Τζούλια Νόβα : Σε ποιους απευθύνει το προτεταμένο μεσαίο δάχτυλο


Ξεσπά η Τζούλια Νόβα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η γνωστή παρουσιάστρια μέσα από τη νέα της ανάρτηση απαντά σε όσους σχολιάζουν αρνητικά την καταγωγή της.

Να θυμίσουμε πως πριν από μερικούς μήνες η Τζούλια Νόβα είχε μιλήσει για τον πόλεμο στην Ουκρανία αλλά και την αγωνία για τους συγγενείς της.

Ωστόσο η ίδια μέχρι και σήμερα δέχεται συχνά κακόβουλα σχόλια για την καταγωγή της στα οποία αυτή τη φορά θέλησε να απαντήσει με τον δικό της τρόπο.

«Ένα ωραιότατο δαχτυλάκι σε όλους εκείνους που προσπάθησαν να με υποτιμήσουν λέγοντας πως λόγω της καταγωγής μου που είναι από την Ουκρανία, ποτέ δεν θα μπορέσω να γίνω τόσο ανώτερη όσο είναι εκείνοι. Ένα μεγάλο σας ευχαριστώ που ασχολείστε μαζί μου και το δαχτυλάκι δείχνει που ακριβώς γράφω την δήλωση – άποψη σας. Να είσαστε καλά και στα ανώτερα ! Με πολλή αγάπη πάντα! Φιλιά», έγραψε η Τζούλια Νόβα.

Όπως είχε παραδεχτεί σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Τζούλια Νόβα εγκατέλειψε την Ουκρανία σε ηλικία 13 ετών, προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα. Είχε προηγηθεί το διαζύγιο των γονιών της, με τον πατέρα της να… εξαφανίζεται, όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει η Τζούλια Νόβα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη