Γωγώ Τσακογιάννη για τη μάχη της με τον καρκίνο : "Είδα τον θάνατό μου"


Γωγώ Τσακογιάννη για τη μάχη της με τον καρκίνο : "Είδα τον θάνατό μου"
Για τη μάχη της με τον καρκίνο, τον οποίο κατάφερε να κερδίσει δύο φορές, μίλησε στην εκπομπή "Εμείς στο Open" η συγγραφέας Γωγώ Τσακογιάννη.

"Το 2006 πέρασα καρκίνο του μαστού, ήμουν μια μαμά τριών μικρών κοριτσιών, ένιωσα σαν ένα μπουκάλι γάλα με ημερομηνία λήξης. Είδα τον θάνατό μου, έλεγα: "καρκίνος, εντάξει, ποιος επιβιώνει;”. Με έριξε στα τάρταρα αυτό το πράγμα, με τρέλανε, ήμουν όλη μέρα σε έναν υπολογιστή να ψάχνω να βρω αν θα επιβιώσω", ανέφερε η Γωγώ Τσακογιάννη.

Στη συνέχεια μίλησε για τις εσωτερικές αλλαγές που ακολούθησαν: "Αυτό με έφερε πιο κοντά με την εσωτερική Γωγώ. Ήμουν ένα εγωκεντρικό πλάσμα, ήμουν περιτυλιγμένη από τις δικές μας ανάγκες και αυτό με γλύκανε, με έκανε να γίνω πιο γλυκιά μαμά, με έβαλε σε μια διαδικασία να κάνω περισσότερο χώρο για τους άλλους".
Η Γωγώ Τσακογιάννη δεν θέλησε να πει τίποτα στα παιδιά της για τη μάχη της με τον καρκίνο: "Τα παιδιά μου ήταν τότε μικρά, δεν τους είπα τίποτα, είπα ότι κάηκε το μαλλί μου γιατί πήγα για ανταύγειες", είπε, μεταξύ άλλων στην εκπομπή του Open.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη