Τραμπούκοι έφαγαν σε εστιατόριο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν


Παρατράγουδα σε τσιπουράδικο με χούλιγκαν του Παναθηναϊκού, να τρώνε, να πίνουν και στο τέλος να μην πληρώνουν το λογαριασμό. Ο Βόλος συζητάει τα όσα έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου…

Ο Βόλος υποδέχτηκε χιλιάδες οπαδούς του Παναθηναϊκού που στη συντριπτική τους πλειοψηφία κράτησαν μια στάση υποδειγματική. Υπήρχαν όμως και εξαιρέσεις. Χούλιγκαν που κάθισαν σε τσιπουράδικο δεν πλήρωσαν τον λογαριασμό παρά τις εκκλήσεις του υπαλλήλου. Ο τελευταίος ειδοποίησε το αφεντικό του, που όμως αποφάσισε να κρατήσει το στόμα του κλειστό και να μην ειδοποιήσει την αστυνομία. Όπως έλεγε φοβήθηκε πως αν έκανε κάτι τέτοιο τα πράγματα θα ξέφευγαν και οι ζημιές στην επιχείρησή του, θα ήταν μεγαλύτερες.

Η μεγάλη πλειονότητα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού επέδειξε εξαιρετική συμπεριφορά και σεβασμό απέναντι στην πόλη του Βολου, που τους φιλοξένησε με αφορμή τον ποδοσφαιρικό αγώνα με την τοπική ομάδα. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, υπήρξαν και θλιβερές εξαιρέσεις.

Οπαδοί της ομάδας επισκέφθηκαν τσιπουράδικα, στα οποία απόλαυσαν τους μεζέδες και το τσίπουρο, αλλά έφυγαν χωρίς να πληρώσουν. Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης δε θέλησε να προχωρήσει το θέμα και να κάνει καταγγελία στις Αρχές, φοβούμενος αντίποινα, καθώς ο όγκος των οπαδών ήταν μεγάλος.

Παρά την άτυχη στιγμή, η παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟ στην πόλη ήταν παραδειγματική.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη