Χαλκιδική : Γιατί αυτοπυρπολήθηκε η άτυχη Μαριάννα


Με τον πιο φριχτό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος στο θρίλερ της εξαφάνισης της Μαριάννας Βλαχοπάνου, καθώς αργά το απόγευμα της Δευτέρας εντοπίστηκε η σορός της σε υπό ανέγερση μονοκατοικία στο χωριό Γαλαρινό Χαλκιδικής.
Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι το άψυχο σώμα της 31χρονης βρέθηκε από τους εθελοντές διασώστες του ΟΦΚΑΘ, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το σπίτι της φίλης της στο οποίο φιλοξενούνταν το τελευταίο διάστημα. 
Με το αποτρόπαιο θέαμα ήρθε αντιμέτωπη και μια πολύ στενή φίλη της ατυχής γυναίκας, η οποία ήταν αυτή που αναγνώρισε το χαρακτηριστικό τατουάζ αλλά και επιβεβαίωσε στις Αρχές ότι πρόκειται για την Μαριάννα.

Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε στις 19.45 από τους εθελοντές διασώστες που πραγματοποιούσαν στοχευμένες έρευνες σε δύο εγκαταλελειμμένα κτίσματα, κοντά στο σπίτι όπου ζούσε η 31χρονη το τελευταίο διάστημα. Από τα πρώτα στοιχεία των ερευνών, εκτιμάται ότι η Μαριάννα έπεσε από ύψος δύο ορόφων στην βεράντα του ημιόροφου. 
Σύμφωνα με τους εθελοντές, η σορός της βρέθηκε απανθρακωμένη, ενώ από τα πρώτα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι έφερε αλλοιώσεις στο πρόσωπό της που πιθανότατα προέρχονται από φωτιά. Στην υπό ανέγερση μονοκατοικία εντοπίστηκε καμένο και ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο εκτιμάται ότι άνηκε στην 31χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα σενάρια που εξετάζεται σοβαρά είναι η γυναίκα να λούστηκε με εύφλεκτο υγρό, να έβαλε φωτιά και στη συνέχεια να έπεσε στο κενό, ωστόσο η αστυνομία εξακολουθεί να έρευνα όλα τα ενδεχόμενα.

Αναμένεται η νεκροψία
Σήμερα αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη και η αδελφή της 31χρονης προκειμένου να γίνει επίσημα η διαδικασία της αναγνώρισης, ενώ περισσότερο φως στις συνθήκες θανάτου αναμένεται να δώσει η νεκροψία - νεκροτομή.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της 31χρονης είχαν χαθεί από την περασμένη Παρασκευή όταν έφυγε από το σπίτι φίλης της όπου έμενε στον Γαλαρινό. 
Η 31χρονη άφησε όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, την ταυτότητα και το πορτοφόλι της στο σπίτι και μαζί της είχε πάρει μόνο το κινητό της τηλέφωνο το οποίοι ήταν διαρκώς απενεργοποιημένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι της φίλης της που ζούσε η 31χρονη το τελευταίο διάστημα, βρέθηκε και ένα ιδιόχειρο σημείωμα, το οποίο φανέρωνε ερωτική απογοήτευση, όμως είναι άγνωστο το πότε γράφτηκε από την άτυχη γυναίκα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη