«Είχα να κοιμηθώ με τη γυναίκα μου πάνω από 35 χρόνια»


Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής, Πασχάλης Τερζής, εδώ και χρόνια έχει αποσυρθεί και μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έχει επιλέξει μια ήρεμη ζωή μακριά από τις πιστές και τις κάμερες. 
Ωστόσο, σε μια σπάνια συνέντευξη ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε πρόσφατα στη Σεμίνα Διγενή.

Πολλές ήταν οι αποκαλύψεις που έκανε ο μεγάλος τραγουδιστής, μιλώντας για την καριέρα του και το πόσο έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια η ζωή του. Μεταξύ άλλων, ο Πασχάλης Τερζής ανέφερε πως για 20 ολόκληρα χρόνια ήταν ένας τραγουδιστής της πείνας, καθώς δεν τον «αγκάλιασε» αμέσως η δημοσιότητα.

Μάλιστα, για 10 χρόνια ο πατέρας του δεν είχε πάει ποτέ να τον ακούσει και κάποια στιγμή τον ρώτησε αν τραγουδάει τόσο καλά όσο ο Καζαντζίδης. Ενώ όταν πήγε να τον ακούσει για πρώτη φορά δεν πήγε για τον ίδιο , αλλά για τον Νίκο Ξανθόπουλο. Στη συνέχεια δε δίστασε να αποκαλύψει την αντίδραση της μητέρας του, όταν της ανακοίνωσε ότι θα γίνει τραγουδιστής, η οποία γύρισε και του είπε: «Γιατί αγόρι μου; Εσύ είσαι καλό παιδί.»

Παράλληλα, αναφερόμενος στην οικογένειά του, εξομολογήθηκε στη Σεμίνα Διγενή πως με την γυναίκα του υπήρξε διάστημα που μεσολάβησαν πάνω από 35 χρόνια να κοιμηθούν μαζί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη