Θεσσαλονίκη : Συνέχεια στο θρίλερ με τον αγνοούμενο ταξιτζή


Άφαντος παραμένει ο ταξιτζής που εξαφανίστηκε μαζί με το όχημα από τις 17 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη
Αγωνία για την εξαφάνιση ενός ταξιτζή στη Θεσσαλονίκη, με τις έρευνες της αστυνομίας να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Ήδη έχει ενημερωθεί και ο πατέρας του αγνοούμενου οδηγού…

Ο ταξιτζής παραμένει αγνοούμενος και η εξαφάνισή του, στη Θεσσαλονίκη, κρατά ανάστατη ολόκληρη την πόλη. Ο ιδιοκτήτης του ταξί κατέθεσε μήνυση για υπεξαίρεση του οχήματός του. Ευελπιστεί όπως λέει να βρεθεί ζωντανός ο οδηγός που είχε νοικιάσει το ταξί το περασμένο καλοκαίρι. Ήδη έχουν συμπληρωθεί 9 μέρες από την τελευταία φορά που ο οδηγός εθεάθη ζωντανός. Για την πορεία των ερευνών, ενημερώνεται συνεχώς και ο πατέρας του ταξιτζή.

Διανύοντας τη δεύτερη εβδομάδα του θρίλερ με τον εξαφανισμένο οδηγό που τον ψάχνει τόσο ο ιδιοκτήτης, όσο η Ελληνική Αστυνομία και οι συνάδελφοί του, ο Άνθιμος Σαχπαζής οδηγήθηκε το βράδυ της Τρίτης (25-10-2022) στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων – Μενεμένης ώστε να υποβάλει μήνυση για υπεξαίρεση σε βάρος του οδηγού του, που είχαν υπογράψει συμφωνητικό εκμίσθωσης του ταξί από το περασμένο καλοκαίρι.

Ο ιδιοκτήτης επισήμανε πάντως ότι «σημασία έχει να βρεθεί ο άνθρωπος και μετά το ταξί» ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει εντοπιστεί ο πατέρας του εξαφανισμένου οδηγού, ο οποίος ενημερώνεται για την πορεία των ερευνών. 
«Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Μενεμένης εντόπισαν τον πατέρα του, ο οποίος πλέον είναι ενήμερος για το ζήτημα. Δεν θέλω να σκέφτομαι τα χειρότερα, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να βρεθεί ο άνθρωπος. Ψάχνω και τον οδηγό μου και το αμάξι μου», ανέφερε στο thesstoday.gr, ο κ. Σαχπαζής.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το τηλέφωνο του οδηγού παραμένει κλειστό και μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει ούτε ένα σημάδι ζωής. 
«Τον ψάχνουν όλα τα ταξί. Εδώ και τόσες ημέρες δεν τον έχει δει κανένας συνάδελφος στις πιάτσες, όπως ούτε και το αυτοκίνητο», συμπλήρωσε ο ιδιοκτήτης του ταξί.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Καρατάκης, μέλος ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και Ταμίας στο Σωματείο «Ερμής» δήλωσε ότι «έχουν δοθεί τα νούμερα από τις πινακίδες στα ραδιοδίκτυα όλων των ταξί. Όλοι οι συνάδελφοί του ξέρουν τα στοιχεία του οχήματος, όμως εδώ και τόσες ημέρες δεν τον έχει δει κανένας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη