"Κάνω γυμνισμό ακόμη και τώρα, στα 75 μου"

"Kάνω γυμνισμό σε αυτή την ηλικία στην Νάξο"
Η Άννα Βαγενά βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ του «Στούντιο 4» και μίλησε εφ’ όλης της ύλης.
Η ηθοποιός και πολιτικός είναι ευγνώμων για όλα όσα έχει στη ζωή της.

Έμεινε 44 χρόνια με τον Λουκιανό Κηλαηδώνη, ο οποίος και έφυγε πριν από 5 χρόνια περίπου από τη ζωή.

«Είμαι πολύ αισιόδοξος άνθρωπος. Έχω δύο υπέροχες κόρες και κάνουν τη δική τους πορεία, έχω τους άντρες τους που τα έχω σαν παιδιά μου και τις συμπεθέρες μου που είμαστε φίλες. Τα εγγονάκια μου, την ενασχόλησή μου με την πολιτική. Στην οικογένειά μου τα έχω όλα και πάνε όλα καλά Μέσα σε όλα αυτά είναι μέσα και ο Λουκιανός. Είναι παρών σε όλα! Όταν δεν τους ξεχνάμε, οι άνθρωποι δεν φεύγουν».
Σχετικά με τη σχέση που είχε με τον σύζυγό της, Λουκιανό Κηλαηδώνη αναφέρει: «Δεν ήταν όλα ρόδινα. Είχαμε δυσκολίες οικονομικές, υγείας πολλά. Δεν ήταν αντικειμενικά όλα ρόδινα. Αν μια αρρώστια τύχει σε έναν από τους δύο είναι μια πληγή. Σε μια μακροχρόνια σχέση θα υπάρχουν και κλονισμοί αλλά σημασία έχει ότι μείναμε μαζί μέχρι τέλους».

Μίλησε μεταξύ άλλων για το πως φροντίζει και περιποιείται τον εαυτό της.
«Δεν έχω κάνει τίποτα, ούτε μπότοξ. Θέλω να πω κάτι. Να μην ταλαιπωρούνται οι γυναίκες, να φροντίζουν τον εαυτό τους. 
Μην πέφτετε στην παγίδα ότι αυτό είναι μόδα. Τώρα είναι μόδα να ξυρίζουν τα φρύδια τους όλες και να είναι εκεί πάνω. Είναι σαν τη μάγισσα στη Χιονάτη. Ή κάτι φρύδια χοντρά σαν τον Παπαγιαννόπουλο, τον συγχωρεμένο. 
Γιατί τα κάνετε αυτά κορίτσια μου γλυκά; Η καθεμιά είναι όμορφη για αυτό που είναι. 
Τα νιάτα δεν μπορούμε να τα εγκλωβίσουμε πουθενά ούτε στο πρόσωπό μας, ούτε πουθενά αλλού. Αγαπάμε τον εαυτό μας με αυτό που είμαστε μεγαλώνοντας.
Να κάνουν ό,τι θέλουν. 
Κάνω γυμνισμό σε αυτήν την ηλικία στην Νάξο. Εγώ κάθε καλοκαίρι πηγαίνω σε παραλία γυμνιστών. 
Πιο μεγάλη απελευθέρωση υπάρχει; Με αυτό το σώμα που έχω κι είμαι 75 χρονών. Είμαι γεννημένη το 1947. Όμως δεν έχω καπνίσει, δεν ξενυχτώ. Τρώω υγιεινά. Δεν μου αρέσει τα κρέας και τρώω σαλάτες και λαχανικά. Και δεν έχω κάνει τίποτα» ανέφερε η Άννα Βαγενά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη