Χωρίζουν μετά από τέσσερα χρόνια γάμου και τη γέννηση της κόρης τους, Σάσα Μπάστα και Δημήτρης Κουσαθανάς


Σάσα Μπάστα – Δημήτρης Κουσαθανάς : Χωρίζουν μετά από τέσσερα χρόνια γάμου;

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τη Σάσα Μπάστα με τον γνωστό επιχειρηματία Δημήτρη Κουσαθανά να δίνουν τέλος στον γάμο τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορίνας Μανταγάρη στην εφημερίδα Real Life, η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από τρεις γάμους, πολιτικό, θρησκευτικό, αλλά και την τελετή όρκων στο Ντουμπάι.

Ωστόσο αρκετά φιλικά πρόσωπα από το στενό περιβάλλον τους θεωρούν ότι θα υπάρξει επανασύνδεση για το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι, αν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το γυαλί έσπασε και δεν ξανακολλάει.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο Δημήτρης Κουσαθανάς παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 3 Δεκεμβρίου του 2018, όταν η τραγουδίστρια βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Λίγους μήνες νωρίτερα είχαν ανταλλάξει όρκους ζωής στο Ντουμπάι σε μια τελετή η οποία θεωρήθηκε ως πρώτος – ανεπίσημος γάμος τους.

Τον Ιανουάριο του 2019 η Σάσα Μπάστα έφερε στον κόσμο την κόρη τους, ενώ τον Οκτώβριο του ίδιου έτους το ζευγάρι παντρεύτηκε (για τρίτη φορά) πραγματοποιώντας τον θρησκευτικό του γάμο μαζί με την βάφτιση της μικρής τους η οποία πήρε δύο ονόματα, Ειρήνη – Αλεξάνδρα.

Και τα δύο μυστήρια τελέστηκαν στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη στη Μύκονο όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο Δημήτρης Κουσαθανάς.

Όπως αναφέρει η Real Life η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας πλέον μπορεί να μην είναι σύντροφοι, όμως παραμένουν διαρκώς δίπλα στην 3,5 ετών κορούλα τους.








ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη