Αναζητείται ο "βιαστής με τα τατουάζ"


Στο φως της δημοσιότητας έρχονται φωτογραφίες του Αλβανού «δράκου» του Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, με την απειλή μαχαιριού, βίασε μια 34χρονη γυναίκα και λίγο νωρίτερα όρμησε και επιχείρησε να ξεσπάσει σε μια 24χρονη τα διεστραμμένα σεξουαλικά του ένστικτα, μπουκάροντας στο αυτοκίνητο της στη λεωφόρο Αμφιθέας.

Ο άνδρας, σύμφωνα με τα στοιχεια της Αστυνομίας, την περασμένη Πέμπτη έφυγε από την Ελλάδα και βρήκε καταφύγιο στην Αλβανία, όμως το DNA που άφησε στο αυτοκίνητο της γυναίκας τον «κάρφωσε».
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι σεσημασμένος, όμως φέρεται να έχει πρόβλημα με το αλκοόλ, ενώ η μητέρα του με την οποία διέμενε, καθώς είναι χωρισμένος και πατέρας δύο παιδιών, εμφανίζεται να έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας, καθώς ο δράστης φέρεται να είχε ξεσπάσματα βίας πάνω της.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία έχει επιληφθεί προανακριτικά δύο υποθέσεων βιασμών (απόπειρα και τετελεσμένη) σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, που διαπράχθηκαν πρώτες πρωινές ώρες της 23-10-2022 στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.

Σε βάρος του 45χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη