Θεσσαλονίκη : Ποιοι θα μείνουν χωρίς ρεύμα, την Κυριακή 6/11

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στην Θεσσαλονίκη

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης. 

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση.


6/11/2022 8:00:00 πμ ΕΩΣ 1:30:00 μμ 
ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 
Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΠΑΠΑΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ (ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΩΣ ΠΟΛΖΩΙΔΗ), ΚΑΡΑΤΖΑ, ΜΑΒΙΛΗ (ΜΕΧΡΙ ΠΗΝΕΙΟΥ), ΠΗΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ. 


6/11/2022 8:00:00 πμ ΕΩΣ 3:00:00 μμ ΔΗΜΟΣΘΕΡΜΑΙΚΟΥ
 Δ.Δ. ΠΕΡΑΙΑΣ 
Οι καταναλωτές που βρίσκονται, εκατέρωθεν της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Περαίας. Από το ύψος της διασταύρωσης προς Τρίλοφο (Μηδέν), έως την κλινική Πισσαλίδη. Συμπεριλαμβανομένων των καταναλωτών : ROYAL ξενοδοχείο, ΟΣΙΑ ΞΕΝΗ, ΑΝΩ ΠΕΡΑΙΑ, ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ κ.α. 


6/11/2022 8:00:00 πμ ΕΩΣ 3:00:00 μμ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ 
Δ.Ε.ΜΙΚΡΑΣ 
Οι καταναλωτές που βρίσκονται εκατέρωθεν της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Επανωμής, από το ύψος της διασταύρωσης προς Τρίλοφο (Μηδέν) έως και ολόκληρη η Δ.Κ. ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ, συμπεριλαμβανομένων και όλων των κοινοτικών αντλιοστασίων.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη