Χαλκιδική : Αγωνία για την τύχη του αγνοούμενου Ιορδάνη


Σε απόγνωση βρίσκονται τα αδέλφια του Ιορδάνη Τσελεπίδη, οι οποίοι ζουν στη Φλογητά Χαλκιδικής, καθώς ο αδελφός τους παραμένει αγνοούμενος από πέρυσι τον Αύγουστο.

Ο αδελφός και η αδελφή του ηλικιωμένου, μίλησαν στην εκπομπή ''Φως στο Τούνελ'' για το τι πιστεύουν πως του έχει συμβεί, για τις έρευνες, αλλά και για την ανατριχιαστική στιγμή που τον άκουσαν στο τηλέφωνο να ψελλίζει τις τελευταίες του λέξεις, πριν χαθεί κάθε επικοινωνία.
Η αδελφή του, Αποστολία, λέει :

"Του είχα μεγάλη αδυναμία. Ήταν καλός άνθρωπος, ψυχούλα. Πιστεύω πως κάτι κακό του έχει συμβεί. Μπορεί να τον χτύπησε κανένα αυτοκίνητο και να τον εξαφάνισε ή κάτι να συνέβη με εκείνη τη φίλη του… Ήρθαν ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και εθελοντές για να τον αναζητήσουν.

"Έψαξαν παντού, σε χωράφια, σε σπίτια, αλλά τίποτα, σαν να άνοιξε η γη και τον κατάπιε. Το μόνο που θέλουμε είναι να τον βρούμε, όπως και να είναι, για να κάνουμε αυτά που πρέπει. Έχει περάσει ένας χρόνος και ακόμα περιμένουμε… Κλείστηκα στον εαυτό μου, δεν μπορώ να βγω έξω από το σπίτι".

Ο κύριος Λάζαρος, αδελφός του αγνοούμενου, που έμεναν στο ίδιο σπίτι, είπε στο "Τούνελ":

"Έφυγε πρωί εκείνη την ημέρα του Αυγούστου και δε συνήθιζε να μας λέει που πηγαίνει. Τον κάλεσα αρκετές φορές και ανησύχησα το βράδυ όταν δεν απαντούσε στις κλήσεις μου. Το επόμενο μεσημέρι άνοιξε το τηλέφωνο και απάντησε.

"Τον ρώτησα που ήταν και μου αποκρίθηκε εξαντλημένος, με ψιθυριστή και τρεμάμενη φωνή: "Εδώ, εδώ…” Άκουγα ήχους από χόρτα, από καλαμιές, σαν κάπου να σερνόταν. Μετά τον ξανακάλεσα και το κινητό του ήταν απενεργοποιημένο. Όποιος γνωρίζει κάτι, να μιλήσει για να μπορέσουμε να τον βρούμε όπως και να είναι, να μάθουμε τι έγινε", κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη