Πως έχασε την ζωή του από ηλεκτροπληξία βρέφος ενός έτους


Πως έχασε την ζωή του από ηλεκτροπληξία βρέφος ενός έτους

Στο πένθος βυθίστηκε μια οικογένεια, αλλά και η μικρή κοινωνία του χωριού Αργυρό, στο δήμο Κύμης - Αλιβερίου στην Εύβοια, από τον θάνατο του βρέφους μόλις ενός έτους που βρέθηκε νεκρό από ηλεκτροπληξία. Η τραγωδία με το κοριτσάκι που έχασε αναπάντεχα τη ζωή του έχει «παγώσει» τους κατοίκους της περιοχής, ενώ οι γονείς βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. 

Η γοιαγιά του βρέφους, ανέφερε στην εκπομπή Live News του MEGA:
«Μια χαρά ήταν τα παιδάκια, έπαιζαν και ακούμπησε το χέρι στη πρίζα. 
Κάτι είχε εκεί για τα κουνούπια εκεί το έβαλε το χεράκι του. 
Το μικρό μωράκι έπαιζε με τα δύο αδέλφια του, όταν κατά λάθος έβαλε τα χεράκια του σε εντομοαπωθητικό το οποίο ήταν στην πρίζα.
Ηταν με τη μαμά του εκείνη την ώρα στο σπίτι. Τα πρόσεχε πολύ, πολύ τα πρόσεχε όλα τα παιδιά. Ήταν εκεί, εκεί ήταν κοντά του».

Οι δύο νεαροί γονείς πληροφορήθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου ότι το μικρότερο παιδί τους άφησε την τελευταία του πνοή έτσι αναπάντεχα. 
Ο γιατρός κέντρου υγείας περιέγραψε: 
«Όταν μας το έφεραν εδώ ήταν νεκρό. Είχαν νεκρωθεί τα εγκεφαλικά του κύτταρα. Τώρα η μητέρα μου είπε ότι το συμβάν έγινε στις 11 παρά 10 το πρωί. Το παιδί, τράβηξε το εντομοαπωθητικό από την πρίζα και έπαθε την ηλεκτροπληξία».

Η τραγωδία έγινε στο ορεινό χωριό Αργυρό Δυστίων. 
Η μητέρα αναστατωμένη επικοινώνησε με τον παιδίατρό της που της συνέστησε να κάνει μαλάξεις στο παιδί μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο για να το παραλάβει. 
Ο γιατρός κέντρου υγείας ανέφερε για το περιστατικό: «Μου είπε ότι επικοινώνησε με κάποιον παιδίατρο και τους συνέστησε να κάνουν κάποιες μαλάξεις μέχρι να έρθουν εδώ πέρα στο κέντρο υγείας».

Άμεσα το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο κέντρο υγείας όμως ήταν ήδη αργά. 
«Και μεγάλος να ήταν θα τον σκότωνε. Κι εγώ αν βάλω το χέρι μου στη πρίζα, θα με σκοτώσει. Η τάση που έχουμε στο σπίτι μας μπορεί να σκοτώσει οποιονδήποτε μικρό ή μεγάλο», ανέφερε η γιατρός του Κέντρου Υγείας. Πρόκειται για το τρίτο παιδί της οικογένειας με τους φίλους και συγγενείς να παραμένουν σοκαρισμένοι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη