Της σήκωσαν το σπίτι την ώρα που έβλεπε "Σασμό"


Η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Σασμός» συνεπήρε μια ομογενή από τη Γερμανία που κάνει διακοπές στον τόπο καταγωγής της, την Ζαχάρω Ηλείας, με αποτέλεσμα να μην πάρει είδηση τους... διαρρήκτες που τρύπωσαν μέσα από ένα ανασφάλιστο παράθυρο και άρπαξαν χρυσαφικά, χρήματα και αντικείμενα αξίας άνω των 15.000 ευρώ.
Η γυναίκα, που κατοικεί μόνιμα στο Αμβούργο παρακολουθούσε το βράδυ της Δευτέρας την δημοφιλή σειρά μαζί με ένα εξάδελφό της έχοντας τον ήχο της τηλεόρασης στα... μπούνια, γι' αυτό και δεν άκουσαν τον όποιον θόρυβο έκαναν οι «ποντικοί».
Χωρίς να τους αντιληφθούν, εκείνοι ερεύνησαν με την ησυχία τους όλα τα δωμάτια και άρπαξαν ό,τι μπορούσαν να μεταφέρουν.
Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, οι δράστες έκλεψαν πανάκριβα κοσμήματα, ένα χρυσό ρολόι, τέσσερις τσάντες μεγάλης αξίας κάθε μια από τις οποίες είχε μέσα από 500 ευρώ, τις ταυτότητες του συζύγου της και τους τραπεζικούς κωδικούς τους, τους οποίους πρόλαβε να μπλοκάρει. 
Όπως είπε η ίδια στο patrisnews.gr, οι εισβολείς πρέπει να παρακολουθούσαν το σπίτι από τον κεντρικό δρόμο και είχαν καταγράψει τις κινήσεις της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη