Χαλκιδική : Ενας νεκρός μετά από καυγά με μαχαίρι και τσεκούρι


Χαλκιδική : Ενας νεκρός μετά από καυγά με μαχαίρι και τσεκούρι
Ένα άγριο επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 53χρονου άντρα από τσεκούρι, σημειώθηκε στην περιοχή της Νέας Σκιώνης, στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής.
 
Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (20/10) δύο αδέλφια με καταγωγή από την Αλβανία, ηλικίας 27 και 47 ετών, πήγαν έξω από το σπίτι του 53χρονου θύματος και ξεκίνησαν ένα άγριο επεισόδιο μαζί του, με τον γιο του 24 ετών και με την 18χρονη κόρη του.

Κάποια στιγμή ο 27χρονος Αλβανός μαχαίρωσε τον 24χρονο άνδρα και έσπρωξε την νεαρή κοπέλα με την οποία φέρεται να είχαν σχέσεις, ενώ ο αδελφός του χτύπησε με την λαβή του τσεκουριού στο στήθος και τον θώρακα τον 53χρονο πατέρα, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός. 
Όταν ο άτυχος 53χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας ήταν ήδη αργά και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα δύο αδέλφια, 27 και 47 ετών, συνελήφθησαν το μεσημέρι της επόμενης ημέρας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου. Εκείνος με τη σειρά του τους παρέπεμψε στον Ανακριτή, ενώ μετά την απολογία τους κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και μεταφέρθηκαν στις φυλακές της Νιγρίτας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη