Θρίλερ με τον απαγχονισμό του Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Λεβογιάννη


Την ώρα που η οικογένεια του Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Λεβογιάννη δηλώνει ότι ο ιερέας που βρέθηκε κρεμασμένος στο διαμέρισμά του στην Κυψέλη, το μεσημέρι της Τετάρτης, δεν είχε κανένα λόγο να αυτοκτονήσει, ο ιατροδικαστής Νίκος Καλόγρηας στην ιατροδικαστική του έκθεση δεν εντόπισε κανένα ίχνος πάλης στο άψυχο σώμα του 63χρονου, με τους μώλωπες που βρέθηκαν να είναι πιθανόν από παλαιότερο χρόνο και ο θάνατός του να οφείλεται σε απαγχονισμό.
Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής διότι σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ τα πρώτα δεδομένα έδειχναν αυτοκτονία του Αρχιμανδρίτη,το τμήμα του Ανθρωποκτονιών διεξήγαγε έρευνα λαμβάνοντας υπόψιν τις υπόνοιες ότι μπορεί κάποιος ιερωμένος που σχετίζεται με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, να επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Ωστόσο,η αυτοκτονία του Αρχιμανδρίτη δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση αυτή και το ιατροδικαστικό πόρισμα αναμένεται να κατατεθεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών το επόμενο διάστημα. καταγράφοντας αναλυτικά όλα τα στοιχεία του συμβάντος.
Ανάστατοι είναι η οικογένεια και οι συγγενείς του Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Λεβογιάννη , οι οποίοι ζουν μόνιμα στο Άργος, μετά το άκουσμα της είδησης του θανάτου του αγαπημένου τους ανθρώπου. Ο 63χρονος,τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την περασμένη Δευτέρα, αναζητούνταν από τη μητέρα και τον αδερφό του, οι οποίοι δεν είχαν νέα του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη