Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 27/11



Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 27/11


ΚΡΙΟΣ




Γενικά
Ξέρεις επιτέλους τι θες και σήμερα το καταφέρνεις αγαπητέ Κριέ, κάνοντας αισθητή τη παρουσία σου και προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό των άλλων, μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Αντιδράς στις καταστάσεις αλλά και στους γύρω σου, ήρεμα, υπομονετικά, ώριμα αλλά και ορισμένες στιγμές ψυχρά και απόμακρα! Ωστόσο αυτή σου η στάση, θα φέρει κοντά σου, μόνο ανθρώπους που όντως σε αγαπούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις σήμερα να αναζητήσεις μια σταθερή, ουσιαστική και στέρεα σχέση και μάλιστα αυτή η ευκαιρία, μπορεί να σου δοθεί μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, η τάση σου για γκρίνια, αλλά και παράλογες απαιτήσεις, θα φέρει προβλήματα και πιθανόν ψυχρότητα μεταξύ εσένα και τον σύντροφο σου!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πετυχαίνεις σήμερα στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να σου εξασφαλίσουν το επαγγελματικό σου μέλλον και την επιτυχία! Οικονομικά, μην προσπαθείς να στηριχτείς πάνω στους άλλους, γιατί θα βγεις χαμένος!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ταύρε, πρόκειται για μία ημέρα, γεμάτη επικοινωνίες, μηνύματα, γνωριμίες, τύχη, κίνηση και μετακίνηση, επαφές και συναντήσεις! Ένα καλό νέο έρχεται, το οποίο θα αυξήσει και πάλι την αυτοπεποίθηση σου! Ωστόσο, καλό θα ήταν, να προσέξεις σε επαφές και επικοινωνίες, την τάση σου για προκλητικά αστεία και κυνισμό, αφού κάποιοι μπορεί να προσβληθούν ή και να θυμώσουν μαζί σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος ο σύντροφος σου απολαμβάνει την ευδιάθετη συμπεριφορά σου και την συναισθηματική σου γενναιοδωρία, αλλά από την άλλη η τάση σου για φυγή, λόγω ανικανοποίητου, τον προβληματίζει και προκαλεί τις αντιδράσεις και την ανησυχία του! Αν είσαι ελεύθερος, μείωσε τον ενθουσιασμό σου σε νέες γνωριμίες και φλερτ, διότι ίσως προσγειωθείς απότομα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετές οι οικονομικές δυσκολίες σήμερα! Εργασιακά, αισθάνεσαι λιγότερο άγχος, αφού μέσα από επαγγελματικές επαφές, διαπιστώνεις πως ένας μεγάλος στόχος σου πραγματοποιείται!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, επιτέλους αντιμετωπίζεις με επιτυχία, έναν μέχρι τώρα κρυφό σου αντίπαλο ή ανταγωνιστή, που την σημερινή ημέρα αποκαλύπτεται! Αντιλαμβάνεσαι ορθά τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των γύρω σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις, αφού οι μάσκες πέφτουν! Στηρίξου στην διορατικότητα και την διαίσθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα μπορέσεις σαγηνεύσεις το άτομο που ποθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, θα σιγουρευτείς με ποικίλους τρόπους, για την αφοσίωση και την αξιοπιστία του άλλου σου μισού και επιπλέον θα βιώσετε καυτές ερωτικές στιγμές μαζί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν πολλές θετικές εξελίξεις σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα, την σημερινή ημέρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Επιτέλους, φίλε Καρκίνε, οι δύσκολες καταστάσεις, λαμβάνουν τέλος! Όλα κυλούν αρμονικά και ήρεμα, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πάρεις τον χρόνο σου, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με ανθρώπους που αγαπάς! Γενικά, η σημερινή ημέρα θα δώσει τέλος στην μοναξιά, αφού πολλοί άνθρωποι στέκονται δίπλα σου και επιδιώκουν να σε έχουν στο άμεσο περιβάλλον τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία νέα γνωριμία, με ένα άτομο που σε ηρεμεί, σε κάνει να νιώθεις σιγουριά και κερδίζει αμέσως το ενδιαφέρον και την προσοχή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ως σύντροφος είσαι ένας πολύ καλός ακροατής, γεγονός που θα βοηθήσει πολύ, στην ομαλή πορεία της σχέσης σου με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτα βελτιωμένες θα είναι οι συναδελφικές σου σχέσεις, στις οποίες κυριαρχούν η ηρεμία και η αρμονική επικοινωνία! Στην διαχείριση των οικονομικών σου, δεν υπήρξε η λογική και τις συνέπειες, θα είναι αρνητικές!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα καταφέρνεις να επικοινωνήσεις με αποτέλεσμα και όφελος για σένα και επιπλέον οι άλλοι σε ευγνωμονούν λεκτικά, αλλά και έμπρακτα, για την βοήθεια που τους προσφέρεις! Η πρακτικότητα και η λογική σου, είναι τα δυνατά σου σημεία και σίγουρα θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου και να πετύχεις ακόμα περισσότερους από τους στόχους της ημέρας, ιδίως αν έχουν να κάνουν με αλλαγές στην εμφάνιση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από συζήτηση, γλυκαίνεις την καθημερινότητα σου με τον σύντροφο σου και βρίσκετε μαζί, έμπρακτες λύσεις, στα κοινά σας προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις ότι δεν ξεμυαλίζεσαι πια εύκολα, από επιφανειακά προτερήματα, αλλά από πιο ουσιαστικά, διεκδικώντας τα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, η απόδοσή σου βελτιώνεται, γεγονός που αναγνωρίζεται! Οικονομικά, δεν είναι κακό να γίνεις λίγο πιο γενναιόδωρος!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Παρθένε, ξέρεις πως και πότε να γοητεύσεις τα πλήθη και με τον τρόπο αυτό, καταφέρνεις να πετύχεις στόχους και σκοπούς! Αποφασίζεις να δράσεις άμεσα και αποτελεσματικά, παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και ανταποκρίνεσαι άψογα σε κάθε περίσταση! Τα γεγονότα της ημέρας, θα φέρουν ενθουσιασμό, χαρά, καλοπέραση, συναισθηματική ζεστή ατμόσφαιρα και επιπλέον, τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως να είσαι λίγο πιο δραματικός και απαιτητικός απ’ό,τι συνήθως, ωστόσο έρχονται γεγονότα και καταστάσεις, γεμάτες πάθος, συναίσθημα και ρομαντισμό, στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές, εξομολογήσεις θαυμασμού και ευχάριστες εκπλήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οποιαδήποτε επαγγελματική ή οικονομική κίνηση και δράση, στέφεται από επιτυχία! Μην αγχώνεσαι για τίποτα λοιπόν!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ζυγέ, εντείνονται τα συναισθήματα σου, τα ένστικτα και η διαίσθηση σου. Επιπλέον, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης, για ο,τιδήποτε θέμα σε απασχολούσε μέχρι τώρα! Εμπλούτισε με συναίσθημα και αγάπη, προβληματικές συγγενικές σχέσεις και μην συνεχίζεις την τεταμένη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι, με ανούσια γκρίνια ή παράπονα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, οι βαθιές συναισθηματικές σου ανάγκες σήμερα, θα σου ξυπνήσουν αναμνήσεις, νοσταλγία και μία περίεργη προσκόλληση, σχετικά με ένα άτομο του παρελθόντος! Καλό θα ήταν να μην πάρεις εσύ την πρωτοβουλία και κάνεις το πρώτο βήμα, για επανασύνδεση, αλλά να περιμένεις από εκείνον να το κάνει! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πετυχαίνεις στόχους, μέσα από τις αρκετά βελτιωμένες συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, κάποια έξοδα που αφορούν την οικογένεια, πιθανόν να σε αγχώσουν και να σου προκαλέσουν ανασφάλεια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η εκπλήρωση των στόχων και η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, είναι ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ! Ο σαφής και ευθύς τρόπος που επικοινωνείς, θα φέρει αρκετές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή, αλλά και την σχέση σου με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες! Προσοχή μόνο στην τάση σου για κουτσομπολιό και την νευρική οδήγηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται περισσότερη υπευθυνότητα και συναίσθημα από μέρους σου, ιδίως μέσα από επαφές ή συζητήσεις με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις γνωριμίες, μηνύματα, τηλεφώνημα και φλερτ, ωστόσο η εύνοια αυτή, είναι περισσότερο επιφανειακή, παρά ουσιαστική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα οφείλεις να κάνεις μια συνειδητή προσπάθεια να έρθεις πιο κοντά στους συναδέλφους σου, να ακούσεις σοβαρά και προσεκτικά αυτά έχουν να πουν και να βρείτε λύσεις. Μην σε τρομοκρατούν σήμερα κάποια ξαφνικά μικρο-έξοδα, που τελικά τακτοποιούνται στο τέλος της ημέρας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, σήμερα επικεντρώνεσαι τα κεκτημένα σου και κυρίως στις αξίες σου! Οι ευκαιρίες για να τα προστατέψεις και να έχεις εποικοδομητικές εξελίξεις, θα είναι πολλές και ίσως έρθουν μέσα από ορισμένες συγκυρίες και καταστάσεις, που θα σου προσφέρουν και πάλι την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση που ήθελες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει και θα κάνει τώρα κίνηση! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες, για να πραγματοποιήσεις βαθιές επιθυμίες, να βεβαιωθείς για την πίστη του άλλου σου μισού, αλλά και για να απολαύσεις ερωτικές στιγμές μαζί του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ηρεμία και ασφάλεια θα αισθανθείς σήμερα μέσα στον χώρο της εργασίας, λόγω ορισμένων θετικών συγκυριών! Οικονομικά, έχεις επίσης εύνοια σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, ανακτάς αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα και ικανότητα να διεκδικήσεις και να πετύχεις στόχους και νέα ξεκινήματα! Η αισιοδοξία σου αυξάνεται και η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου ενδυναμώνεται! Προσπάθησε ωστόσο, να αποφύγεις ξεσπάσματα και απαιτητικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να ισορροπήσεις τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου, με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του άλλου σου μισού, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, επιβεβαιώνεσαι με κατακτήσεις, φλερτ και εκδηλώσεις θαυμασμού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, είσαι απόλυτα αποτελεσματικός σε κάθε σου προσπάθεια και πετυχαίνεις τον στόχο σου! Οικονομικά, θα έρθουν ορισμένες απώλειες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είσαι σίγουρα διαισθητικός! Παραδόξως να επιλέξεις σήμερα την μοναξιά σου και ταυτόχρονα να γίνεις πιο μυστικοπαθής! Ωστόσο, αν παραμείνεις στο παρασκήνιο και απομονωθείς, να μπορέσεις να βρεις σπουδαίες λύσεις για κάθε σου πρόβλημα, το οποίο θα αποκατασταθεί στο άμεσο μέλλον!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε την σημερινή ημέρα, σοβαρές και βαρύγδουπες συζητήσεις με το ταίρι σου, γιατί μάλλον δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που θες! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην πιστεύεις μεγάλα λόγια και υποσχέσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον εργασιακό τομέα, θα υπάρχουν μικρές δυσκολίες! Φρόντισε λοιπόν να ανταπεξέλθεις! Οικονομικά, έρχονται επιτέλους λύσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, για κοινωνικότητα και ενασχόληση με τον φιλικό τομέα! Αξιολογείς σωστά τις φιλίες σου και οριοθετείς ορθά τις κοινωνικές σου συναναστροφές και τις τυχόν καινούργιε γνωριμίες σου! Με συμμάχους τους φίλους σου, πετυχαίνεις στόχους και όνειρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φιλικές συναναστροφές, θα έχεις μία νέα συναρπαστική γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, η λύση για ένα πρόβλημα στην σχέση σου, είναι εδώ, μετά από την βοήθεια ενός πολύ καλού σου φίλου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, καταφέρνεις να έχεις πετυχημένες συνεργασίες και βελτιωμένες συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, μπορείς να αναμένεις, απρόσμενη εύνοια!







ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη