Καταιγιστικές εξελίξεις : Η μητέρα εξέδιδε την12χρονη στον Κολωνό

Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό με το κατηγορητήριο να «καίει» την 37χρονη μητέρα της.


Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης στις εφημερίδες «Το Βήμα» και «Τα Νέα» στην εκπομπή Live News «θεωρούν οι δικαστικές Αρχές ότι η μητέρα ήταν συνδιαχειρίστρια στο chat που εξωθείτο στην πορνεία η 12χρονη».


Σύμφωνα με το κατηγορητήριο τα εννιά πρόσωπα που φέρεται να έχουν δώσει χρήματα στη μητέρα είναι ο Γιάννης Σοφιανίδης, ο 33χρονος υπάλληλος φαρμακαποθήκης, ακόμη 6 που έχουν ταυτοποιηθεί από συνομιλία του blind chat κι ένας ακόμη που μιλούσε αρχικά μέσω του blind chat και μετά μέσω viber και what’s up.



Κόλαφος το κατηγορητήριο σε βάρος της μάνας

Το κατηγορητήριο εις βάρος της μάνας, σύμφωνα με το οποίο όχι μόνο εξέδιδε το παιδί της αλλά ήταν και η ίδια που έπαιρνε τελικά τα χρήματα από τους βιασμούς σε τουλάχιστον 9 περιπτώσεις.

Ανάμεσά τους ο Γιάννης Σοφιανίδης αλλά και ο 33χρονος προφυλακισμένος υπάλληλος φαρμακοθήκης, που επικαλέστηκε ψυχιατρικά προβλήματα.


«Πριν αρχίσουμε να συνευρισκόμαστε ερωτικά με την 12χρονη, μου είχε πει ότι συνευρίσκεται με άλλους έναντι αμοιβής και ότι πήγαινε σε ραντεβού και έπαιρνε 50€ και 100 €. Δεν αποδέχομαι τον βιασμό, όλα έγιναν με τη συναίνεσή της» δηλώνει ο 53χρονος προφυλακισμένος κατηγορούμενος.


Σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο η μητέρα προέτρεπε την 12χρονη κόρη της σε σεξουαλικές πράξεις με ακόμη 7 άγνωστους άντρες.


Με τους έξι πρώτους η ανήλικη συνομιλούσε μέσω Blind Chat, με την ΕΛ.ΑΣ να έχει ήδη ταυτοποιήσει τις κωδικές ονομασίες τους στην εφαρμογή 254***, 315***, 332***, 796***, 336***, 337***, ενώ ο 7ος είναι ο μυστηριώδης «ΑΜ» με συγκεκριμένο αριθμό τηλεφώνου που συνομιλούσε με την ανήλικη αρχικά στο CHAT και εν συνεχεία στο VIBER και το WHAT’SAPP.


«Εξώθησες την ανήλικη κόρη σου στην πορνεία. Την εξανάγκασες να έλθει σε σεξουαλική επαφή σε 9 περιπτώσεις με άγνωστους άντρες με τους οποίους η ανήλικη συνομιλούσε κατόπιν προτροπής σου. Αμέσως δε σου παρέδιδε το σύνολο των χρημάτων που της έδιναν, ενώ στην περίπτωση της ερωτικής συνεύρεσης με τον 33χρονο συνεννοήθηκε η ανήλικη κατόπιν προτροπής σου να πιστωθεί με το ποσό της αμοιβής της ο τραπεζικός λογαριασμός σου», αναφέρεται στο κατηγορητήριο.


Τα χρήματα στα φακελάκια

Πέρα από εμβάσματα υπάρχουν και δεκάδες γραπτά μηνύματα τα οποία φαίνεται πως ήταν αυτά που «έκαψαν» την 37χρονη μητέρα, που κατηγορείται πως εκβίαζε τον Ηλία Μίχο και την οικογένειά του για να μην μιλήσει για τον βιασμό της κόρης της.


Το κατηγορητήριο για τη μητέρα αναφέρει: «Στις 3/9/2022 απέστειλες στον Ηλία Μίχο μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο μέσω Viber και τον εξανάγκασες να σου καταβάλει το ποσό των 100€, υπονοώντας ότι θα μάθουν όλοι οι γείτονες ότι ο ως άνω αποδέκτης του μηνύματος είχε ερωτικές επαφές με την ανήλικη κόρη σου».


«Μου ζητούσε 100€ να πηγαίνω σε φάκελο στον φούρνο για να μη με διασύρει τα οποία και πήγαινα. Έδωσα συνολικά στην μητέρα της 300 ευρώ σε τρεις δόσεις. Η μητέρα της πιστεύω ότι θα ήξερε γιατί όταν ρώτησα τη 12χρονη τι λες στην μητέρα σου όταν γυρνάς το βράδυ στο σπίτι και της δίνεις 50€, μου έλεγε ότι έλεγε στην μάνα της ότι φροντίζει μια γιαγιά» υποστηρίζει ο 53χρονος.


Η μητέρα αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο παραδέχεται πως έλαβε χρήματα από τη σύζυγο του 53χρονου διότι η ίδια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.


«Κλείσαμε ένα ραντεβού με τη σύζυγό του να μιλήσουμε κι αυτή τότε έβγαλε μόνη της 100 ευρώ και μου τα έδωσε για να με βοηθήσει οικονομικά. Μετά από τέσσερις με πέντε ημέρες, την πήρα τηλέφωνο και της ζήτησα 100 ευρώ γιατί τα χρειαζόμουν για τα παιδιά».

Στο «φως» σοκαριστική συνομιλία μητέρας και 12χρονης – Της ζητά επίμονα λεφτά για… μαύρο, τσιγάρα και πιπάκια

20.10.2022 | 15:51

Κολωνός: Στο «φως» σοκαριστική συνομιλία μητέρας και 12χρονης – Της ζητά επίμονα λεφτά για… μαύρο, τσιγάρα και πιπάκια


Στο φως σοκαριστική συνομιλία της 37χρονης μητέρας και της 12χρονης από τον Κολωνό στο messenger, όταν η ανήλικη βρισκόταν στο νησί της θείας της για διακοπές.


Στην επικοινωνία μάνας και κόρης, η 37χρονη της ζητά επίμονα λεφτά για να αγοράσει "μαύρο, τσιγάρα και πιπάκια."



ΜΗΤΕΡΑ: Τι θα κάνεις, απάντησε η άλλη γ… τη φάρα μου; 


12ΧΡΟΝΗ: Όχι, δεν μου απάντησε. Μη στέλνεις τέτοια. 


ΜΗΤΕΡΑ: Καλά, γεια 


12ΧΡΟΝΗ: Θα σου πω εγώ, έλα γεια. 


ΜΗΤΕΡΑ: Του χρόνου. Σβήσε τα μηνύματα. 


ΜΗΤΕΡΑ: Τι έγινε; Έχουμε κανένα νέο; 


12ΧΡΟΝΗ: Όχι 


ΜΗΤΕΡΑ: Δεν της έστειλες; Με δουλεύεις κι εσύ μου φαίνεται. 


12ΧΡΟΝΗ: Της έστειλα, δεν απαντάει. Γεια μαμά. Που σε κοροϊδεύω. 


ΜΗΤΕΡΑ: Πες δεν θέλεις να της το πεις και μη λες μ… Πες της να βάλει 40-50 ευρώ τα τελευταία και μετά σου ξαναδίνει όταν γυρίσεις. 


12ΧΡΟΝΗ: Άντε, τα λέμε μαμάκα. Της το είπα, λέει όχι. 


ΜΗΤΕΡΑ: Έλα, βρε … πες της 20 τουλάχιστον. 


12ΧΡΟΝΗ: Είπε όχι. 


ΜΗΤΕΡΑ: Για 20 


12ΧΡΟΝΗ: Ρε μαμά, ήρθα εδώ να ηρεμήσω, όχι να μου λες συνέχεια αυτά τα πράγματα. Ήθελα να ηρεμήσω, δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ. 


ΜΗΤΕΡΑ: Να σου πω κάτι, εεεε. Δε λέει να στείλει κανένα 20; 


12ΧΡΟΝΗ: Μαμά 


ΜΗΤΕΡΑ: Μαμούνια. Ψάχνω να βρω 15 ευρώ για μαύρο, τσιγάρα πιπάκια και δεν βρίσκω. 


12ΧΡΟΝΗ: Γεια μαμά  


ΜΗΤΕΡΑ: Πήγε πρόγραμμα, πρέπει να δώσει ούρα Παρασκευή, να πάρει σούμπο 


12ΧΡΟΝΗ: Καλά, γεια 


ΜΗΤΕΡΑ: Δεν είπα να στείλεις για λεφτά και λες γεια 


12ΧΡΟΝΗ: Ναι, δεν είπα. Άσε μας ρε μαμά και εσύ. 


12ΧΡΟΝΗ: Είπε στη θεία μ… Δεν μπορώ να σου πω τώρα το πρωί. Να ψάξει το κινητό. Εγώ το έδωσα. 


ΜΗΤΕΡΑ: Τι μ…; Και τι σου είπε; 


12ΧΡΟΝΗ: Τα έσβησα τα μηνύματα. Που είχα και το έδωσα.  


ΜΗΤΕΡΑ: Δε λες σ’ αυτή κανένα 20; 


12ΧΡΟΝΗ: Γεια μαμά. 


ΜΗΤΕΡΑ: Άντε πάλι, έχει τόσες ημέρες. 


12ΧΡΟΝΗ: Δεν πειράζει. 


ΜΗΤΕΡΑ: Θέλω να πάρω τσιγάρο. Τελείωνε. Που δεν πειράζει. 


12ΧΡΟΝΗ: Και τι με νοιάζει αν θέλεις να πάρεις τσιγάρο; 


ΜΗΤΕΡΑ: Κάνε κάτι με αυτή. Έστω 15.  


12ΧΡΟΝΗ: Γεια μαμά. 


ΜΗΤΕΡΑ: Τελείωνε. 


12ΧΡΟΝΗ: Άντε, πες το 


ΜΗΤΕΡΑ: 694… 


12ΧΡΟΝΗ: Τι θα πω; 


ΜΗΤΕΡΑ: Και πες της να με πάρει τηλέφωνο, είναι ανάγκη, αν σου πει «δεν μπορώ, είμαι στη δουλειά», πες της να μπει μέσεντζερ. Και πες της η μαμά δεν έχει ταυτότητα και η …θα φύγει Σάββατο για διακοπές.  


12ΧΡΟΝΗ: Λέει δεν είναι διαθέσιμο.


 


ΜΗΤΕΡΑ: Να μπει μέσεντζερ, Διάβασε τα μηνύματα, πάρε την ξανά.  


12ΧΡΟΝΗ: Πάλι τα ίδια λέει, λέει η κλήση σας προωθείται, το έχει κλειστό. 


ΜΗΤΕΡΑ: Πάρε την ξανά τη π… γ… το σπίτι της. 


12ΧΡΟΝΗ: Θα τα πούμε μετά. Την ξαναπήρα. Πάλι είναι κλειστό. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη