O Τραμπ παντρεύει την κόρη του Τίφανυ, με τον Μάικλ Μπούλο


Η μικρότερη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της καρδιάς της. Ο υπερπολυτελής γάμος της Tifanny με τον Λιβανέζο δισεκατομμυριούχο Michael Boulos θα πραγματοποιηθεί στην Mar-a-Lago, έπαυλη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ στην Φλόριντα.

Το βράδυ της Παρασκευής (12.11.2022), ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια – σύμφωνα με την Daily Mail – είχαν, όπως ήταν αναμενόμενο, πρωταγωνιστικό ρόλο στο prewedding party της Tiffany. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έβγαλε μάλιστα πολλές φωτογραφίες με την μικρότερη κόρη του και τον μέλλοντα γαμπρό του, τον Λιβανέζο δισεκατομμυριούχο Michael Boulos.

Όλη η οικογένεια Τραμπ βρίσκεται στην έπαυλη Mar-a-Lago στην Φλόριντα για τον γάμο της μικρής Tiffany, όπου τις τελευταίες ημέρες οι προετοιμασίες πραγµατοποιόντουσαν σε πυρετώδους ρυθμούς. Η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ γνώρισε τον Λιβανέζο δισεκατομμυριούχο Michael Boulos, όπως αναφέρει η Daily Mail, το 2018 στην Μύκονο.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο του 2021, λίγες ημέρες πριν από την αποχώρηση του Ντόναλντ Τραμπ από το αξίωμα του προέδρου των ΗΠΑ. Ο Michael Boulos Boulos τους έκανε πρόταση γάμου στον κήπο των Ρόδων του Λευκού Οίκου, χαρίζοντας στην Tiffany ένα δαχτυλίδι αξίας 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων που σχεδίασε ο κοσμηματοπώλης Samer Halimeh από τη Νέα Υόρκη.

«Ήταν τιμή μου να γιορτάσω πολλά ορόσημα, ιστορικές περιστάσεις και να δημιουργήσω αναμνήσεις με την οικογένειά μου εδώ στον Λευκό Οίκο, καμία πιο ξεχωριστή από τον αρραβώνα μου με τον καταπληκτικό αρραβωνιαστικό μου Μάικλ!» έγραψε η Tiffany στο Instagram. «Αισθάνομαι ευλογημένη και ενθουσιασμένη για το επόμενο κεφάλαιο!» πρόσθεσε η μικρότερη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ.

Η Michael Boulos είναι διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης και κληρονόμος του ομίλου επιχειρήσεων Boulos Enterprises, ο οποίος είναι αξίας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων. Γεννήθηκε στο Λίβανο και μεγάλωσε στη Νιγηρία πριν μετακομίσει στις ΗΠΑ για να είναι με την Tiffany.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη