Πρόγραμμα Συναυλιών 86ης ΔΕΘ 2022

Πρόγραμμα Συναυλιών 86ης ΔΕΘ 2022

Με ένα μπουκέτο από 8 συναυλίες κάτω από το Τόξο της ΧΑΝΘ, επέστρεψε η 86η ΔΕΘ 2022, μία για κάθε βράδυ λειτουργίας της από την Κυριακή 11 έως και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, με αγαπημένα και τρανταχτά ονόματα της Ελληνικής μουσικής, σκηνής αλλά και ένα 2ημερο αφιέρωμα μνήμης στην Μικρασία.

Η είσοδος στις συναυλίες πραγματοποιείται όπως κάθε χρόνο με το εισιτήριο της Δ.Ε.Θ.

Συναυλίες για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες με καλλιτέχνες όπως οι: Πάολα, Γιώργος Μαζωνάκης, Γιώργος Σαμπάνης, Αφοί Τσαχουρίδη, Demy, Βασίλης Καρράς, αλλά και Γιώργος Νταλάρας, Εστουδιαντίνα, Δήμος Αναστασιάδης, Βασίλης Λέκκας, Kings και Κατερίνα Λιόλιου.

Μετά από 2 χρόνια υγειονομικών περιορισμών, οι συναυλίες, τα μουσικά events, της Δ.Ε.Θ. επιστρέφουν με ηχηρά ονόματα που θα ταρακουνήσουν τις νύχτες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κάθε βράδυ στις 21:30 Έλληνες καλλιτέχνες, θα αποθεώσουν το κοινό που θα επισκεφτεί την 86η Δ.Ε.Θ. τραγουδώντας μεγάλες επιτυχίες που όλοι αγαπήσαμε και χορέψαμε.

Την αυλαία στις συναυλίες της 86ης ΔΕΘ άνοιξε η μοναδική, εντυπωσιακή Πάολα

Η δεύτερη συναυλία 12 Σεπτεμβρίου θα δοθεί από τον Βασίλη Λέκκα, ένα τραγουδιστή που η Θεσσαλονίκη αγαπά, τιμά και έχει συνδέσει το όνομά του με τις συναυλίες της Δ.Ε.Θ. χαρίζοντας ψυχαγωγία και διασκέδαση στο κοινό της.

Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου θα γίνει η μεγάλη ΜΑΖΏξη αφού ο Γιώργος Μαζωνάκης θα ανέβει στο stage της Δ.Ε.Θ. και θα δώσει το δικό του ρυθμό στη νύχτα, όπως μόνο αυτός ξέρει στα τόσα χρόνια που ξεχωρίζει στα ελληνικά μουσικά δρώμενα.

Το 2ημερο επετειακό αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή, που ακολουθεί θα τιμήσουν με την παρουσία τους, το πρώτο βράδυ οι αδερφοί Τσαχουρίδη και την επομένη ο Γιώργος Νταλάρας και η Εστουδιαντίνα.

Τη σκυτάλη θα πάρουν οι King, Demy και ο Δήμος Αναστασιάδης για ένα μουσικό πρόγραμμα που απευθύνεται στη νεολαία, μία συναυλία με καταιγιστικούς ρυθμούς.

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, ο Γιώργος Σαμπάνης με μία συναυλία που θα μας μείνει αξέχαστη ενώ το φινάλε για τις συναυλίες της 86ης Δ.Ε.Θ. θα γράψει ο Βασίλης Καρράς και η Κατερίνα Λιόλιου, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, τελευταία ημέρα λειτουργίας της Δ.Ε.Θ.

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι ένας θεσμός συνυφασμένος με την ψυχαγωγία και τη μουσική διασκέδαση αφού κάθε χρόνο οι χιλιάδες επισκέπτες της έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν με κέφι στις συναυλίες της, χαρίζοντάς τους μοναδικές βραδιές.


Πρόγραμμα Συναυλιών 86ης ΔΕΘ -Σεπτέμβριος 2022

Δευτέρα 12/09
Συναυλία με τον Βασίλη Λέκκα-Δρόμοι στο φως
Τρίτη 13/09
Συναυλία με τον Γιώργο Μαζωνάκη-ΜΑΖΩξη
Τετάρτη 14/09
Ημέρες Μνήμης Μικρασίας: Αφοι Τσαχουρίδη
Πέμπτη 15/09
Ημέρες Μνήμης Μικρασίας: Γιώργος Νταλάρας & Εστουδιαντίνα
Παρασκευή 16/09
Συναυλία με τους Kings - Demy & Δήμο Αναστασιάδη
Σάββατο 17/09
Συναυλία με τον Γιώργο Σαμπάνη
Κυριακή 18/09
Συναυλία με τον Βασίλη Καρρά & Κατερίνα Λιόλιου


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη