Λόγω "τολμηρού ντεκολτέ", εστιατόριο απαγόρεψε την είσοδο σε πελάτισσα

Δύο influencers και γνωστές στο χώρο του OnlyFans προκάλεσαν σάλο στο διαδίκτυο, όταν δεν τους επετράπη η είσοδος σε ένα εστιατόριο λόγω του τρόπου που ήταν ντυμένες.

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη το Café des Phares στο Παρίσι. Η Polska και η Tootatis, οι οποίες έχουν πάρα πολλούς ακόλουθους στις συνδρομητικές υπηρεσίες περιεχομένου, βιντεοσκόπησαν τη διαμάχη τους με το προσωπικό του εστιατορίου.

Συγκεκριμένα στο βίντεο, το οποίο έκτοτε έχει γίνει viral, οι δύο κοπέλες φαίνεται να πλησιάζει στην είσοδο επιστρέφοντας από ένα αποκριάτικο πάρτι. Στη είσοδο όμως εμφανίστηκε ένας υπάλληλος του καταστήματος, ο οποίος ρητά τους απαγόρευσε την είσοδο, επικαλούμενος την εμφάνιση τους.

Κατηγορώντας το εστιατόριο για «διακρίσεις», η Polska απάντησε στη συνέχεια: «Θα καλέσουμε την αστυνομία. Δείξτε μου το νόμου που να λέει ότι δεν μπορούμε να μπούμε εδώ μέσα έτσι».

Το μέλος του προσωπικού που ισχυρίζεται ότι είναι ο ιδιοκτήτης απαντά:
 «Το μόνο που ζητάω είναι οι πελάτες να είναι ντυμένοι σωστά, είναι το ελάχιστο»

Ο καβγάς συνεχίστηκε μέχρι που ο ιδιοκτήτης τους έκλεισε τη πόρτα και τους κάλεσε να φωνάξουν την αστυνομία αν το επιθυμούν.

Από τότε το συγκεκριμένο γεγονός κάνει το γύρο του διαδικτύου. Πολλοί άνθρωποι μοιράστηκαν τις σκέψεις τους σχετικά με τη διαφωνία, με αρκετούς να παίρνουν το μέρος του εστιατορίου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη