76χρονη σταρ και ο 36χρονος σύντροφος της, δηλώνουν φουλ ερωτευμένοι


Η 76χρονη Cher δηλώνει ερωτευμένη, πολύ ερωτευμένη. 
Και η γνωστή τραγουδίστρια δεν δίστασε να επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον μουσικό παραγωγό Alexander Edwards στο Twitter και να απαντήσει και όσους εκφράζουν και τις ανησυχίες τους για την διαφορά ηλικίας που έχουν.

Σε μια ανάρτησή της στο Twitter, η Cher μοιράστηκε μία φωτογραφία με τον 36χρονο Alexander Edwards, βάζοντας δίπλα και ένα emoji καρδιάς. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε μάλιστα ότι ο νέος της σύντροφος της φέρεται «σαν βασίλισσα».

Η Cher, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει ήδη συστήσει τον Alexander στην οικογένειά της και δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για τη διαφορά ηλικίας που, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η αγάπη δεν ξέρει μαθηματικά».


Σε άλλη ανάρτησή της στο Twitter, η γνωστή τραγουδίστρια γράφει ότι οι haters θα τους τους μισούν έτσι και αλλιώς, είτε είναι ευτυχισμένοι είτε όχι. «Δεν μας υπερασπίζομαι» γράφει επίσης»

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν στα social media πάρα πολλές φωτογραφίες της 76χρονης Cher και του 36χρονου Alexander Edwards, οι οποίες τους απεικονίζουν να είναι πιασμένοι χέρι-χέρι και να περπατούν στους δρόμους της Καλιφόρνιας.

Ο Alexander Edwards είναι μουσικός παραγωγός της Universal Music Group και μέχρι και πριν από ένα χρόνο απασχολούσε τα ξένα ΜΜΕ, με την πολυτάραχη προσωπική του ζωή. Το όνομα του είχε έρθει στην επικαιρότητα μετά τις κατηγορίες της πρώην του, Άμπερ Ρόουζ, η οποία είναι μοντέλο και ιδρύτρια του οργανισμού SlutWalk (που υπερασπίζεται θύματα βιασμού και κακοποίησης). Ο νεαρός μουσικός παραγωγός είχε κατηγορηθεί ότι την έχει απατήσει με τουλάχιστον 12 διαφορετικές γυναίκες και μάλιστα, η Ρόουζ δεν δίστασε να τον εκθέσει και δημόσια στο Instagram.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη