Από την Χαλκιδική η Ελληνίδα τουρίστρια που τραυματίστηκε στην Κωνσταντινούπολη


Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να φτάσει αύριο Τρίτη, η νεαρή κοπέλα που τραυματίστηκε κατά την φονική έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη το μεσημέρι της Κυριακής. 
Η νεαρή τουρίστρια με καταγωγή από τη Χαλκιδική τραυματίστηκε ελαφρά από θραύσμα γυαλιού και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της πόλης. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή θα φτάσει στην Ελλάδα αεροπορικώς, με πτήση από την Κωνσταντινούπολη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». 
Από εκεί θα την παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να την μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο. Αύριο στη Θεσσαλονίκη εφημερεύει το νοσοκομείο Παπανικολάου. 

Σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας της νεαρής, Απόστολο Λύτρα, η μεταφορά της σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί εφόσον το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας της. 
Η 39χρονη που αυτή την ώρα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης μίλησε στη ανταποκρίτρια του Αντ1 Άννα Ανδρέου. 
“Ήμουν στην Ιστικλάλ και περπατούσα άνετα και όπως ήμουν από την δεξιά μεριά της Ιστικλάλ, τρία μαγαζιά πιο κάτω έγινε έκρηξη. Εκείνη τη στιγμή, σοκ… Στον αέρα μια λευκή λάμψη, σε τινάζει ο αέρας προς τα πίσω, δε ξέρω πώς να το πω. Σταματάει η ζωή σου. Μέχρι τώρα αυτά τα βλέπαμε στις τηλεοράσεις. 
Αλλά δόξα το Θεό είμαι υγιείς, αρτιμελής, δεν έχω τίποτα παρά μόνο στο πόδι μου, στο καλάμι πρέπει να μου το κάνουν καλά οι γιατροί. Ελπίζω να ξεχάσω αυτό το θλιβερό γεγονός. Είδα κάποια πτώματα, τώρα πτώματα; Τραυματίες; 
Στα γρήγορα στα φευγαλέα…. Εκείνη τη στιγμή κοιτάς να συνειδητοποιήσεις ότι έγινε έκρηξη” εξομολογήθηκε η τραυματίας. “Μετά από αυτό το σοκ καταλαβαίνεις αυτομάτως ότι είναι έκρηξη, τρομοκράτες. Κοιτάς γύρω σου και βλέπεις ότι επικρατεί χάος, πόλεμος, πολύ άσχημη στιγμή. Ο κόσμος τρέχει πανικόβλητος, ήμουν πεσμένη στο έδαφος. 
Ξαφνικά είδα να τρέχει πάρα πολύ αίμα από το πόδι μου φοβήθηκα, άμα δεν το ζήσεις δεν μπορείς να καταλάβεις το φόβο που αισθάνεσαι. Υπήρχαν άτομα σε πολύ χειρότερη κατάσταση, κάποια πέθαναν. Απλά ευγνωμονώ το Θεό που ζω είμαι πάρα πολύ τυχερή” ανέφερε χαρακτηριστικά για τον εφιάλτη που βίωσε..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη