Ο φονιάς αφού μαχαίρωσε 15 φορές το θύμα του, τον πάτησε και με το αυτοκίνητο του


Η άγρια δολοφονία του 57χρονου στο πάρκινγκ πλησίον του παλιού Λεβέντη στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας τον Ιούνιο του 2017, αναβίωσε στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Λαμίας, όπου δικαζόταν σήμερα σε δεύτερο βαθμό ο 75χρονος φονιάς.
Η ιστορία του εγκλήματος
Το έγκλημα είχε αποκαλυφθεί το πρωί της 11ης Ιουνίου του 2017, όταν περιπατητής στην περιοχή του "Λεβέντη" είδε πεσμένο έναν άντρα.

Μέσα σε μια λίμνη αίματος βρισκόταν το θύμα του στυγερού εγκλήματος, ο οποίος το προηγούμενο βράδυ, συνέτρωγε με τον δολοφόνο του σε γνωστή ταβέρνα του Αγίου Κωνσταντίνου! 
Έφερε 15 μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματός του, αλλά και χτυπήματα στο πρόσωπο. Επιπλέον ο δολοφόνος του τον είχε πατήσει με το αμάξι, με το οποίο συνέχισε το ταξίδι του για τη Βόρεια Ελλάδα!

Όπως αποδείχτηκε και από την έρευνα της αστυνομίας, οι δύο άνδρες είχαν ξεκινήσει από τη Δροσιά Χαλκίδας με τον 57χρονο να έχει δεχτεί να μεταφέρει τον μετέπειτα δολοφόνο του, έναντι αμοιβής 500 ευρώ με προορισμό τη Λαμία.
Στο δρόμο μάλιστα φέρεται να συζητούσαν για δουλειές και συνεργασίες, ενώ και στο κατάστημα που έφαγαν παρέα, η συζήτηση ήταν φιλική.
Στο σημείο όπου σταμάτησαν, ο δράστης ισχυρίστηκε ότι το θύμα έβγαλε μαχαίρι και τον απείλησε να του δώσει εκείνη τη στιγμή τα συμφωνηθέντα χρήματα αλλιώς θα του πετούσε τα πράγματα από το αυτοκίνητο και θα τον παρατούσε στο δρόμο. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι τον έβρισε πολύ άσχημα με αποτέλεσμα να θυμώσει και να κάνει πάνω στην απόγνωσή του ότι έκανε.

Ο 75χρονος με το αμάξι του θύματος εγκατέλειψε το σημείο και μάλιστα αργότερα προσπάθησε να πλαστογραφήσει υπεύθυνη δήλωση ώστε να φαίνεται νόμιμα στην κατοχή του. Για 9 ημέρες κρυβόταν, ώσπου εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας από αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας και συνελήφθη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη