«Δεν μου αρέσει να έχω παιδιά, δεν μου αρέσει καθόλου το μπαμπάς»


«Δεν μου αρέσει να έχω παιδιά, δεν μου αρέσει καθόλου το μπαμπάς»
Ο Μέμος Μπεγνής παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αποκάλυψε τις πιο ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, που του έχουν συμβεί, ενώ τόσο σχολίασε το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδιά. Επιπλέον, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην επιθυμία του να παρουσιάσει μία εκπομπή.

«Δεν θα μπορούσα ποτέ να έχω δικά μου παιδιά, γιατί πιστεύω ότι δεν το έχω. Επειδή ίσως είμαι και εγώ παιδί ακόμα, δεν μου αρέσει να έχω παιδιά και δεν μου αρέσει καθόλου το σπορ μπαμπάς, δεν είμαστε όλοι για οικογένεια» ανέφερε για το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδιά.

Όσον αφορά στην επιθυμία του να παρουσιάσει κάποια τηλεοπτική εκπομπή: «Θα ήθελα πάρα πολύ να παρουσιάσω κάτι στην τηλεόραση, ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων ας πούμε. Με την σωστή συζήτηση θα έβλεπα με χαρά μία τέτοια πρόταση. Δεν με τρόμαξε ποτέ η αναγνωρισιμότητα, είναι μέρος της δουλειάς, σου ανοίγει πόρτες, δουλειές και σου δείχνει και ο κόσμος την αγάπη του».
Μιλώντας για τα πιο ακραία περιστατικά θαυμασμού που έχει βιώσει, ανέφερε: «Υπήρξαν περιστατικά και ωραία και άσχημα. Από το να μπει μια θαυμάστρια στο καμαρίνι να μου πει μπορώ να σε φιλήσω να της πω ναι και να με πιάσει και να με φιλήσει στο στόμα, μέχρι ένα κοριτσάκι που σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό που ήμουν και μου έλεγε ότι αν δεν βγω μαζί της θα πέσει από την ταράτσα».


Επιπλέον ο Μέμος Μπεγνής αποκάλυψε αν έχει δεχτεί κακοποιητικές συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο: «Στα 25 χρόνια που βρίσκομαι στον χώρο έχω αντιμετωπίσει ελάχιστες κακές συμπεριφορές. Υπήρχαν καβγάδες, υπήρχαν διαφωνίες, από δύο έφυγα πριν καν ανέβουν. Παλιά ήμουν πολύ οξύθυμος και μίλαγα πάρα πολύ άσχημα».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη