Στην δημοσιότητα από την αστυνομία οι πρώτοι από τους βιαστές της 12χρονης


Ο 53χρονος που βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη


Ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι βίαζε και ανάγκαζε ένα 12χρονο κοριτσάκι στον Κολωνό να εκδίδεται για να κερδίζει εκείνος 50 και 70 ευρώ από κάθε παιδεραστή είναι ο Ηλίας Μίχος γεννημένος στις 30-12-1969 στο Αγρίνιο . Τα στοιχεία της ταυτότητάς του αλλά και οι φωτογραφίες του δόθηκαν στη δημοσιότητα ύστερα από εισαγγελική εντολή.

Ο 53χρονος, που κατηγορείται για τη φρίκη που ζούσε η 12χρονη από τον Κολωνό, δεν αποκλείεται να εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις. Γι’ αυτό και αποφασίστηκε η αστυνομία να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του, ώστε να αναγνωριστεί από άλλα, πιθανά θύματά του.

Πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας, με πολιτικές φιλοδοξίες, σχέσεις με την Εκκλησία, ο 53χρονος κατηγορείται ότι είχε φτιάξει προφίλ της 12χρονης σε site γνωριμιών και από εκεί έβρισκε τους «πελάτες». Σύμφωνα με πληροφορίες από τη δικογραφία των 1.000 σελίδων, εξέδιδε το παιδί και φέρεται να είχε επαφές με περισσότερα από 200 άτομα, τα οποία και αναζητούνται από τις αρχές.


Μετά από εισαγγελική εντολή δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 42χρονου που βίασε επί πληρωμή την 12χρονη στον Κολωνό.


Πρόκειται για τον Ιωάννη Σοφιανίδη του Ευάγγελου και της Ζηνοβίας, γεννηθέντα την 2-1-1980 στη Νίκαια Αττικής.Το όνομα του 42χρονου συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία των 1.000 σελίδων που έχει συνταχθεί από την αστυνομία για την υπόθεση. Συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή μαζί με τον 53χρονο. 


Σε βάρος του άνδρα ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και Εμπορία ανθρώπων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη