Θεσσαλονίκη: Νεο πολυτελές ξενοδοχείο και εστιατόριο στο κέντρο της πόλης


To άνοιγμα «του πρώτου ξενοδοχείου με διεθνές εμπορικό σήμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης», του πεντάστερου «MonAsty Autograph Collection by Marriott International», το οποίο διαθέτει 100 δωμάτια και σουίτες, ανακοίνωσε η SWOT Hospitality.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, και σε απόσταση αναπνοής από το Θερμαϊκό Κόλπο, ενώ -όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση- «ο εντυπωσιακός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και το interior design στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους, προσφέρουν μοναδική εμπειρία, που συνδυάζει την ιστορία της Θεσσαλονίκης ως πολιτιστικού κέντρου της Βυζαντινής αυτοκρατορίας με την κοσμοπολίτικη κομψότητα και ζωντάνια του παρόντος».

«Κορυφαία εμπειρία φιλοξενίας διεθνούς επιπέδου» θα προσφέρει στους επισκέπτες του το νέο ξενοδοχείο, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της «Μηχανική Περιβάλλοντος ΑΕ», Σπύρο Κολοβό. 
Ο Πάνος Κωνσταντινίδης, εκ των βασικών μετόχων και διευθύνων σύμβουλος της SWOT Hospitality, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο χαρακτηριστικός σχεδιασμός του ξενοδοχείου, σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης «θα το αναδείξουν σε σημείο αναφοράς στον ξενοδοχειακό χάρτη της πόλης».

Όσον αφορά το εστιατόριο «Botargo» του ξενοδοχείου, έμφαση δίδεται σε αγαπημένα εδέσματα βυζαντινών αυτοκρατόρων και μοναχών: «μίξη ελληνικών αστικών και μοναστηριακών συνταγών με σύγχρονες πινελιές συνδυάζονται σε high-end, comfort πιάτα με επιλεγμένα φρέσκα τοπικά προϊόντα από Μονές του Αγίου Όρους και τις θάλασσες του Βορείου Αιγαίου. Το μενού συνοδεύει λίστα τοπικών κρασιών, κάποια από τα οποία βρίσκονται σε περιορισμένη κυκλοφορία» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Τα 260 και πλέον ανεξάρτητα ξενοδοχεία της Autograph Collection ® Hotels βρίσκονται σε σε 44 χώρες και περιοχές.
ΑΠΕ-ΜΠΕ 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη