27χρονος ποδοσφαιριστής αυτοκτόνησε βουτώντας από τον όγδοο όροφο πολυκατοικίας, στο Μόσταρ της Βοσνίας


Ο Καρίμ Γκαζέτα, ο οποίος θεωρούνταν στο ξεκίνημα της καριέρας του ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελβετίας, αυτοκτόνησε.

Τέλος έβαλε στη ζωή του ο 27χρονος Ελβετός ποδοσφαιριστής, Καρίμ Γκαζέτα, της πρωταθλήτριας Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, Ζρίνσκι, σήμερα το πρωί της Δευτέρας (21/11) πέφτοντας στο κενό απ' τον όγδοο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο του Μόσταρ.
Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, Λιουντεβίτ Μάριτς. 
Οι τοπικές αστυνομικές αρχές διεξήγαγαν έρευνα στον τόπο του δυστυχήματος, στην οδό "Kneza Višeslava", χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί μέχρι στιγμής οι λόγοι που ώθησαν τον Καρίμ Γκαζέτα να προβεί σε αυτοκτονία.

Ο Καρίμ Γκαζέτα είχε γεννηθεί την 1η Απριλίου 1995 στη Γενεύη και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο στη Σερβέτ. 
Εν συνεχεία φόρεσε τη φανέλα των Βιντερτούρ, Λοζάνης και Ξαμάξ για να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός Ελβετίας φέτος, όταν το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Ιούλιο αποκτήθηκε από τη Ζρίνσκι Μόσταρ. 
Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε ένα παιχνίδι της βοσνιακής ομάδας, όταν και τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μένει εκτός μέχρι και τον θάνατό του σήμερα το πρωί.
Ο Γκαζέτα ήταν ένας ταλαντούχος παίκτης και είχε αγωνιστεί σε όλες τις εθνικές μικρών ηλικιών της Ελβετίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη