Θεσσαλονίκη : Οι βάνδαλοι νεαροί συλληφθέντες, να πληρώσουν τις ζημιές στον "Ευκλείδη"


Ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα στείλει στους δράστες το λογαριασμό για τις ζημιές στη σχολή Ευκλείδης
Τα «σπασμένα» θα κληθούν να πληρώσουν, τα δέκα άτομα που συνελήφθησαν για τις ζημιές που προκάλεσαν στη σχολή «Ευκλείδης» στη Θεσσαλονίκη στις 16 Οκτωβρίου.

Τα «σπασμένα» θα κληθούν να πληρώσουν, τα δέκα άτομα που συνελήφθησαν για τις ζημιές που προκάλεσαν στη σχολή «Ευκλείδης» στη Θεσσαλονίκη.
Υπενθυμίζεται πως η ομάδα νεαρών είχε εισβάλει στη σχολή Ευκλείδης στη Θεσσαλονίκη στις 16 Οκτωβρίου, προκαλώντας αρκετές ζημιές.

Πρόκειται για δέκα νεαρούς, ηλικίας από 14 έως 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, από το Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας, για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Χθες η αντιδήμαρχος Παιδείας Ιωάννα Κοσμοπούλου σε σχετική της ανάρτηση στο facebook, ενημέρωνε πως οι ζημιές θα πληρωθούν από τους υπαιτίους αναφέροντας ενδεικτικά πως ο δήμος Θεσσαλονίκης «αντέδρασε άμεσα και έπραξε τα δέοντα, ώστε να αποκατασταθεί ο χώρος εντός δύο ημερών και τα παιδιά με τους εκπαιδευτικούς τους να επιστρέψουν με ασφάλεια στις τάξεις τους. 
Ποιος όμως πληρώνει τον βαρκάρη; Αυτήν τη φορά, μετά την πλήρη αποτίμηση των ζημιών, θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε αυτό που αναλογεί στην περιουσία των πολιτών. Γιατί η μαγκιά δεν είναι τζάμπα. Πρέπει να πληρώνεται. 
Η κοινωνία μας δεν πρέπει να επιδεικνύει την παραμικρή ανοχή στον βανδαλισμό και την καταστροφή σχολείων από τα ίδια της τα “σπλάχνα” χωρίς λόγο και αιτία. Και δυστυχώς ο βανδαλισμός στα σχολεία είναι ένα νέο σημείο των καιρών.»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη