συναντήσεις ένα άτομο από το ερωτικό παρελθόν, που έχεις να δεις καιρό, να επικοινωνήσεις μαζί τους ή ακόμα και να επιδιώξεις επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, το ενδεχόμενο συγκατοίκησης, είναι πολύ πιθανό τώρα ή απλά καταφέρνεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, που έχουν να κάνουν με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ιδανική ημέρα για να διορθώσεις παρελθοντικά λάθη στον εργασιακό τομέα, αλλά και για να καλύψεις οικονομικές εκκρεμότητες!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού, η οποία σου σε βοηθά να κοινωνικοποιηθείς και να επωφεληθείς από νέα, ειδήσεις, συναντήσεις, συνομιλίες και γνωριμίες! Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ανάδρομο Ερμή, υπόσχονται σταθερότητα και σιγουριά, ενώ η Αντίθεση Ήλιου-Δία σε ωθεί σε επικοινωνιακά λάθη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ και το ταίρι σου, θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε για λίγο από την πεζή καθημερινότητα, να ανανεωθείτε και να απολαύσετε εξόδους ψυχαγωγίας! Αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία κατά την διάρκεια μίας μετακίνησης, είναι πολύ πιθανή τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι δημόσιες σχέσεις είναι αυτές που θα σου δώσουν ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα σήμερα! Ιδανική περίοδος για αγορά αυτοκινήτου ή εξαρτήματος που αφορά κάποιο όχημα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού, επαναφέρει την αυτοεκτίμηση σου και την σιγουριά στην ζωή σου! Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ανάδρομο Ερμή, υπόσχονται χαρούμενα νέα και εκπλήρωση επιθυμιών, ενώ η Αντίθεση Ήλιου-Δία σε ωθεί σε πείσμα και κτητικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, κάποια πράγματα ξεκαθαρίζουν σε μία ερωτική ιστορία που ήταν αρκετά θολή και επιφανειακή μέχρι τώρα και εσύ πλέον ξέρεις, που ακριβώς βρίσκεσαι! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις απόλυτη ασφάλεια με το ταίρι σου, αφού μέσα από πράξεις του, σου δείχνει την αγάπη και την αφοσίωση του σε σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ίσως σήμερα οι αργοί ρυθμοί σου δεν σε βοηθήσουν στους στόχους σου και στην εκπλήρωση τους! Ωστόσο, η ημέρα είναι ιδανική για να οργανώσεις τα οικονομικά σου και να εξασφαλίσεις μια νέα πηγή εσόδων, από το πουθενά

ΖΥΓΟΣ


Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, σε καθιστά τον πρωταγωνιστή της ημέρας και υπόσχεται μεγάλες ευκαιρίες κάθε είδους και πολλά νέα ξεκινήματα! Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ανάδρομο Ερμή, υπόσχονται ψυχολογική ηρεμία, ενώ η Αντίθεση Ήλιου-Δία σε ωθεί σε εγωισμό και απαιτητικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες σχέσεις, νέες γνωριμίες, ευχάριστα νέα, καθώς επίσης και η ευκαιρία να ασχοληθείς με την εμφάνιση σου και να υιοθετήσεις ένα καινούργιο στυλ που θα φέρει κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, να είσαι σίγουρος πως η σχέση σου θα βελτιωθεί και μάλιστα είναι πολύ πιθανόν να δεχθείς προτάσεις επισημοποίησης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πετυχαίνεις σήμερα στόχους που μπορεί να σου εξασφαλίσουν, ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα και καλύτερο μέλλον! Οικονομικά, η εύνοια είναι εδώ, αρκεί να μην παρασυρθείς σε αλόγιστα έξοδα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται σήμερα, στο ζώδιο του Ζυγού, σε ωθεί να ακούσεις την καρδιά και την διαίσθηση σου, ώστε να πετύχεις στόχους! Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ανάδρομο Ερμή, υπόσχονται όμορφες στιγμές με φίλους, ενώ η Αντίθεση Ήλιου-Δία σε ωθεί σε λάθος παρασκηνιακές ενέργειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να αρνηθείς προσκλήσεις και προτάσεις για ραντεβού ή φλερτ και να επιλέξεις μία μυστική ερωτική επαφή, που θα σε συναρπάσει! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως παρασυρθείς αυτήν την περίοδο, σε έναν έρωτα παράλληλο και παράνομο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα οικονομικά σου πάνε σαφώς καλύτερα, τα επαγγελματικά σου όμως θα παρουσιάσουν προβλήματα, αφού είσαι επιρρεπής σε παραλείψεις και λάθη!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα, στο Ζώδιο του Ζυγού, αποτελεί μια ευκαιρία για εσένα, να κοινωνικοποιηθείς και να απολαύσεις φιλικές συναναστροφές! Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ανάδρομο Ερμή, υπόσχονται καλή κοινωνική εικόνα και φήμη, ενώ η Αντίθεση Ήλιου-Δία σε ωθεί σε προκλητικές συμπεριφορές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά με το άλλο σου μισό, να ανανεώσετε την σχέση σας, με κάθε δυνατό τρόπο και να περάσετε μαζί τέλεια! Αν είσαι ελεύθερος καλωσόρισε νέες γνωριμίες και αποδέξου, χωρίς δεύτερη σκέψη κάθε πρόταση που θα έχεις και θα εγγυάται καλοπέραση και όμορφες ερωτικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά υπάρχει εύνοια, ιδίως βρίσκοντας λύσεις για παλαιά προβλήματα! Επαγγελματικά, έχεις τους τρόπους για να έρθεις πιο κοντά σε συνεργάτες και συναδέλφους, γεγονός που θα σε ωφελήσει ιδιαίτερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο Ζώδιο του Ζυγού, είναι ιδανική για δράσεις, που θα σου προσφέρουν υπόσταση, καλή φήμη και κύρος, αγαπητέ Αιγόκερε. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ανάδρομο Ερμή, υπόσχονται τύχη και επίτευξη στόχων, ενώ η Αντίθεση Ήλιου-Δία σε ωθεί σε δογματικές συμπεριφορές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η ημέρα συνιστά να κινηθείς συνετά και αποφασιστικά, ώστε να βάλεις γερές και ουσιαστικές βάσεις στην σχέση ή τον γάμο σου! Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις να ανεβάσεις τα στάνταρ σου στον αισθηματικό τομέα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτα βελτιωμένες θα είναι οι επαγγελματικές σου υποθέσεις και η εποχή είναι ιδανική για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα και έναρξη επιτυχημένων δραστηριοτήτων! Οικονομικά, τακτοποιείς εκκρεμότητες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
H Νέα Σελήνη που λαμβάνει μέρος σήμερα, στο ζώδιο του Ζυγού, είναι άκρως τυχερή για σένα, φίλε Υδροχόε! Διευρύνεις τους ορίζοντες σου, έχεις ευχάριστες κοινωνικές επαφές και πραγματοποιείς ευχάριστες μετακινήσεις! Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ανάδρομο Ερμή, υπόσχονται θετικές αποκαλύψεις, ενώ η Αντίθεση Ήλιου-Δία σε ωθεί σε επιπόλαιες συμπεριφορές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από συζήτηση και εξόδους ψυχαγωγίας, βελτιώνεται η σχέση σου με το ταίρι σου και ανανεώνεται την αγάπη σας! Αν είσαι ελεύθερος χορταίνεις φλερτ, ραντεβού, εξομολογήσεις και νέες γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα συμβούν εξελίξεις που θα επηρεάσουν θετικά τη ζωή σου και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις έναν μεγάλο στόχο! Οικονομικά, δεν χρειάζεται να είσαι τόσο γενναιόδωρος με τους άλλους, διότι θα ξεμείνεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Ζυγό, σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις την πειθώ και την διορατικότητα σου, εποικοδομητικά! Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ανάδρομο Ερμή, υπόσχονται λύσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ η Αντίθεση Ήλιου-Δία σε ωθεί σε καχύποπτες συμπεριφορές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μια ρομαντική, γοητευτική και παθιασμένη γνωριμία, είναι πολύ πιθανόν να έρθει και να αλλάξει ριζικά τη ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, θα δεις το πάθος με το ταίρι σου, να αναζωπυρώνεται και μπορείτε μαζί να απολαύσετε καυτές ερωτικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ημέρα σε βοηθά αποτελεσματικά να βελτιώσεις τα οικονομικά σου μέσα από κεφάλαια, επενδύσεις ή χρήματα άλλων ανθρώπων! Επαγγελματικά, μία αποκάλυψη σήμερα θα εξυπηρετήσει τους στόχους σου!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη